Προβλέψεις για την Αποψινή Πανσέληνο: Γι’ Αυτά τα Ζώδια ΕΡΧΕΤΑΙ επιτέλους ο Μεγάλος Εpωτας

Προβλέψεις για την Αποψινή Πανσέληνο: Γι’ Αυτά τα Ζώδια ΕΡΧΕΤΑΙ επιτέλους ο Μεγάλος Εpωτας

Δείτε ΤΩΡΑ τι λέει για δικό σας ζώδιο…

.

Τι επιφυλάσσει στα 12 Ζώδια η αποψινή Πανσέληνος?

Στις 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στους Ιχθύς.

Το φεγγάρι μας γεμίζει ονειροπόληση και αυξάνει τη διαίσθησή μας.

Έχουμε την ανάγκη να αποδράσουμε από την πραγματικότητα και να χτίσουμε ένα δικό μας κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πήγε στην Αισθητικό για να της Κάνει Οβάλ νύχια!! Μόλις Είδε το Αποτέλεσμα, Εχασε τη γη από τα πόδια της

Ο Ποσειδώνας σχηματίζει σύνοδο με τη Σελήνη με αποτέλεσμα να λησμονούμε το παρελθόν και να είμαστε επιρρεπής σε καταχρήσεις. Ίσως να μην είμαστε τόσο ειλικρινής με τους γύρω μας. Παρόλα αυτά έχουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε τους αδυνάτους και να προσφέρουμε.

Πανσέληνος στους Ιχθύς και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει την ψυχολογία σας και σας κάνει πιο ευσυγκίνητους. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και επηρεάζεστε άμεσα από τα συναισθήματα των γύρω σας. Έρχονται στην επιφάνεια φόβοι του παρελθόντος και ζητήματα που τα είχατε κρύψει κάτω από το χαλάκι. Είναι ευκαιρία να γιατρέψετε πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε. Προσπαθήστε να μην κάνετε υπερβολές με το φαγητό και το ποτό και συναναστραφείτε με ανθρώπους που σας ανεβάζουν τη διάθεση. Το φεγγάρι φωτίζει την ρομαντική σας πλευρά και σας δίνει μια ποιητική διάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Ζευγάρι Διάσημος με Μαχήτρια !! Αντίπαλοι στο Sυrνiνοr, Mαζί στην ζωή

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τα θέλω σας και τους στόχους σας. Αναλογίζεστε όλα αυτά που έχετε πετύχει μέχρι τώρα. Έχετε την ευκαιρία να κλείσετε υποθέσεις του παρελθόντος που δεν σας έκαναν καλό και να προχωρήσετε.Και για τα αισθηματικά αλλά και για τα επαγγελματικά κλείνει ένας κύκλος και ξεκινάει ένας καινούργιος. Όσον αφορά τις φιλικές σας σχέσεις είναι πολύ πιθανό ένα αγαπημένο σας άτομο να σας προσφέρει τη βοήθειά του ή αντίθετα να ανακαλύψετε ότι δεν αξίζει την εμπιστοσύνη σας. Όπως και να χει, θα καταλάβετε ποιος αξίζει να είναι δίπλα σας και ποιος όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων στρέφει το ενδιαφέρον σας σε επαγγελματικά ζητήματα. Μια ευκαιρία που προκύπτει σας δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσετε ένα μεγάλο επαγγελματικό πόθο. Το φεγγάρι φωτίζει τις επιθυμίες σας και σας γεμίζει πάθος για να κατακτήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Κάποιες ανακατατάξεις θα υπάρχουν όσον αφορά συνεργασίες ή αισθηματικό δεσμό. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι δεν παίρνετε αρκετά από τους άλλους και να διακόψετε κάθε επαφή. Η διαίσθηση σας είναι έντονη και σας βοηθά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Μια συνεργασία που μπορεί να είχε διακοπεί έρχεται πάλι στο προσκήνιο. Μπορεί να δεχτείτε επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό ή να αποφασίσετε να ακολουθήσετε το σύντροφό σας μακριά. Καλό θα είναι να μην κάνετε νέα ξεκινήματα αυτήν την περίοδο και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο ποιους εμπιστεύεστε. Η διαίσθηση σας είναι έντονη και είστε ο κατάλληλος άνθρωπος στο να δώσετε συμβουλές. Ευνοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σας εξέλιξη και την καλλιέργειά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Νύφη Βυθίστηκε στο πένθος: Σκοτώθηκαν οι Γονείς & η Αδερφή της πηγαίνοντας στο γάμο

