Από τον Κώστα Λεφάκη: Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα: Επεισοδιακές & Δραματικές Καταστάσεις γι’ αυτά τα 4 Ζώδια

0
121

Από τον Κώστα Λεφάκη: Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα: Επεισοδιακές & Δραματικές Καταστάσεις γι’ αυτά τα 4 Ζώδια

Μεγάλη προσοχή…

.

Θα είναι μια από τις χειρότερες εκλείψεις.

Ελπίζουμε να μην ανήκεις σε ένα από αυτά τα 4 Ζώδια.

Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα βρεθούν αντιμέτωποι με ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά ή στα αισθηματικά τους δρώμενα και θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν ιδέες, ή να αναπροσαρμόσουν την θέση τους.

Αφορά τα προσψπικά των σταθερών ζώδιων (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και η επίδρασή της είναι δραματική και επεισοδιακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ραγίζουν ΚΑΡΔΙΕΣ τα λόγια του Λυκουρέζου για το Χαμό της Λάσκαρη: «Κοιμόταν δίπλα μου, αλλά το πρωί δεν…»

Απαιτήσεις και διεκδικήσεις θα πάρουν συγκεκριμένη μορφή, οι συζητήσεις για δάνεια, χρέη και εξοπλισμούς επανέρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Ας δούμε τι προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

Κριός
Οι συνέπειες της πρόσφατης σεληνιακής έκλειψης είναι νωπές και όπως συμβαίνει συνήθως, είναι η επισφράγιση των σωστών επιλογών που ακολουθεί. Ένα πάζλ αφορμών και δραστηριοτήτων, ειδικές συναισθηματικές εξαρτήσεις και επιδιώξεις, μεγάλες προσδοκίες, πρακτικά εμπόδια στις επαφές και στις επαγγελματικές συνεννοήσεις στο αποκορύφωμα του Καλοκαιριού, με εσάς, να προσπαθείτε να στηρίξετε και να στηριχτείτε και να κρατήσετε αλώβητο το συναισθηματικό σας περιβάλλον.

Ταύρος
Πολλά κόκκινα πανιά απλώνονται γύρω σας, αλλά εσείς φημίζεστε και για την υπομονή σας. Η έκλειψη αυτή θα προσπαθήσει να σας απομακρύνει από οτιδήποτε νιώθετε σαν ασφαλές καταφύγιο και μάλιστα με πολλούς και διάφορους τρόπους. Είναι η εποχή που θα δείτε τους ευεργετημένους σας να αδιαφορούν για το τι σας συμβαίνει και να βιάζονται να υλοποιήσουν τα κοινά σας σχέδια, μόνοι τους. Το συναίσθημα θα περιοριστεί στα απαραίτητα και οι πρακτικές σας ανάγκες θα πάρουν την πρωτοκαθεδρία του ενδιαφέροντος και των ενεργειών σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> S0Κ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ: Έβαλε κάμερες και Είδε την Ανήμπορη μητέρα της να…

Δίδυμοι
Η έκλειψη αυτή δεν βλάπτει άμεσα τα συμφέροντά σας, επηρεάζει όμως το περιβάλλον και τους ανθρώπους που φροντίζετε με τον τρόπο σας. Είναι η περίοδος που θα ασχοληθείτε έντονα με τις ανάγκες τρίτων, θα λειτουργήσετε με αλτρουισμό και θα αναλάβετε ευθύνες που δεν είχατε. Οπλιστείτε με υπομονή, αποφύγετε τις υπερβολές στην έκφραση και στο συναίσθημα, την υπέρμετρη ανάλυση των γεγονότων και την βιασύνη στις αντιδράσεις σας.Καρκίνος
Αυτή η έκλειψη δυσκολεύει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις ανάγκες σας, παραπλανά το συναίσθημα, δοκιμάζει τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και σας φέρνει αντιμέτωπους με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, είτε βρίσκεστε στην εργασία, είτε στις διακοπές σας. Φροντίστε να αποσυνδέσετε το συναίσθημα από τη λογική, τα θέλω από τα πρέπει και λειτουργήστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μεταξύ άλλων πρέπει να κρατήσετε για τον εαυτό σας κάποιες χρήσιμες, οικονομικές πληροφορίες!

