Θρίλερ με το Survivor 3: Απόφαση β0μβα από Ατζούν! Έμεινε Άφωνος ο Τανιμανίδης

0
2170

Θρίλερ με το Survivor 3: Απόφαση β0μβα από Ατζούν! Έμεινε Άφωνος ο Τανιμανίδης

Πλήρη διαφωνία του καναλιού και του Σάκη Τανιμανίδη.

Όπως θα δείτε πιο κάτω, σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η πραγματοποίηση ή μη του Survivor 3.    Στον Σκάϊ έχουν πολλές αμφιβολίες αν θα πετύχει αυτή η απόφαση. Από την άλλη όμως, ο Τούρκος παραγωγός επιμένει…

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι θέλει να προμοτάρει το καινούργιο αθλητικό

ριάλιτι τα δικαιώματα του οποίου έκλεισε όμως στον Σκάϊ έχουν πολλές αμφιβολίες αν θα πετύχει ένα καθαρόαιμο αθλητικό ριάλιτι το οποίο μάλιστα θα βγει την ίδια χρονική στιγμή με του ίδιου concept Ninja warrior στον ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ραφτείτε! Ποιο Zευγάρι του Power 0f Love Eτοιμάζεται για γάμο? «Αληθινή αγάπη»

Μαθαίνουμε, πως ο Τούρκος αν και επιμένει σε αυτό προτείνει και «Survivor 3» ελληνοτουρκική μάχη όπως είχε προαναγγείλει. Στο κανάλι θεωρούν πως ένα Survivor Ελλάδα – Τουρκία θα φέρει νούμερα από την άλλη δεν θεωρούν καλό το timing για να βγει το πρόγραμμα στον «αέρα».

Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση αργεί ακόμη. Και αυτό γιατί όπως έμαθα τα πάντα θα εξαρτηθούν και από τις πολιτικές εξελίξεις.

Τα νούμερα του Σκάϊ εκτοξεύθηκαν τις ημέρες των πυρκαγιών και αν μπούμε σε προεκλογική περίοδο το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι σχεδόν στο σύνολο του ενημερωτικό όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Epwτικές Προβλέψεις της Δευτέρας!! Συνάντηση «Φωτιά» με Παλιά Αγάπη για τα Παρακάτω ζώδια

Από ‘κει και πέρα υπάρχουν νέα και για τον μελλόνυφο Σάκη Τανιμανίδη:

Μπορεί να είναι όπως και πέρσι στην επιτροπή του «Tαλέντου» όμως για τον επόμενο κύκλο του «Survivor» δεν έχει γίνει ακόμη καμία συζήτηση…πηγή: nassosblog.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...