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχοσύνθεση σας. Ίσως σκέφτεστε έντονα αυτήν την περίοδο ένα άτομο από το παρελθόν που σας έχει στιγματίσει. Είναι πολύ πιθανό να μάθετε καινούργιες πληροφορίες για το άτομο αυτό που μέχρι τώρα αγνοούσατε.Τα οικονομικά σας επίσης επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο. Κάποιες οφειλές του παρελθόντος ή χρέη θα χρειαστεί τώρα να μπουν σε μια τάξη. Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε μια αγορά που σκέφτεστε να κάνετε καιρό. Αποφύγετε να υπογράφετε έγγραφα και μην δανείσετε χρήματα αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα πάρετε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά θα υπάρχουν αλλαγές που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σας. Ίσως χρειαστεί να συνεργαστείτε με νέους συναδέλφους ή προϊσταμένους. Στα αισθηματικά κλείνει ένας κύκλος και ξεκινάει ένας καινούργιος. Κάποιο άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν βγαίνει οριστικά από τη ζωή σας. Αν βρίσκεστε σε σχέση υπάρχει πιθανότητα, αν δεν έχει γερές βάσεις να διακοπεί ή αν είχατε κάποια προβλήματα να σταματήσουν να υπάρχουν. Ψέματα και αυταπάτες αποκαλύπτονται με αποτέλεσμα να μπορείτε πλέον να ξεχωρίσετε ποιος άνθρωπος αξίζει να βρίσκεται στο πλευρό σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τραγική Κατάληξη: Φρικτό Τέλος για τον «Αγρότη μόνος ψάχνει»

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει θέματα καθημερινότητας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι την ενέργεια σας πεσμένη και ότι δεν ξεκουράζεστε αρκετά. Αλλαγές που θα προκύψουν στο καθημερινό σας πρόγραμμα θα επηρεάσουν άμεσα την ψυχολογία σας. Ίσως αυξηθούν οι ώρες εργασίας σας, ή φορτωθείτε δουλειά άλλων. Η ανάγκη σας να απομονωθείτε θα είναι έντονη. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με τη σωματική σας άσκηση ώστε να αποβάλετε και άγχος και να προσέξετε τη διατροφή σας. Είναι ευκαιρία να κόψετε μια κακιά συνήθεια όπως το κάπνισμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα και το φλερτ. Αυτές τις μέρες θα έχετε συναντήσεις με μοιραία πρόσωπα από το παρελθόν. Συζητήσεις και υποθέσεις που σας είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα λαμβάνουν τέλος. Ένας κύκλος κλείνει και ξεκινάει ένα καινούργιος. Ένα πρόσωπο που θεωρούσατε σημαντικό μέχρι τώρα βγαίνει από τη ζωή σας και σας υποδέχεται ένα νέο. Πολλοί από εσάς θα αφεθείτε σε έναν καινούργιο έρωτα. Οι αποκαλύψεις και το φως που θα πέσει σε υποθέσεις του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Άση Μπήλιου Προειδοποιεί: Αυτά τα Ζώδια θα Εχουν Εφιαλτικό Σεπτέμβρη

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση σπιτιού είναι πιθανό σενάριο για πολλούς τοξότες αυτό το διάστημα. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια οικογενειακά ζητήματα που είχατε αφήσει πίσω σας. Είναι ευκαιρία να τελειώσετε τις συναλλαγές σας με το παρελθόν και να προχωρήσετε. Βάζετε σε μια σειρά εκκρεμότητες που σας γέμιζαν άγχος. Ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σας. Μη διστάσετε να τη δώσετε. Η φροντίδα των αγαπημένων σας θα είναι το πρώτο μέλημα σας αυτήν την περίοδο. .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτήν την περίοδο σας απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις και επικοινωνία. Βρίσκεστε με άτομα που είχατε χαθεί και ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται. Αν είχατε παρεξηγηθεί με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έρχεστε και πάλι κοντά. Η διαίσθηση σα είναι έντονη και γίνεστε καλός συμβουλάτορας για τους γύρω σας. Η συμπόνια που νιώθετε είναι έντονη και έχετε την ανάγκη να προσφέρετε. Τα όνειρά που θα δείτε αυτές τις μέρες είναι σημαδιακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε αλλαγές στο μισθό σας ή να χάσετε χρήματα από απροσεξία. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα αυτήν την περίοδο γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε. Δώστε προσοχή στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας. Αν κάτι σας φαίνετε ευκαιρία και θέλετε να το αγοράσετε με μια πιο προσεκτική ματιά θα δείτε πως δεν είναι. Είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε με το πνεύμα σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Μια νέα δραστηριότητα θα διευρύνει τον κύκλο σας και θα σας φέρει σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί! Θα είναι η λύση αυτή με το μέρος σου;

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει την ψυχολογική σας διάθεση και τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Θα νιώθετε περισσότερο ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να έχετε σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογική σας διάθεση. Δώστε προσοχή στον τρόπο που απευθύνεστε στους γύρω σας γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε. Ασχοληθείτε με την τέχνη και τις πνευματικές δραστηριότητες προκειμένου να διοχετεύσετε όλη την αρνητική ενέργεια. Είναι μια καλή περίοδος να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω όσον αφορά το δεσμό σας ή τα επαγγελματικά σας σχέδια…E-zwdia.gr