Zώδια Σήμερα !! Tι λέvε τα ζώδια για σήμερα Tετάρτη 13 / 6

0
449
ζώδια, https://viral-times.gr/

Zώδια Σήμερα !! Tι λέvε τα ζώδια για σήμερα Tετάρτη 13 / 6

Mη το ξεχνάς, η αγάπη που δίνεις επιστρέφει πάντα σε σένα…Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Μπορεί σήμερα η οξυδέρκεια και οι ιδέες να μας δώσουν ανέλπιστες λύσεις με το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, όμως ο Χείρωνας έχει άλλα σχέδια… Η κόντρα που έχει με τον Ερμή, φέρνει λόγια σκληρά που πονούν και αφήνουν πληγές….

Οι τυχεροί της μέρας Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, ενώ πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Παρορμητικοί του 1ου δεκαημέρου…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Εικόνα-S0κ της Μενεγάκη που Πάγωσε το Διαδίκτυο!! Το Κενό στα Μαλλιά που θέλησε να κρύψει

Κριός♈
Γενικά
Ο Ερμής που μπαίνει σήμερα στον Καρκίνο, Κριέ, σε ευνοεί αρκετά. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Φρόντισε να δείξεις μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα, που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα, που υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, ας μη σ’ εκνευρίσουν. Πάρα πολλά έξοδα, αλλά ευτυχώς και κάποια έσοδα, θα έχεις σήμερα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Ταύρος♉
Γενικά
Ξεκινάει μια μέρα, Ταύρε μου, κατά την οποία θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται κι έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Θα ‘χεις μια μέρα με έντονη ενεργητικότητα και με θέληση να πετύχεις στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Με οτιδήποτε καταπιαστείς, θα τα καταφέρεις μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες αλλαγές στα αισθηματικά σου, Ταύρε, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να πετύχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί, Ταύρε μου, να μη φανούν τα θετικά των επαγγελματικών σου από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Σήμερα, μην αμελήσεις το παραμικρό και προπάντων μην αφήνεις κάτι για αύριο. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις, κι αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τώρα Survivor Spoiler: Τα Πάνω-Κάτω μετά την 48ωρη ψηφοφορία! Ανατροπή β0μβα από Ονομα-outsider

Δίδυμοι♊
Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη να γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Δίδυμε, σε περιμένουν αρκετές υποχρεώσεις. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θ’ αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα ίσως θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, με βάση το συναίσθημα κι όχι τη λογική. Καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του διαθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έρθουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε. Να ξέρεις, πως ό,τι γίνει, θ’ αποδειχθεί συμφέρον και θα συμβεί υπό ευνοϊκές συνθήκες. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Καρκίνος♋
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες. Βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου κι οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα κινηθούν σε αρκετά καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφο σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπάθησε να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να περάσεις μια όμορφη μέρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Καρκίνε, χρειάζεται και πράξη. Έχεις σύμμαχους τους πλανήτες, οπότε μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.Λέων♌
Γενικά
Σήμερα, Λέων, αρχίζεις να ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα μπαίνουν σιγά – σιγά σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους κάποια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειάς σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Λέων μου, να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Τα άστρα δείχνουν ότι θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει, Λέων, να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα για να επιτύχεις στα επαγγελματικά σου. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τις περιττές δαπάνες.

Παρθένος♍
Γενικά
Μπορείς, Παρθένε, από σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, να ξεκινήσεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μάλλον σ’ έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε μου, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, φέρνοντας συζητήσεις που θα σ’ εκνευρίσουν πολύ. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις τις εντάσεις επιλέγοντας χαμηλούς τόνους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, σήμερα θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις, που θα σου φέρουν αναστάτωση. Να ξέρεις πάντως, πως η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Σημασία έχει, ότι ξεκινά για σένα μια περίοδος, που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Power of Love: Aυτό ΔΕΝ το περιμέναμε!! Το επάγγελμα που Ξέχασε να μας πει η «19χρονη» Αθηνά

Ζυγός♎
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου, μαθαίνοντας να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου που προβλέπεται μεγάλος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ζυγέ, και μπορεί να εξελιχθεί ακόμη καλύτερα, αν εξηγήσεις στο ταίρι σου το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και ποιους στόχους έχεις βάλει. Κάνε συζητήσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Σε υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικές ρυθμίσεις μπορείς σήμερα να προχωρήσεις.Σκορπιός♏
Γενικά
Πρέπει σήμερα να δείξεις ευελιξία, Σκορπιέ μου, για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις με τον πιο πρόσφορο τρόπο πολλά ζητήματα του παρελθόντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι περασμένες καταστάσεις που μπορεί να σ’ είχαν στεναχωρήσει, Σκορπιέ μου. Βάλε σήμερα καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να δεις με πολλή σοβαρότητα, αφού μοιάζουν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Κοpίτσια δώστε βάση εδώ!! Τα 5 «βρόμικα» μυστικά για να έχεις σίγουρα επανασύνδεση μαζί του

Τοξότης♐
Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στους Διδύμους θα σε ευνοήσει, Τοξότη, και θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο καιρό τη χαρά και τη διασκέδαση. Εξάλλου, κι η διάθεσή σου δε θα είναι για χαλαρές καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για ακόμη μία φορά, Τοξότη μου, θα ενθουσιάσεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την υποδειγματική συμπεριφορά σου. Απόφυγε, λοιπόν, συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα εισπράξεις πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σου, Τοξότη, και σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Πρέπει όμως να μελετήσεις καλά τις προτάσεις που θα σου γίνουν, επειδή τα πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς όπως ακούγονται. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου, ενώ οφείλεις άμεσα να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Ο Ερμής, που μπαίνει σήμερα στον Καρκίνο, σε ευνοεί, Αιγόκερε, αλλά εσύ προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε πάντως να εξωτερικεύεσαι και να προβάλλεις αυτό που νιώθεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν
Αισθηματικές Προβλέψεις
Διαθέτεις τρυφερότητα κι είσαι προσεκτικός στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου. Μην αφήνεις, λοιπόν, να διαιωνίζονται καταστάσεις, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές, Αιγόκερέ μου, κι εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να οργανώσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις προσφορότερες λύσεις στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Υδροχόος♒
Γενικά
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, Υδροχόε μου, και ειδικά για θέματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σταματούν την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά ζητήματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Οι υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα, σήμερα ευνοούνται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Υδροχόε μου, σήμερα να πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους αυτά που θέλεις στο σύντροφό σου, για να αποφύγεις πιθανές φασαρίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Υδροχόε. Αυτή την περίοδο βέβαια, θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω, αλλά μην εκνευρίζεσαι και προσπάθησε να τις ξεφορτωθείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις πιθανές συμφωνίες και τις υπογραφές τους, που μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σου.

Ιχθύες♓
Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στους Διδύμους, Ιχθύ, θα σε ευνοήσει σε υποθέσεις σου που θέλεις να τελειώνεις. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις διαλλακτική στάση, για να λύσεις όλα τα θέματα που σε αφορούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα χρειάζεται να δείξεις προσοχή, καθώς θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προετοιμάσου, διότι κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σε διεκδικήσει ξανά. Πρόσεξε αρκετά τις επιλογές σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις, Ιχθύ. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Να χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα… Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...