Τα Μηνύματα Του Πιλότoυ Στο 3ο Πρόσωπο ΠPIN Σκoτώσει Την Καpολάιν: «Σε Παpακαλώ Να Βpεθούμε» (Pics)

0
881

Τα Μηνύματα Του Πιλότoυ Στο 3ο Πρόσωπο ΠPIN Σκoτώσει Την Καpολάιν: «Σε Παpακαλώ Να Βpεθούμε» (Pics)

Στη δημοσιότητα τα μηνύματα του πιλότου.

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι διατηρούσε σχέση με τον πιλότο, ωστόσο αυτή σταμάτησε πριν εκείνος γνωρίσει την Καρολάιν, ενώ αποκάλυψε πως ο συζυγοκτόνος ήρθε ξανά σε επαφή μαζί της το τελευταίο…

Στη δημοσιότητα τα μηνύματα του πιλότου.

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι διατηρούσε σχέση με τον πιλότο.

Ωστόσο, αυτή σταμάτησε πριν εκείνος γνωρίσει την Καρολάιν, ενώ αποκάλυψε πως ο συζυγοκτόνος ήρθε ξανά σε επαφή μαζί της το τελευταίο εξάμηνο, με το τελευταίο «ραβασάκι» να της το στέλνει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του, δίπλα στην 11 μηνών -τότε- κόρη τους, τη Λυδία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Της Κυριακής: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Φουvτώνουν» Πάλι Για 4 Ζώδια

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Έκτοτε δεν είχα απολύτως καμία επαφή» είπε αρχικά η γυναίκα, η οποία μετά τα γεγονότα μετακόμισε σε άλλη πόλη της Ελλάδας.

Mάλιστα, σε ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη, αν είχε συναντήσει τον Μπάμπη

Αναγνωστόπουλο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, που όπως έχει γίνει γνωστό η σχέση του με την Καρολάιν είχε προβλήματα, εκείνη απάντησε πως «δεν έχουμε βρεθεί και μπορεί ο καθένας να ελέγξει το οτιδήποτε, τα μηνύματά μου, τα email μου, τις κλήσεις μου, το που ήμουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Η Κάpολαϊν Βpήκε Στο Tάμπλετ Του Φωτo Mου»: Aυτή Eίvαι H Γυναίκα Που Eiχε Παpάλληλη Σχέση O Πιλότoς (Vid)

Τα περίεργα σημειώματα

Όπως αποκαλύπτει η γυναίκα, τον τελευταίο καιρό είχε προσπαθήσει -και πάλι με χειρόγραφα σημειώματα- να έρθει σε επαφή μαζί της. «Το τελευταίο εξάμηνο είχε προσπαθήσει και πάλι να έρθει σε επαφή μαζί μου. Έκανε όμως ένα λάθος, έγραφε χειρόγραφα σημειώματα.

Μου έλεγε ‘δεν μου δίνεις σημασία’, ‘έχω προσπαθήσει τόσες φορές’,

‘σε παρακαλώ να βρεθούμε και δεν το θες’, ‘είσαι αδιάφορη’». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το τελευταίο σημείωμα της το έστειλε δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει την Καρολάιν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Συvαγερμός Mετά Tην Σημεριvή Έκpηξη Kρουσμάτων: Τα 3 ΝEA Μέτpα & Για Εμβολιασμέvους Που Παίρvει Η Kυβέρvηση

Η Καρολάιν που τα ήξερε όλα

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί. Η γυναίκα επιβεβαιώνει την πληροφορία, ότι η άτυχη Καρολάιν γνώριζε για την ύπαρξη τρίτου προσώπου. «Μου είπε ‘βρήκε η Καρολάιν στο tablet μου φωτογραφίες σου και της είπα ότι τις έσβησα, ενώ εγώ δεν τις είχα σβήσει και τις ξαναβρήκε μου είχε πει παλαιότερα» τονίζει η γυναίκα. «Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο;» διερωτάται και συνεχίζει:

«Όλο αυτό δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Και τώρα λέω δεν μπορεί, μήπως είναι κάτι άλλο πίσω από αυτό το πράγμα. Μήπως είναι κάτι άλλο που τον ανάγκασε να κάνει αυτό το πράγμα» Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να τον συναντήσει ποτέ στη φυλακή. «Με τίποτα, δεν έχω κλονιστεί περισσότερο στη ζωή μου, είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα» καταλήγει… πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...