Πήγε Να Ομορφύvει, Αλλά Την Πάτησε: Η ΝEA Εικόvα Της Αθηνάς NY Στο Bachelor Τους «Γοvάτισε» Όλoυς (Pics)

0
4196

Πήγε Να Ομορφύvει, Αλλά Την Πάτησε: Η ΝEA Εικόvα Της Αθηνάς NY Στο Bachelor Τους «Γοvάτισε» Όλoυς (Pics)

Έκλαψαν όλοι στην κυριολεξία…

Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που είδαμε…Η εμφάνιση – έπος της Αθηνάς NY έκανε χαμό στο Twitter. Η Αθηνά New York είναι με διαφορά ο μόνος ενδιαφέρων λόγος να βλέπει κανείς το «The Bachelor» και ήταν έκπληξη…

Έκλαψαν όλοι στην κυριολεξία…

Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που είδαμε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Βiκυ Παγιατάκη MAΣ Προειδοπoιεί Για Σαββατoκύριακο: Σκληpές «Δυσκολiες» Σε Εpwτικά & Xρήμα Για 3 Ζώδια

Η Αθηνά New York είναι με διαφορά ο μόνος ενδιαφέρων λόγος να βλέπει κανείς το «The Bachelor» και ήταν έκπληξη όταν πριν λίγο καιρό έγινε κατανοητό πως δεν θα φτάσει ως το τέρμα.

Σε σχέση με τις υπόλοιπες παίκτριες, έχει χαρακτηριστικά που προσφέρουν κάτι στην τηλεοπτική παρουσία του ριάλιτι, που για τα λεφτά που δόθηκαν στον Αλέξη Παππά, έχει πολύ χαμηλή τηλεθέαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Συvαγερμός Mετά Tην Σημεριvή Έκpηξη Kρουσμάτων: Τα 3 ΝEA Μέτpα & Για Εμβολιασμέvους Που Παίρvει Η Kυβέρvηση

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο πως σε κάθε επεισόδιο του «The Bachelor»

είναι πρωταγωνίστρια στις περισσότερες αξιόλογες στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Η Κάpολαϊν Βpήκε Στο Tάμπλετ Του Φωτo Mου»: Aυτή Eίvαι H Γυναίκα Που Eiχε Παpάλληλη Σχέση O Πιλότoς (Vid)

Πότε θα είναι η προφορά της, πότε ο χύμα τρόπος που εκφράζεται, ιδίως όταν αφορά σε εντερικές αέριες εκκενώσεις, πότε η ειλικρινής της αντιπάθεια προς κάποιες ανταγωνίστριες της.

Στο χθεσινό επεισόδιο για παράδειγμα, η Λένα μπήκε στο στόχαστρο της. Η Αθηνά την αποκάλεσε κακιά και υποστήριξε πως ο Αλέξης Παππάς το έχει καταλάβει και γι΄αυτό την κάνει σιγά σιγά πέρα.

Όταν η Λένα επιχείρησε να την αντικρούσε και να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η Αθηνά πήρε μια έκφραση που θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει σε έναν vigilante, σε έναν εκδικητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «Αvατρέπει» Δεδομέvα Για 5 Ζώδια

 

Και οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν ευκαιρία να αναδείξουν αυτό το βγαλμένο από μεξικάνικη σειρά βλέμμα…πηγή

Δείτε μερικά στιγμιότυπα πιο κάτω:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...