Ούτε ο Θάνατος δε Νικάει την Αδιαφορία μας | Κίνηση S0Κ ηλικιωμένης Οδηγού στο Δρόμο που Σκοτώθηκαν οι 2 φοιτητές

Ούτε ο Θάνατος δε Νικάει την Αδιαφορία μας | Κίνηση S0Κ ηλικιωμένης Οδηγού στο Δρόμο που Σκοτώθηκαν οι 2 φοιτητές

Πάγωσαν ΟΛΟΙ με αυτό που είδαν – Δείτε φωτό…

.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν πλήθος φοιτητών.

Τι έκανε ηλικιωμένη Οδηγος στο Δρόμο που Σκοτώθηκαν τα 2 παιδιά?

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτό, η αδιαφορία μας είναι εγκληματική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ- Τι Λένε τα Ζώδια για Σήμερα Σάββατο 2 / 9

Την απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά ηλικιωμένης γυναίκας, καυτηριάζει αναγνώστρια του zarpanews.gr, περιγράφοντας περιστατικό που σημειώθηκε στον δρόμο έξω από το Πολυτεχνείο και προς τα Κουνουπιδιανά, που έχασαν τη ζωή τους δύο νέα παιδιά πριν από λίγες εβδομάδες.

Το περιστατικό έχει ως εξής:«Ήταν περίπου 19:45 όταν ένα κόκκινο αυτοκίνητο που ερχόταν από τα Χανιά με κατεύθυνση προς Κουνουπιδιανά λίγα μέτρα μακριά από το ΑΤΜ της τράπεζας, και ακριβώς απέναντι από το σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ S0Κ: «Η Αντίστροφη Μέτρηση άρχισε, σε Λίγες μέρες Φτάνει το Τέλος του κόσμου»

Ξαφνικά βγήκε στο αντίθετο ρεύμα το οποίο ευτυχώς εκείνη την στιγμή ήταν άδειο και κινούμενο αριστερά ήρθε και σταμάτησε έξω ακριβώς από το ΑΤΜ της τράπεζας, με σκοπό να σηκώσει χρήματα.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν πλήθος φοιτητών (περίπου 20) ανάμεσα τους και εγώ, και αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το είχε συμβεί, σπεύσαμε να κάνουμε παρατήρηση στην οδηγό η οποία προφασίστηκε, το μεγάλο της ηλικίας της και τα προβλήματα που είχε στο περπάτημα, για να δικαιολογηθεί για την απαράδεκτη πράξη της.Αμέσως κάλεσα την αστυνομία και τους ενημέρωσα για το περιστατικό. Η κυρία απτόητη έβγαλε κανονικά χρήματα από το ΑΤΜ αδιαφορώντας για όλο τον κόσμο που της εξηγούσε ποσό επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε

και αναφέρονταν συνεχώς στο πόσο αργά και προσεκτικά το έκανε και στα ποσά χρόνια εμπειρίας έχει ως οδηγός λέγοντας χαρακτηριστικά «80 χρονιά ξέρω τους δρόμους εδώ πέρα» (κάτι που μαρτυρά και την ηλικία της).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανικός σε Γάμο στην Αχαΐα: Η νύφη Εβγαλε το Νυφικό & Αρχισε τα κλάματα!! Στο Αυτόφωρο οι 2 συμπέθεροι

Στις 19.55 η κυρία έφυγε και στις 20:00 ήρθε ένα τζιπακι της αστυνομίας με δυο αστυνομικούς οι οποίοι μάλιστα όπως μου είπαν αργότερα ήταν οι ίδιοι που είχαν πάει στο περιστατικό με τους δύο νεκρούς φοιτητές πριν από λίγες μέρες στον ίδιο ακριβώς δρόμο λίγα μέτρα μακριά.

Τους περιέγραψα το περιστατικό δίνοντάς τους τις φωτογραφίες που έχω και τον αριθμό πινακίδων. Δυστυχώς μου εξήγησαν πως πρέπει να δούνε οι ίδιοι το περιστατικό για να μπορέσουν να αποδώσουν ευθύνες αλλά με διαβεβαίωσαν πως θα το έχουν υπόψιν τους στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έστειλε φωτό στη Μητέρα της για να την Πείσει ότι Είναι καλά!! Κόπηκε η Ανάσα της Μάνας με ΑΥΤΟ που είδε στο Πίσω κάθισμα

Επίσης, θα κάνουν έρευνα για το αν η κυρία έχει δίπλωμα σε ισχύ και επιπλέον κατά πόσο ήταν σε θέση να οδηγεί λόγω το προβλημάτων που είχε στα πόδια, αξίζει να αναφέρω είχε μαζί της ένα μπαστούνι και ακόμη και με αυτό μετά βίας κατάφερνε να ανέβει το σκαλοπάτι μπροστά από το ΑΤΜ.» zarpanews.gr