Πάγωσε Όλη η Αργυρούπολη! Ο 15χρονος που Απαγχονίστηκε, ήταν γιος του…

0
190

Πάγωσε Όλη η Αργυρούπολη! Ο 15χρονος που Απαγχονίστηκε, ήταν γιος του…

Αυτό δεν το περίμενε κανείς- Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι.

Σύμφωνα με το μικροσκόπιο των αστυνομικών του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έχει μπει η αυτοκτονία ενός 15χρονου μαθητή από την  Αργυρούπολη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το άψυχο σώμα του 15χρονου βρήκαν οι γονείς του, όταν άκουσαν θόρυβο και άνοιξαν

την πόρτα του δωματίου του, βρίσκοντας τον απαγχονισμένο, οι οποίοι σε κατάσταση σοκ δεν έχουν καταφέρει ακόμα να δώσουν κατάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Zώδια Σήμερα !! Tι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 9 / 7

Το περιστατικό συνέβη στην Αργυρούπολη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος ήταν γιος γνωστού πολιτικού στελέχους της αντιπολίτευσης.Ο νεαρός μαθητής προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, αφήνοντας δίπλα του ένα σημείωμα στο οποίο εξηγεί ότι πήρε την μοιραία απόφαση καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν από συμμαθητές του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> 10 Στάνταρ Σημάδια πως ο Σύντροφος σου Είναι ο Άντρας της ζωής σου! Με το 5ο Μάλιστα, θα δακρύσετε

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμα αναφέρεται σε έξι συγκεκριμένα

πρόσωπα και σε κάποια περιστατικά, τα οποία τον έφεραν στο απροχώρητο.Οι σημειώσεις για τη ζωή του δίνουν στοιχεία για την αυτοκτονία του 15χρονου. Την πόρτα του εισαγγελέα θα περάσουν οι έξι συμμαθητές του και οι γονείς του .Συνεχίζεται η έρευνα στην Αργυρούπολη για τον εντοπισμό νέων στοιχείων

Στοιχεία από το περιβάλλον του και κυρίως από το “μυστικό” ημερολόγιο που κρατούσε τους τελευταίους μήνες, συλλέγουν με προσοχή οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων τις Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ρίξουν φως στην αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη, που έπεσε θύμα “μπούλινγκ” από φίλους και συμμαθητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Tέρμα τα Ψέματα: Το Ετοιμάζετε σε 5 Λεπτά, το Πίνετε για 5 Mέρες & Xάνετε για Πάντα 5 κιλά

Η κηδεία του μαθητή θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στον ναό του Κοιμητηρίου Αργυρούπολης….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...