Σοκαριστικό: Την έβαλαν στο ίδιο κελί με άντρες!! Δείτε τι της έκαναν

Σοκαριστικό: Την έβαλαν στο ίδιο κελί με άντρες!! Δείτε τι της έκαναν

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους- Video…

.

Γιατί την έβαλαν τελικά στο ίδιο κελί με άντρες?

Μια απίστευτη ιστορία έχει να εξιστορήσει η Τζοάνα από το Ελ Σαλβαδόρ, που βρέθηκε να κρατείται σε ανδρικές φυλακές παράνομων μεταναστών στις ΗΠΑ, ενώ όταν μετά από επτά μήνες κράτηση στην Αμερική αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της, αντιμετώπισε την κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση, ακόμη και από τις αστυνομικές αρχές.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής: Μια παλιά αγάπη φουντώνει πάλι για αυτά τα ζώδια

Η Τζοάνα είναι γυναίκα, είναι και τρ@νseξοuαλ. Και αυτό είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό πρόβλημα στη συναλλαγή της με τις αρχές, είτε αυτές είναι στη χώρα της, είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η γυναίκα από τη Λατινική Αμερική, αποφάσισε να κάνει το γενναίο βήμα και να περάσει τα σύνορα, σε μια γη όπου άνθρωποι σαν και εκείνοι τυγχάνουν πιο ανθρώπινης μεταχείρισης. Τουλάχιστον, έτσι είχε ακούσει. Κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα.Οι αρχές τη συλλαμβάνουν και προσποιούμενοι πως δεν γνωρίζουν αν πρέπει να την μεταχειριστούν ως άνδρα ή ως γυναίκα, την κρατούν στις ανδρικές φυλακές, όπου και υπέστη σε βάναυσο ξυλοδαρμό από τον συγκρατούμενό της στο ίδιο κελί.

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> EKTAKTO: H ΕΛΑΣ προειδοποιεί!! Διακοπεί κυκλοφορίας λόγω ισχυρής χιονόπτωσης στις παρακάτω οδούς

Οι υπεύθυνοι των φυλακών -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- της ανακοινώνουν πως ο μόνος τρόπος να είναι ασφαλής, είναι να την απομονώσουν σε ένα κελί 2×2, όπου έμεινε χωρίς καμιά επικοινωνία με τον έξω κόσμο για επτά ολόκληρους μήνες.

Η Τζοάνα αποφάσισε λοιπόν, πως προκειμένου να κρατείται κάτω από τέτοιες συνθήκες, προτιμά να επιστρέψει σπίτι της, στην πατρίδα της. Όμως η περιπέτειά της, δεν θα τελείωνε εκεί. Απελάθηκε στο Ελ Σαλβαδόρ από τις αμερικανικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Άση Μπήλιου Πpοειδοποιεί: Ο ‘Ηλιος στον Αιγόκερω!! Φτάνει ανέλπιστη τύχη γι’ αυτά τα ζώδια

Μόλις όμως πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο, μια ομάδα τεσσάρων ανδρών την κυνήγησε και την κακοποίησε seξουαλικά. Έτσι Βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε με τη βοήθεια μιας γυναίκας στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί, ο αξιωματικός υπηρεσίας την βίασε και της σύστησε να απομακρυνθεί όσο πιο πολύ μπορεί από την περιοχή γιατί εκεί δεν υπερασπίζονται ανθρώπους σαν και εκείνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τζούλια Αλεξανδράτου: Από το κακό στο χειρότερο!! Oι νέες φωτό της σοκάρουν

Δες στο βίντεο που ακολουθεί τι λέει η ίδια:


http://www.youtube.com/watch?v=BwyabmzqghE

….