Zώδια Σήμερα !! Tι λέvε τα ζώδια για σήμερα Tετάρτη 11 / 4

0
1875
ζώδια, https://viral-times.gr/

Z ώδια Σήμερα !! Tι λέvε τα ζώδια για σήμερα Tετάρτη 11 / 4

Mη το ξεχνάς, η αγάπη που δίνεις επιστρέφει πάντα σε σένα…Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Πως θα κυλήσει η μέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά; Παιχνίδια εξουσίας, μοιραίες καταστάσεις και λάθη λόγω σπατάλης και… παθών με την κόντρα Ήλιου-Πλούτωνα! Σκληρότητα και δύσκολες καταστάσεις θα βιώσουν σήμερα κάποια ζώδια…

Σκληρότητα και δύσκολες καταστάσεις θα βιώσουν σήμερα, αν δεν συγκρατηθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου. Ευτυχώς που υπάρχει το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη που φέρνει εpwτικές και οικονομικές επιτυχίες σε Νερό και Γη του 2ου δεκαημέρου…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Power of Love: Δεν το περιμέναμε!! Το επάγγελμα που ξέχασε να μας πει η «19χρονη» Αθηνά

Κριός♈
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα μοιάζεις με ένα περήφανο πτηνό που κυριαρχεί στον ουρανό, κι εξερευνά το έδαφος χωρίς να του ξεφεύγει το παραμικρό. Ξέρεις πάντα τι θες και πώς να το κατακτήσεις. Η φιλοδοξία σου είναι να βρίσκεσαι διαρκώς στην πρωτοπορία, να οδηγείς τους άλλους και να σου αναγνωρίζονται τα πρωτεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές, Κριέ, αρκεί κι εσύ να δώσεις ευκαιρίες στο ταίρι σου, για να μπορέσει να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα κινηθούν αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν αναξιοποίητες.
Τα οικονομικά σου ακόμη δε βρίσκονται στο σημείο που θέλεις. Κάποιες εκκρεμότητες που έχει, φρόντισε να τις τακτοποιήσεις.

Ταύρος♉
Γενικά
Μην ξεχνάς, Ταύρε μου, ότι, για να κατακτήσεις τον έξω κόσμο, πρέπει πρώτα να γνωρίσεις και να κατακτήσεις την ψυχή σου. Να συνειδητοποιήσεις πρώτος εσύ τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις σου. Μην το παραβλέπεις, καθώς έτσι θα γίνεις ένας πραγματικά ολοκληρωμένος άνθρωπος, οπότε συνέχισε να προσπαθείς αυτήν την εσωτερική εξερεύνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε μου, να τραβάς πολύ το σχοινί, διαφορετικά κάποια στιγμή θα φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα και δε θα μπορούν να επανέλθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, σήμερα πρόσεχε τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λανθασμένες.
Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα. Απόφυγε πάντως σήμερα, να κάνεις περιττά έξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Δύσκολες ώρες για τη «Ζεϊνέπ»!! Το άγνωστο δράμα της ηθοποιού, ο διασυρμός & η βαριά κατάθλιψη

Δίδυμοι♊
Γενικά
Το να αισθάνεσαι προστατευμένος, Δίδυμε, είναι για σένα σημαντικό και ο τρόπος για να αποκτήσεις το πολυπόθητο αίσθημα της ασφάλειας, είναι να χτίσεις το προσωπικό σου καταφύγιο, που θα το γεμίσεις με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναισθηματική πληρότητα. Δεν πρέπει πάντως να ανησυχείς για οτιδήποτε, αφού οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ γερές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου σήμερα, Δίδυμε, θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε μόνο να βάλεις σε πρόγραμμα τις προτεραιότητες που έχεις, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας.
Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Καρκίνος♋
Γενικά
Βρίσκεσαι διαρκώς σε επιφυλακή, Καρκίνε, με τεταμένη την προσοχή, ώστε να πιάσεις όλα τα ερεθίσματα από τον έξω κόσμο. Είσαι έτοιμος να τρέξεις μακριά, αν δεις κάποιον να πλησιάζει ύποπτα. Το σημαντικότερο στοίχημα στη ζωή είναι να μπορέσεις να ξεδιαλύνεις μέσα στο μυαλό σου το μπερδεμένο κουβάρι του κόσμου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε μου, μπορεί να γίνει καλύτερη, αλλά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει κι εσύ να καταβάλλεις αρκετές προσπάθειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, σήμερα πρόσεχε, διότι θα δημιουργηθούν εντάσεις με συνεργάτες σου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και προβλήματα, που δεν περίμενες.
Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Αυτό που πρέπει να ξέρεις όμως είναι, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα βελτιώσει την κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Φαίη Σκορδά: Ο νέος έpwτας &…«προχωράμε»

Λέων♌
Γενικά
Με όλες αυτές τις ιδέες, τις αντιλήψεις, τις εμπειρίες που έχεις, Λέων μου, και μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα που ζεις, χάνεις κάποιες στιγμές την επαφή με τα συναισθήματά σου. Πρέπει, λοιπόν, να αφήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους να γίνουν το μέτρο για να βρεις τον εαυτό σου. Μη χάνεσαι κι αναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα.Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα στη σχέση σου, Λέων, προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα. Το ταίρι σου είναι αρκετά ανοιχτό σε κάθε ανανέωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, σήμερα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα, που φαίνεται ότι θα προκύψουν.
Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς όμως, αφού στο εξής τα πράγματα θα είναι βελτιωμένα και θα έχεις πιο πολλά έσοδα.

