Παvικός Xθες στον Οικονομόπουλο!! Aπατημέvη ‘ΠΛAKΩΣΕ’ στις Σφαλιάρες Άτακτo σύζυγo

0
2033

Παvικός Xθες στον Οικονομόπουλο!! Aπατημέvη ‘ΠΛAKΩΣΕ’ στις Σφαλιάρες Άτακτo σύζυγo

Σκηνές απίστευτου κάλους χθες στον Οικονομόπουλο.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι έκπληκτοι θαμώνες που βρέθηκαν μπροστά. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 04.00 το πρωϊ όταν ο άτακτος σύζυγός βγήκε απο το μαγαζί όπου και τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια μελαχρινή μεταξύ 35-40 ετών καλοντυμένη και εντυπωσιακή

χρησιμοποιώντας ένα βαρύ σιδερένιο αντικείμενο έσπασε το αυτοκίνητο 50άρη ο οποίος λίγη ώρα πρίν είχε αποχωρήσει απο την σάλα συνοδευόμενος απο νεαρή ύπαρξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φιλαριστά Mαλλιά: Παvικός με την ΝΕΑ Μόδα τoυ 2019 σε Koυρέματα και Xτεvίσματα

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 04.00 το πρωϊ όταν ο άτακτος σύζυγός βγήκε απο το μαγαζί όπου και τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς ο άντρας βγήκε απο το αυτοκίνητο προκειμένου να απομακρύνει την γυναίκα αλλά έφαγε τις σφαλιάρες του.

Η δράστης συνοδευόταν απο τρείς ακόμη γυναίκες οι οποίες προσπάθησαν να σταματήσουν το κακό αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο άτακτος άντρας αποφάσισε να βγεί με τον παράνομο έpwτα του, σε ένα απο τα πιο διαφημισμένα μαγαζιά αυτη την περίοδο και έπεσε στην παγίδα της γυναίκας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ελέvη Μενεγάκη: Το Avοιξιάτικο Pούχο που Kρύβει Aτέλειες!! Το Ψάχνoυν σαν Tρελές OΛΕΣ οι Γυvαίκες Kάθε ηλικiας

Το κορίτσι αμαρτία παρακολουθούσε το σκηνικό τρομαγμένο. Σύμφωνα με μαρτυρίες το περιστατικό έλαβε χώρα στα στενάκια πίσω απο το μαγαζί με τους παρακδόρους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την απατημένη σύζυγό που έριχνε κατάρες και απειλές…

Μαγεία… ε; πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...