Πρoσεχε, ΜHN Toυς Φτύσεις, ΔEN Kολλάvε!! Tα 5 Aνδρικά Ζώδια Πoυ θα… Eξαφαvιστoύν AN Aδιαφoρήσεις

0
331
Ζώδια, https://viral-times.gr/

Πρoσεχε, ΜHN Toυς Φτύσεις, ΔEN Kολλάvε!! Tα 5 Aνδρικά Ζώδια Πoυ θα… Eξαφαvιστoύν AN Aδιαφoρήσεις

Δείτε λοιπόν ποια είναι αυτά τα ζώδιαν πριν την πάθετε..

«Άντρες: Όσο τους φτύνεις, τόσο κολλάνε», θα ακούσεις μέχρι σήμερα «τις παλιές» να λένε και άδικο δεν έχουν. Yπάρχουν όμως και κάποιοι, που μαζί τους, το παιχνίδι της αδιαφορίας είναι χαμένη υπόθεση, αφού δεν αποδίδει….

Ωστόσο, το δοκιμασμένο αυτό «μυστικό» κρίνεται μάλλον ακατάλληλο στην περίπτωση

5 πολύ συγκεκριμένων ζωδίων, τα οποία μόλις αντιληφθούν πως δεν βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, επιλέγουν να σε αφήσουν στα κρύα του λουτρού και να αναζητήσουν άλλες συγκινήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέoς Avάδρoμoς Eρμής Μαρτioυ: H Άση Μπήλιου Πρoειδοποιεί! Avατροπές & Τύχη σε Εpwτικά-Oικovoμικά γι’ Αυτά τα 5 ζώδια

Tα ζώδια που μαζί τους δεν πιάνει η τακτική «γραμματόσημο»

Λέων

Ο βασιλιάς του φλερτ. Ο Λέων σε βλέπει όπως το λιοντάρι το θήραμά του. Είναι αναγκαίο γι’ αυτόν να σε κατακτήσει για να επιβιώσει. Όπως και το λιοντάρι, έτσι και αυτός, θα σε κυνηγήσει έντονα, όμως, μέχρι ένα σημείο.

Αν δει ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση τότε το βασιλικό αίμα που κυλάει μέσα του δεν θα του επιτρέψει να εκτεθεί. Πιστεύει πως… και χάρη σου κάνει που ασχολήθηκε και θα σε αφήσει να αναρωτιέσαι αν θυμάται το όνομά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πασχάλης Τσαρoύχας: Συγκλοvίζει το ΑΝΤΙΟ στον Keith Flint των Prodigy, που του Eίχε «Φέρει» Nίκη στο YFSF

Παρθένος

Φτάσαμε στον ρεαλιστή Παρθένο. Μπορεί να δείχνουν σοβαροί και απόμακροι όμως κατά βάθος ψάχνουν διακαώς τον έpwτα και τον ρομαντισμό. Θα σε διεκδικήσουν με πολύ εκλεπτυσμένο και διακριτικό τρόπο και θα σε αφήσουν να δεις την ρομαντική πλευρά τους.

Αν, όμως, τους απορρίψεις, τότε ο ρεαλισμός τους χτυπάει κατακέφαλα. Ξυπνάνε από την μέθη του έpwτα και απλά υποχωρούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eκτακτο: Θάvατος στην Eκπομπή «Στην Υγεία μας»!! Νεκpός ο…

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο ανεξάρτητο και υπερβολικά δραστήριο. Όμως, το φλερτ παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του. Θα σε προσεγγίσει με πολύ ευχάριστο και φιλικό τρόπο χωρίς να σου υποσχεθεί τον ουρανό με τ’ άστρα.

Αυτή η παιχνιδιάρικη διάθεση που έχει, θα εξαφανιστεί όταν καταλάβει ότι δεν είναι αμοιβαία, χωρίς φυσικά να του στοιχίσει και πολύ, γιατί την επόμενη μέρα λογικά… θα το έχει ξεχάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> YFSF: Mας «Xάζεψε» η Mελίvα Μακρή!! Εμφαvίστηκε ως Θέμης Αδαμαvτίδης & ο Mαζώ Tρελάθηκε

Υδροχόος

Υδροχόος ίσον εγωισμός. Πολύ πιθανόν να κάνει το πρώτο βήμα και να σου δείξει ένα μικρό, πολύ μικρό, σημάδι ότι του αρέσεις. Αυτό ήταν, περίμενες κάτι παραπάνω;

Αν του δείξεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι, ο «πολύτιμος» εγωισμός του όχι μόνο θα τον κάνει να εξαφανιστεί, αλλά θα πάρει πίσω και το αρχικό ενδιαφέρον που σου έδειξε.

Μαζί του ό,τι δίνεις, παίρνεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σε Πελάγη Eυτυχίας Βαλαβάvη-Βασάλος!! Η Δήλωση Της Ευρυδiκης για την εγκυμοσύvη

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα πέσει κυριολεκτικά στα πατώματα για να σε κερδίσει και θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι η πρωταγωνίστρια της πιο ρομαντικής ταινίας που υπάρχει με κάθε ευκαιρία.

Τι γίνεται, όμως, όταν εσύ δεν θες αυτόν για συμπρωταγωνιστή;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παvικός στο MasterChef: Άφωvοι Παiκτες και Κριτές!! Άγριoς Καυγάς Mπροστά σε όλoυς

Τότε μην περιμένεις να φτιάξει ένα σενάριο που να σου αρέσει πιο πολύ. Αρκετά προσπάθησε δεν νομίζεις;…. πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...