Λέων
Η περίοδος των γενεθλίων σας συνέπεσε με δυο εκλείψεις που επηρεάζουν τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας επηρεάζει την προσωπικότητά σας, τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλετε τις απόψεις σας, την αυτοκυριαρχία σας, τις πεποιθήσεις σας και την πραγματικότητα που αντιλαμβάνεστε σαν οικείο περιβάλλον. Έχετε πολλά να επιμεληθείτε τώρα, με γνώμονα τη σταθερότητα και την ολοκλήρωση της αποστολής σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαύρο ΧΑΜΠΕΡΙ για τον Μάρκο Σεφερλή

Παρθένος
Η έκλειψη φροντίζει να επηρεάσει τις πρακτικές σας ανάγκες, τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζετε τις επιλογές σας, την διαθεσιμότητά σας για τους άλλους, τη φιλοδοξία, τον απολογισμό των πράξεών σας και τέλος, πόσο ευχαριστημένοι είστε στο μέχρι τώρα. Θα ανακαλύψετε λοιπόν τις αδυναμίες σας, θα αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, αλλά μόνο προσωρινά και θα φιλτράρετε τις συνεργασίες και κάποιες από τις σχέσεις σας. Το αποτέλεσμα; Μεγαλύτερη απόσταση από ότι εσείς ονομάζετε κίνδυνο.Ζυγός
Αναιρέσεις συμφωνηθέντων, αμφιβολίες και αναποφασιστικότητα όσον αφορά στις προτεραιότητές σας, σχέσεις με ανθρώπους που βασίζονται στη δοτικότητά σας, επαγγελματικές ανησυχίες, θέματα δικαιοσύνης ενεργοποιούνται με αυτήν την έκλειψη και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πάρετε σκληρές αποφάσεις και πρωτοφανείς πρωτοβουλίες. Ίσως ανακαλύψετε ότι το να τα έχετε καλά με όλους δεν είναι η πανάκεια της ζωής.

Σκορπιός
Ο ψυχισμός σας και οι δυνάμεις που τον επηρεάζουν, οι μελέτες για ένα σημαντικό θέμα, τα επόμενα βήματα στην σταδιοδρομία, οι ανάγκες επιβεβαίωσης και τα εκφραστικά σας μέσα, επηρεάζονται από την έκλειψη και πρέπει να είστε ιδιαίτερα υποψιασμένοι για όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ένα περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει, μη βιαστείτε όμως να πάρετε τις δύσκολες αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ: Ραγίζει καρδιές το ΑΝΤΙΟ της κόρης της: «Μαμάκα μου σε…»

Τοξότης
Το πεδίο δράσης σας, εσείς και οι άλλοι, οι κτήσεις σας, οι γονείς, ο τρόπος σκέψης σας και η θεώρηση που έχετε για τον εαυτό σας και την αξία σας, αναστατώνονται λόγω έκλειψης και είναι πιθανόν να αναθεωρήσετε πολλές από τις ενέργειες και τις σκοπιμότητές σας. Μπορείτε να ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, να ξεχάσετε και να ξεχαστείτε, επιλέξτε όμως ότι εξυπηρετεί καλύτερα την τάξη με την οποία μπορείτε να λειτουργήσετε!

Αιγόκερως
Ο τόπος που ζείτε και εργάζεστε, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, τα μέσα που χρησιμοποιείτε για να υποστηρίξετε τις ενέργειες και τις επιθυμίες σας, τα πρέπει και ότι θεωρείτε καθήκον, είναι οι τομείς που λόγω της έκλειψης, θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς εκ μέρους σας. Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας, μιλήστε με σύνεση και μετριάστε την επίδραση του κάθε λογής απρόοπτου στη ζωή σας!

Υδροχόος
Τα πρακτικά και ειδικά σας θέματα, ο τρόπος με τον οποίο προσαρμόζεστε στις καταστάσεις, η αντίληψη και η προσαρμογή στην πραγματικότητα, ο τρόπος που επηρεάζετε και επηρεάζεστε, είναι μερικοί από τους τομείς που θα σας απασχολήσουν λόγω της έκλειψης του Ήλιου στον Λέοντα. Είναι οι μέρες των διακοπών, ή της προετοιμασίας των επαγγελματικών σας καθηκόντων και των αποφάσεων που θα σας συνοδεύουν για πολύ καιρό στη ζωή σας!

Ιχθύες
Η έκλειψη του Ήλιου στον Λέοντα αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές του χαρακτήρα σας, την υπερηφάνεια και τον εγωισμό σας, τις σχέσεις σας με αγαπημένους ανθρώπους αλλά και όλα τα πρακτικά θέματα τα οποία έχετε αφήσει να εξελίσσονται ανεξέλεγκτα. Ανακτήστε διπλωματικά τον έλεγχο των καταστάσεων που σας απασχολούν, φανείτε προνοητικοί στη συμπεριφορά σας και επιδιώξτε να είστε παρόντες στις αποφάσεις που λαμβάνονται και σας αφορούν….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.