Παρθένος♍
Γενικά
Η καρδιά παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σου, Παρθένε. Αγαπάς με όλη σου την ψυχή και αφιερώνεσαι απόλυτα στα πρόσωπα που έχουν σημασία για σένα, ακόμη και εις βάρος του εαυτού σου. Σήμερα, με εξαιρετική ευαισθησία, θα πιάνεις όλες τις διακυμάνσεις στα συναισθήματα των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου σήμερα, Παρθένε μου, και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις ετοιμάσει ένα σωστό προγραμματισμό από πριν.
Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε σήμερα, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Κι όμως, το χαρτί που πέφτει πάνω στα γενέθλια σου αποκαλύπτει τα πάντα για σένα

Ζυγός♎
Γενικά
Θα πρέπει να βρεις μέσα σου, Ζυγέ μου, το μέτρο για την προσωπική σου αξία και να μη δίνεις μεγάλη σημασία στην αποδοχή των άλλων. Το να δημιουργείς καινούργια πράγματα είναι ο σκοπός της ζωής σου. Θέλεις να αφήσεις τη σφραγίδα σου, με τα προσωπικά σου επιτεύγματα ή με την έμπνευση που μεταδίδεις στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ζυγέ, να λύσεις προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, ο Άρης από τον Αιγόκερω δίνει τις καλύτερες επιρροές του, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ μου, κινούνται αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις περισσότερα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία.
Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα βγουν στην επιφάνεια και κάποια έξοδα, που δεν περίμενες.

Σκορπιός♏
Γενικά
Αντιμετωπίζεις με επιμονή και δύναμη όλες τις αντιξοότητες, Σκορπιέ μου, είτε πρόκειται για εξωτερικά εμπόδια, είτε για την ψυχή σου. Σε κινεί όμως και μια διαρκής ανάγκη επιβεβαίωσης, που την κρύβεις από τους γύρω σου. Για να βρεις την ισορροπία σου, θα πρέπει πρώτα εσύ ο ίδιος να κάνεις κινήσεις και να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Σκορπιέ, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που φαίνεται να έχεις και σε οδηγούν σε κάπως αρνητική στάση απέναντι σε όσα λέει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή και προπάντων, οφείλεις να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.
Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, παρόλο που τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έσκασε τώρα: Νέο ζευγάρι από το Survivor!! Συμπαίκτες στο παιχνίδι, μαζί και στη ζωή

Τοξότης♐
Γενικά
Θέλεις να είσαι προετοιμασμένος για οποιαδήποτε δυσκολία, Τοξότη. Βασίζεις τη δράση σου στις πληροφορίες που παίρνεις μέσα από τις αισθήσεις και τη λογική σου. Κι όμως, αν έδινες κάπως μεγαλύτερη σημασία στη διαίσθησή σου, θα είχες μια ευρύτερη κατανόηση, και για τον κόσμο και για τον ίδιο τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Τοξότη, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι ο ερωτισμός σου στα ύψη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, πρέπει σήμερα να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.
Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Θα μπεις όμως σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έχεις υψηλές απολαβές.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, ίσως να απορροφηθείς τόσο πολύ από το ενδιαφέρον σου για μια κοινωνική συναναστροφή, που να παραμελήσεις όλες τις άλλες σου ευθύνες και υποχρεώσεις, σε βαθμό μάλιστα, που οι συνέπειες θα είναι εξαιρετικά σοβαρές. Πρέπει, λοιπόν, να καλλιεργήσεις μέσα σου, όχι μόνο τον αυτοέλεγχο, αλλά και τη συναισθηματική αυτάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις στη σχέση σου, Αιγόκερε, θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικά πράγματα και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις στους στόχους σου.
Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα.

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Περνάς από μια διαρκή σειρά εσωτερικών αναθεωρήσεων, Υδροχόε μου, καθώς απορρίπτεις το παρελθόν και ωριμάζεις. Όμως η πορεία σου δεν είναι εύκολη. Συχνά το αισθητηριακό ταμπεραμέντο σου περιορίζει αυτή την αναζήτηση στο υλικό επίπεδο, παραμερίζοντας το πνευματικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός, Υδροχόε μου, που μπορείς να έρθεις κοντά στο ταίρι σου, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Η Αφροδίτη που είναι στον Ταύρο ευνοεί τους αδέσμευτους και τους φωνάζει, ότι έφτασε ο καιρός για μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις κάποια προβλήματα, που φαίνεται να ξεκίνησαν στο παρελθόν.
Τα οικονομικά σου δεν είναι ιδιαίτερα καλά, ενώ έχεις πολλές υποχρεώσεις. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όμως όλα, με τον καλύτερο τρόπο. Με γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα, μπορείς να ασχοληθείς σήμερα.

Ιχθύες♓
Γενικά
Νέες καταστάσεις που αναζητάς με ορθάνοιχτα μάτια, Ιχθύ, όπως και πληροφορίες, θα σου δώσουν καλύτερη κατανόηση του κόσμου και των ανθρώπων. Έχεις μεταδοτική αισιοδοξία, όμως η άρνησή σου να σταθείς κάπου για πολύ καιρό, σε εμποδίζει να εμβαθύνεις στα πράγματα και να αποκτήσεις, όχι μόνο ουσιαστική γνώση, αλλά και ακόμη πιο ισχυρές φιλίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, Ιχθύ μου, διότι η απομόνωση στην οποία έχεις κλείσει τον εαυτό σου, θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, σήμερα πρέπει να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις.
Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, επειδή τα έξοδα είναι πάρα πολλά… Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.