Τώρα ΡΗΤΗ εντολή Καμμένου στα υποβρύχια: «Βυθίστε ΑΜΕΣΩΣ όποιο πλοίο παραβιάζει τα Εθνικά ύδατα»

0
1997
υποβρύχια, http://vip1news.gr/

Τώρα ΡΗΤΗ εντολή Καμμένου στα υποβρύχια: «Βυθίστε ΑΜΕΣΩΣ όποιο πλοίο παραβιάζει τα Εθνικά ύδατα»

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ…. Ήδη απέπλευσαν τα ελληνικά υποβρύχια.

Οι «φονιάδες του Αιγαίο» πανέτοιμοι σε θέσεις μάχης. Η Ελλάδα απαντά στις κινήσεις των Τούρκων που έχουν δεσμεύσει παρανόμως το μισό Αιγαίο για ασκήσεις.Σε πλήρη ετοιμότητα είναι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για να απαντήσουν στις προκλήσεις των Τούρκων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΩΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗ-S0Κ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ !! ΚOΠΗΚΕ Η ΑΝΑΣΑ ΜΕΧΡΙ & ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ…

Με δεκάδες πολεμικά πλοία, μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει «συνθήκες πολέμου»

στο Αιγαίο στο πλαίσιο της άσκησης ”Ντενίζ Γκουρντου” (Θαλασσόλυκος) των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων όπου εμφανίζονται …παρενοχλούμενες από την Ελλάδα!

Όλος ο τουρκικός Στόλος θα βρίσκεται εν πλω και θα ασκείται από τις 13 έως τις 28 Μαΐου στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου.

Ήδη στο Καστελόριζο βρίσκεται πάνοπλη η ελληνική πυραυλάκατος «Μυκόνιος»,

ενώ την Πέμπτη ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Υπαρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Μανούρης, επισκέφθηκε συμβολικά το Καστελόριζο, τη Ρω και τη Στρογγύλη. Μίλησε με το προσωπικό και διαπίστωσε υψηλό ηθικό, αλλά και υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ το βίντεο του ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ βιαστή της Δάφνης…

Την ίδια ώρα ελληνικά υποβρύχια σαρώνουν το Αιγαίο στοχοποιώντας τις θέσεις των τουρκικών πολεμικών πλοίων, ενώ στο στόχαστρο βάζουν και τις τα λιμάνια από τα οποία αποπλέουν οι φρεγάτες με την ημισέληνο.

Είναι μάλιστα σε ετοιμότητα για να κινηθούν και προς την Κύπρο, σε περίπτωση που ζητηθεί βοήθεια από το «αδελφό» κράτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα ΑΝΕΙΠΩΤΗ τραγωδία- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος πασίγνωστης ηθοποιού… 

Έχοντας στα χέρια του το ΓΕΕΘΑ 5 από τις καλύτερες Μονάδες Υποβρυχίων του Κόσμου σε Συμβατικό επίπεδο, μπορεί να αποκλείσει τα Στενά κλείνοντας τα πολεμικά της Μαύρης Θάλασσας, αφήνοντας το πεδίο δράσης των πλοίων επιφανείας του Ελληνικού Στόλου να τσακίσει τον τούρκικο που θα είναι ήδη στο Αιγαίο.

Οι Μονάδες των Υποβρυχίων είναι ικανές να κλείσουν τη θάλασσα της Καρπάθου και να μην αφήσουν τον τουρκικό στόλο να πάρει ανάσα!

Οι «θαλάσσιοι φονιάδες» προκαλούν τρόμο στον Ναυτικό των Τούρκων, οι οποίοι γνωρίζουν καλά ότι οποιαδήποτε κίνησή τους μπορεί να καταλήξει σε πανωλεθρία… newsbomb.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...