Ζώδια Σήμερα | Tι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 9 / 1

0
130
ζώδια, https://viral-times.gr/

Ζώδια Σήμερα | Tι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 9 / 1

Αυτός που σ’αγαπάει είναι εκεί, πριν του πεις εσύ έλα…

.

Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Πως θα κυλήσει η μέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά?

Πως σε επηρεάζει η πλανητική όψη και πως αυτό επιδρά στην καθημερινότητα σου?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΕΚΤΑKTO: Έρχεται επιτέλους μειωμένο ρεύμα!! Δείτε ποιοι το δικαιούνται…

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η φιλική και υποχωρητική σου διάθεση, Κριέ, εκλαμβάνεται σαν αδυναμία από το περιβάλλον σου και αντιμετωπίζεις πρόθεση εκμετάλλευσης. Οργάνωσε καλύτερα τη ζωή και τις σχέσεις σου, οι οποίες χρειάζονται αναθεώρηση, για να αποκτήσουν προοπτική ανάπτυξης. Μια συναισθηματική δοκιμασία θα έχει προσωρινό και σύντομο χαρακτήρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, Κριέ, και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις άλλες βάσεις στη σχέση σου. Στους αδέσμευτους, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δίνει πολύ καλές επιρροές για μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, καλό είναι να μην πάρεις μέρος σήμερα σε κάποια διαδικασία, που θα σε εκθέσει χωρίς λόγο. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ήρθε η ώρα, Ταύρε, να ξεπληρώσεις οριστικά επιπολαιότητες του παρελθόντος και καλύτερα να το κάνεις δίχως γκρίνιες, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και θυμούς, κλείνοντας οριστικά ένα αρνητικό κεφάλαιο. Η ψυχική σου εξάντληση υποχωρεί, τα νεύρα σου καταλαγιάζουν και αποκτάς την ηρεμία που χρειάζεσαι.
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΟ σύντροφος σου, Ταύρε, έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα. Το ίδιο είσαι κι εσύ. Φρόντισε να σταθείς δίπλα του και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε σήμερα οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Eικόνες-σ0κ σε διασταύρωση!! Άγριο ξύλο μπροστά σε φούρνο για τα μάτια μιας γυναίκας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Δυσκολίες επικοινωνίας στην οικογένεια, Δίδυμε, καθώς και πλήθος προβλημάτων, σου αποσπούν την προσοχή από τη συγκέντρωσή σου σε προσωπικούς στόχους. Μία ήρεμη συζήτηση σήμερα είναι απαραίτητη για να εξισορροπήσει η κατάσταση και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Είναι κάτι που θα ωφελήσει ουσιαστικά όλους σας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, Δίδυμε, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Δίδυμε, πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για να υποδεχθείς κάποιες καλές εξελίξεις. Στα οικονομικά, να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η εξέταση των παραμέτρων και η πλήρης έρευνα των προτάσεων που δέχεσαι, Καρκίνε, είναι απαραίτητη για να προχωρήσεις με τρόπο που θα αλλάξει θετικά τη ζωή σου. Κάποια προβλήματα που ξαναεμφανίζονται βρίσκουν οριστικά λύση και σε απαλλάσσουν από την επαναλαμβανόμενη παρουσία τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, Καρκίνε. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί, όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για άλλα θέματα. Εσένα, που ακόμη δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Καρκίνε, να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, διαφορετικά στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δεν Πήγες ΑΚΟΜΑ Φαντάρος? Αλλάζουν ΚΑΘΕΤΑ τα Δεδομένα στη Στρατιωτική θητεία

ΛΕΩΝ
Γενικά
Είναι καλύτερα, Λέων να μη μπλεχτείς με ασχολίες ή καταστάσεις που δεν γνωρίζεις και αν κριθεί απαραίτητο κάτι τέτοιο, απόφυγε να δώσεις οριστικές λύσεις, για να μη χρειαστεί να αναθεωρήσεις μετά, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Η αλαζονεία κάποιων σήμερα σε ωθεί να χάσεις την ψυχραιμία σου, μα ευτυχώς όχι για πολύ.
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΘα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα, Λέων, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσετε καλύτερα, εσύ και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά, Λέων, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, αφού στο τέλος θα γίνουν λάθη που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Στα οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ανασύνταξη της διάθεσής σου, Παρθένε μου, είναι απαραίτητη για τη βελτίωση των φιλικών και κοινωνικών σου σχέσεων. Μην αφήνεις οικογενειακά προβλήματα να σε διαλύσουν, απόφυγε συζητήσεις και ανακατέματα χωρίς ουσία και μη διακινδυνεύεις να εμπλακείς σε εφήμερες καταστάσεις, που δεν οδηγούν πουθενά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου, Παρθένε, από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα, και σε βεβαιώνω ότι όλα θα είναι εντάξει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα είναι σήμερα μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε όποιες χρηματικές συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Γενικά πάντως, συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Εφιαλτικές οι προβλέψεις διάσημου μέντιουμ για το 2018!! Δείτε τι αποκάλυψε

