ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ περιοχή της χώρας από Ισχυρή Χαλαζόπτωση

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ περιοχή της χώρας από Ισχυρή Χαλαζόπτωση

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…. Η πυροσβεστική κλήθηκε σε πάρα πολλά περιστατικά.

Σφοδρή Χαλαζόπτωση σημειώθηκε κατά διάρκεια της καταιγίδας πριν λίγη ώρα, στην ευρύτερη περιοχή του Άργους αλλά και σε αρκετές περιοχές της Αργολίδας.  Από τη βροχόπτωση έσπασαν κλαδιά δέντρων που έπεσαν και έκλεισαν δρόμους και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απελευθερωθεί το οδόστρωμα ….

 

σε κεντρικούς και επαρχιακούς δρόμους. Επίσης προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε κολώνες της ΔΕΗ και τα ηλεκτροφόρα καλώδια στο επαρχιακό δίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στη Πάτρα: Γιαγιά διέκοψε Eξαλλη τη βάπτιση της εγγονής γιατί… «Αίσχος! Να ρε. Σε κάνουν…»

Χαλαζόπτωση σημειώθηκε σε πολλά ορεινά τμήματα του νομού αλλά και σε πεδινές περιοχές, ενώ και οι αστραπές είχαν έντονη δραστηριότητα.

Η πυροσβεστική κλήθηκε σε πολλά περιστατικά ιδιαίτερα στα χωριά του Αργολικού κάμπου με πολλές πτώσεις δέντρων. Σε ορισμένες περιπτώσεις η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει δρόμους μέχρι την επέμβαση της πυροσβεστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΥMΑ: «Ήμουν νεκρός για 20 λεπτά. Όταν σου πω ποιον συνάντησα στον παράδεισο θα παγώσεις…»

Επίσης καταστροφές από το χαλάζι έπαθαν θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις όπως αυτή στις φωτογραφίες στο Παναρίτη του Δήμου Ναυπλιέων.

Για τεράστιες ζημιές από την χαλαζόπτωση κάνουν λόγο κάτοικοι των χωριών του Αργολικού κάμπου, (Ίναχο Ήρα, Ανυφί, Αγία Τριάδα, Πυργέλα, Δαλαμανάρα, Πλατανίτη) ενώ ενδεικτικό ειναι το βίντεο παρακάτω με την σφοδρή χαλαζόπτωση στο Κουρτάκι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

http://www.youtube.com/watch?v=IpSj5bMkUFQ

 argolikeseidhseis

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...