Φτάvoυν Mεγάλες «Φουρτoύvες» ΠPIN Bγει Ο Oκτώβριος: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Είvαι Ο Xειρότερoς Μήvας Της Xροvιάς

0
4942

Φτάvoυν Mεγάλες «Φουρτoύvες» ΠPIN Bγει Ο Oκτώβριος: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Είvαι Ο Xειρότερoς Μήvας Της Xροvιάς

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν τελικά μέσα στον μήνα;

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους ένας μήνας είναι καλός και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Οκτώβριο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω…

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους ένας μήνας είναι καλός και για άλλους όχι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Οκτώβριο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια.

Σύμφωνα με το astrology.gr, αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι. Απλώς, να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος/η να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Της Κυριακής: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Φουvτώνουν» Πάλι Για 4 Ζώδια

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Οκτώβριο είναι τα εξής:

ΚΡΙΟΣ: Ένα τέλος και μια καινούργια αρχή…

Καθότι ο Άρης θα παραμείνει όλο τον Οκτώβριο απέναντί σου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος,

επίσης, απέναντί σου, μέχρι τις 18/10 και έχεις και μια Πανσέληνο στις 20, στο ζώδιό σου, με τον Άρη αλά μπρατσέτα και τον Πλούτωνα σε κόντρα ρόλο, όπως καταλαβαίνεις οι σχέσεις σου θα γίνουν πεδίο μάχης είτε από ζητήματα του παρελθόντος, που βιάστηκες να ξεφορτωθείς όπως-όπως ή θεωρούσες ότι είχαν λυθεί, είτε από καινούργια που θα δημιουργηθούν από την άλλη πλευρά, που θα σε εξοργίσουν.

Όπως και να έχει, δε θα έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι, αντίθετα, οι άλλοι θα καθορίσουν τις εξελίξεις, κάτι που σημαίνει ότι το τέλος μιας σχέση ή συνεργασίας είναι πολύ κοντά και μάλιστα δε θα είναι και ευχάριστο. Το μόνο παρήγορο είναι ότι ό,τι κι αν καταστραφεί, σκέψου ότι έτσι κι αλλιώς σάπιο ήταν, οπότε θα κάνεις μια νέα αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Προειδοποιεί Για Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία: Kαρμικές Eπαvασυνδέσεις & ΝEOI Έρwτες «Φωτιά» Για 5 Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πίκρα…

Θα σε πονέσει ο Άρης στον 4ο οίκο σου, αφού αυτό που πάντα σε έκαιγε είναι το σπίτι

και η οικογένειά σου, όμως τα πράγματα στον συγκεκριμένο τομέα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με τις σχέσεις μεταξύ σας να φτάνουν σε οριακό σημείο κάποια στιγμή, όταν βάλει και ο Πλούτωνας το χεράκι του, που όπως γνωρίζεις, δεν αφήνει μισοτελειωμένες δουλειές. Δίνει μια και τα ξεπαστρεύει όλα, ειδικά ό,τι έχει σαθρές βάσεις.

Ναι, θα στενοχωρηθείς πολύ, ίσως μηδενίσεις και συναισθήματα που έτρεφες, μπορεί να χάσεις και σε υλικό επίπεδο, μια κληρονομιά, ένα ακίνητο ή πράγματα που είχαν για σένα μεγάλη αξία, όμως δεν αποκλείεται το μήνυμα που σου στέλνεται να είναι ότι είναι καιρός να κόψεις εσύ τα δεσμά του παρελθόντος, να απελευθερωθείς απ’ ό,τι σε κρατάει και να ξεκινήσεις και πάλι από το 0. Καθοριστικής σημασίας θα είναι η Πανσέληνος στις 20, που έμμεσα θα σου επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πήγε Να Ομορφύvει, Αλλά Την Πάτησε: Η ΝEA Εικόvα Της Αθηνάς NY Στο Bachelor Τους «Γοvάτισε» Όλoυς (Pics)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τίποτα πια δε θα είναι το ίδιο

Δεν είναι μόνο ο Άρης, που όλο τον Οκτώβριο θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σου ή ο Ερμής

που θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18, που θα βαλθούν να μην αφήσουν τίποτα όρθιο στα επαγγελματικά σου, αλλά και μια Πανσέληνος στις 20, που θα έχει συντροφιά και τον πλανήτη του πολέμου και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, που θα ρίξουν την αυλαία. Μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα προχωρήσει στη λύση μιας συνεργασίας ή την αποχώρησή του από ένα σχήμα, αν προδοθεί ή νιώσει ότι ό,τι κι αν κάνει, η κατάσταση δε σώζεται.

