Συvαγερμός Mετά Tην Σημεριvή Έκpηξη Kρουσμάτων: Τα 3 ΝEA Μέτpα Kαι Για Εμβολιασμέvους Που Παίρvει Η Kυβέρvηση

0
5492

Συvαγερμός Mετά Tην Σημεριvή Έκpηξη Kρουσμάτων: Τα 3 ΝEA Μέτpα Kαι Για Εμβολιασμέvους Που Παίρvει Η Kυβέρvηση

Ανακοινώνονται σε μερικές ώρες.

Η έκρηξη κρουσμάτων φέρνει αποφάσεις. Έρχονται μέτρα και για τους εμβολιασμένους. Στους 619 έχουν φτάσει οι θάνατοι από τον covid-19 μέσα στον Οκτώβριο, με τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων…

Ανακοινώνονται σε μερικές ώρες.

Η έκρηξη κρουσμάτων φέρνει αποφάσεις.

Στους 619 έχουν φτάσει οι θάνατοι από τον covid-19 μέσα στον Οκτώβριο, με τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ελλάδα από τον ιό να φτάνει τους 16.000.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Η Κάpολαϊν Βpήκε Στο Tάμπλετ Του Φωτo Mου»: Aυτή Eίvαι H Γυναίκα Που Eiχε Παpάλληλη Σχέση O Πιλότoς (Vid)

Ο φόβος για την νέα έκρηξη των κρουσμάτων μέσα στο φθινόπωρο και την ανάφλεξη του κορωνοϊού με τις νέες μεταλλάξεις του, φέρνει στο τραπέζι εκ νέου συζητήσεις για μέτρα στην προσπάθεια να ελεγθεί το επόμενο κύμα του ιού στη χώρα.

Το μόνο σίγουρο, καθώς δηλώνεται διαρκώς από τα πιο επίσημα χείλη,

είναι ότι δεν θα υπάρξει καθολικό lockdown, στα πρότυπα των δύο που έζησε η χώρα τον Μάρτιο και τον Νοέμβριο του 2020.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «Αvατρέπει» Δεδομέvα Για 5 Ζώδια

Οι άνθρωποι της επιτροπής των ειδικών μελετούν άλλα μέτρα με σκοπό να ελεγχθεί το νέο κύμα, μέτρα τα οποία θα αφορούν υποχρεωτικά και τους εμβολιασμένους πολίτες της χώρας.

Το πρώτο από αυτά είναι η καθολική χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους. Ένα μέτρο που είχε διακοπεί για αρκετούς μήνες, όμως από μόνο του δεν μπορεί να φέρει το δραστικά αποτελέσματα που ψάχνει η επιτροπή.

Σίγουρα στα μέτρα που εξετάζονται και υπάρχει πιθανότητα να προταθούν είναι

και το ωράριο στα καταστήματα εστίασης, ειδικότερα όμως στα μπαρ, στα οποία έχει επικεντρωθεί το πρόβλημα της μετάδοσης του ιού.

 

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόταση τα μπαρ ανά την επικράτεια να κλείνουν στη 1 μετά το βράδυ.

Το τρίτο μέτρο αφορά τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με τον χειμώνα που πλησιάζει και την επιστροφή του Δακτυλίου τις επόμενες ημέρες να είναι γεγονός, οι εικόνες απίστευτου συνωστισμού τις ώρες αιχμής να προβληματίζει τους ειδικούς…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...