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η τακτοποίηση φιλικών ζητημάτων την κατάλληλη στιγμή, Ζυγέ, σε βοηθάει να απαλλαγείς μια και καλή από πολλά πράγματα που σε βαραίνουν εδώ και καιρό, κρατώντας σε πίσω. Προετοιμάσου για σκληρή δουλειά, αν επιθυμείς να ξεχωρίσεις. Οι πλανήτες σήμερα σε ευνοούν και στηρίζουν τις επιδιώξεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου, Ζυγέ. Μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις. Τα οικονομικά θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ήρθε η ώρα του απολογισμού, Σκορπιέ. Τα αποτελέσματα σε οδηγούν σε αναθεώρηση των καταστάσεων και στην αναζήτηση νέων ευκαιριών. Δώσε βάση στις λεπτομέρειες και μην πιέζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει. Η απόφασή σου να ξεκινήσεις μία νέα ζωή σε οδηγεί σε στέρεες βάσεις. Αξιοποίησέ τες δίχως φόβο.
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣήμερα, Σκορπιέ μου, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, αφού μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου, Σκορπιέ, θα είναι καταπληκτικές και οδηγούν στην άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Νέο σκληρό χτύπημα για τον Πέτρο Πολυχρονίδη! Μετά την αδελφή του έχασε & την…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τα περιθώρια για πειραματισμούς, Τοξότη μου, έχουν πια στενέψει και επιβάλλεται να προσεγγίσεις με απόλυτη ειλικρίνεια τα προβλήματα, προκειμένου να προσαρμοστείς στις υπάρχουσες συνθήκες. Η βελτίωση των σχέσεων είναι αναμενόμενη και ακολουθούν σημαντικές ευκαιρίες. Να είσαι σε ετοιμότητα για την άμεση αξιοποίησή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου, Τοξότη μου, από το τίποτε. Καλό είναι, να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα και να αποφύγεις τις εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Τοξότη, μπορείς να κάνεις αλλαγές και να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Στα οικονομικά, καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα πράγματα σήμερα, διότι δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τώρα, Αιγόκερε, θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις πολύ σημαντικές, για να διασφαλίσεις το μέλλον σου. Οι ψυχολογικές εντάσεις υποχωρούν και βελτιώνεται η ζωή σου. Η περίοδος είναι καλή, να ασχοληθείς με την εικόνα σου σε κοινωνικό επίπεδο, την προώθηση της δημιουργικότητάς σου και την ανακατάταξη του οικογενειακού σκηνικού.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, Αιγόκερε, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητά σου. Μπορείς να καταφέρεις πολλά. Εσύ, που ακόμη η μοναξιά δε λέει να αφήσει, μην ανησυχείς, αφού πολύ σύντομα έρχεται και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Αιγόκερε, θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες, Υδροχόε, ευνοούν να βάλεις σε τάξη τη δουλειά σου με τον καλύτερο τρόπο. Οι κατευθύνσεις που έχεις χαράξει είναι οι καλύτερες και η συγκέντρωσή σου σε αυτές οδηγεί σε επιτυχία. Τα πιθανά εμπόδια ξεπερνιούνται με ευκολία και αγωνίζεσαι να παραμείνεις στην κορυφή. Η βελτίωση του τρόπου σκέψης σε απογειώνει!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου, όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά, Υδροχόε μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε στα οικονομικά να δημιουργήσεις χρέη, διότι στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις σήμερα την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Άνθρωποι του φιλικού σου περίγυρου, Ιχθύ, σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες και να βρεις τρόπους που θα φέρουν την πρόοδο σύντομα. Κάποιες μικρές επιπλοκές υποχωρούν και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Οι επιλογές σου αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα και τον καλό σου χαρακτήρα. Δέχεσαι αναγνώριση και δώρα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα, Ιχθύ, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωσή της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Ιχθύ μου, καλό θα ήταν σήμερα να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις το παραμικρό και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς όμως να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά είναι σε καλό δρόμο, αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Μπορείς να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων…oroskopos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.