Μπορεί όμως να σου σκάψουν το λάκο και να πέσεις μέσα, οπότε να πληρώσεις τη νύφη για οτιδήποτε έγινε ή πήγε στραβά. Στο μενού περιλαμβάνονται και οριστικές ρήξεις σχέσεων ή αποφάσεις άλλων που θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση ή θα σε αναγκάσουν να το τραβήξεις στα άκρα, κηρύσσοντας τον πόλεμο κι ό,τι γίνει. Το σίγουρο είναι ότι τον Νοέμβριο τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Συvαγερμός Mετά Tην Σημεριvή Έκpηξη Kρουσμάτων: Τα 3 ΝEA Μέτpα & Για Εμβολιασμέvους Που Παίρvει Η Kυβέρvηση

ΙΧΘΥΕΣ: Πρόσεξε μη χάσεις κι αυτά που έχεις

Με τον Άρη στον 8ο οίκο σου, ήδη αντιλαμβάνεσαι ότι τουλάχιστον από οικονομικής

άποψης, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Τα ίδια και χειρότερα θα έχεις και τον Οκτώβριο, με τα έξοδα να υπερτερούν, τα χρήματα να εξαφανίζονται, πριν φτάσουν καν στην τσέπη σου, πηγαίνοντας να καλύψουν λογαριασμούς και λοιπές υποχρεώσεις ή δόσεις κι εσύ να μένεις ταπί στο πρώτο 15νθήμερο.

Με την Πανσέληνο δε, πρέπει να έχεις το νου σου, μήπως σου πάρουν κι αυτά που έχεις… Η χασούρα είναι δεδομένη πάντως και μην σκεφτείς καν να συμμαχήσεις με όποιον/α σου υπόσχεται να βγάλεις εύκολα και γρήγορα χρήματα, γιατί παίζει και να είναι κάπου μπλεγμένος και να την πληρώσεις εσύ. Επιπλέον, επίφοβα είναι και τα ερωτικά-σεξουαλικά σου γιατί οι τύποι ή οι τύπισσες που κυκλοφορούν στην πιάτσα είναι επικίνδυνοι (ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται) για σένα. Άσε να φύγει ετούτος ο μήνας και μετά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «Αvατρέπει» Δεδομέvα Για 5 Ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με πόνο ψυχής

Τόσο για τα ερωτικά, όσο και για τα οικονομικά, αυτός ο μήνας είναι γεμάτος κινδύνους

και αν δεν πάρεις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, για να εξασφαλίσεις έστω και τα ελάχιστα, θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Το διαφορετικό, με τον απέναντί σου Ιχθύ, είναι ότι εσύ μπορείς -έστω και με πόνο ψυχής- να τελειώσεις με καταστάσεις και πρόσωπα, εφ’ όσον βλέπεις ότι δεν ισιώνουν με τίποτα. Το να επιμείνεις να τα κρατήσεις θα είναι λάθος σου, καθώς ό,τι δεν κάνεις, το παθαίνεις και ένα πρώτο δείγμα θα το πάρεις στις 17.

Δεν αποκλείεται να βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο, να ακυρωθεί κάτι που ήταν στα σκαριά και να μείνεις ξεκρέμαστος/η ή να ξεπαραδιαστείς, το σίγουρο είναι ότι η Πανσέληνος στον άξονα 2ου-8ου σου, στις 20, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, οι οποίες θα είναι δυσάρεστες, μόνο στην περίπτωση που και δεν έκανες τα παραπάνω, δηλαδή, να βάλεις τους τίτλους τέλους, σε μια σχέση ή συμφωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πoια Ζώδια ‘Kολλάνε’ Όταv Τα «Φτύvεις» & ΠΟIA Aδιαφoρούν? ΔEN Φαvτάζεστε Tι Κάvει Ο Σκόρπιoς

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι να μην σε πάρει η κατηφόρα

Δυστυχώς τα πράγματα θα εξελιχθούν δυσάρεστα για σένα, τόσο στα οικονομικά, όσο

και τα ερωτικά σου. Με τα αγαπημένα σου πρόσωπα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και όχι με ευχάριστο τρόπο, καθώς αναμένεται μια περίοδος διαταραγμένη και για τις σχέσεις σας και για τα ίδια, με τον Ήλιο και τον Άρη να κάνουν κακές παρέες με τον Πλούτωνα, που βρωμάει από μακριά μπελάδες.

Στενοχώριες από τη μια, σφίξιμο οικονομικό από την άλλη, λόγω πάγιων αλλά και έκτακτων εξόδων που θα ανακύψουν, ερωτικά μια κατάσταση πνέει τα λοίσθια, γενικά είναι να μη σε πάρει η κατηφόρα γιατί σταματημό δε θα έχεις. Με την Πανσέληνο στις 20 να είναι ή ταν ή επί τας, πρόσεξε πολύ γιατί με τους δύο τελευταίους “άγριους” (Άρη και Πλούτωνα) να συμμετέχουν δεν αποκλείεται ή να μείνεις μπουκάλα, ή να βάζεις το χέρι στην τσέπη και να πιάνεις… το παπούτσι… πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...