Αυτό ΔΕΝ το Περίμενε με τίποτα!! Ο κίνηση Κόκκαλη που Αφησε Παγάκι την Δούκισα Νομικού

Αυτό ΔΕΝ το Περίμενε με τίποτα!! Ο κίνηση Κόκκαλη που Αφησε Παγάκι την Δούκισα Νομικού

Ακόμα ΔΕΝ μπορεί να το πιστέψει…

.

Ποιος να το έλεγε στη Δούκισα, ότι θα είχε τέτοια τύχη.

Μιλάμε κυριολεκτικά, για πραγματική λατρεία της πεθεράς για τη νύφη.

Η Ελένη Κόκκαλη περισσότερο προσέχει την Δούκισα, από τον γιο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ZΩΔIA & EPΩTAΣ: Αυτά τα Ζώδια θα έχουν ΑΚΡΩΣ εpωτικό Σαββατοκύριακο

Είναι τέτοια η αγάπη της Ελένης για την Δούκισσα που ακούγεται ότι αμέσως μετά το γάμο έγραψε στα παιδιά-τον Δημήτρη και τη Δούκισσα- το σπίτι που βρίσκεται στον Αγιο Στέφανο της Μυκόνου.Η κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού παρότι μεγάλωσε στα πούπουλα δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι θα είχε τέτοια τύχη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τι μπορεί να Κάνει μία 40άρα, που σε Καμία περίπτωση ΔΕN μπορεί μία 20άρα?

Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης, ενώ είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.Είναι από τους στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη και το Σεμπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά αναβαθμίστηκε σε διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Tι αποκαλύπτει ο Μήνας της Γέννησής σας για την Υγεία & την Προσωπικότητά σας

Από τον Ιανουάριου του 2014 είναι αντιπρόεδρος της Β΄ Αντιπρόεδρος της εταιρείας Ιntrakat . Διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρείας:

“Δημήτριος Σ. Θεοδωρίδης, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος

O κ. Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης (εδώ απ΄όπου αποφοίτησε και ο Κώστας Καραμανλής, ο ατσίδας). Διετέλεσε Αθλητικός Διεθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το Μάρτιο 2012 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT ενώ το Ιανουάριο του 2014 ορίστηκε Β’Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πυροσβέστες Βρήκαν το Σώμα μιας 9χρονης!! Τους ΚΟΠΗΚΕ η ανάσα Μόλις είδαν τι Βρισκόταν από κάτω της

Είναι φανατικός Ολυμπιακός και αυτοί που τον γνωρίζουν, λένε ότι είναι ήρεμος, δε χάνει εύκολα την ψυχραιμία του ενώ είναι ιδιαίτερα ευγενικός.

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και σιγά σιγά η αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Από τότε είναι αχώριστοι. Η αγάπη τους μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο δυνάμωνε ώσπου τα δεσμά του γάμου τους ένωσαν για πάντα… tro-ma-ktiko.blogspot.gr