Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Προσοχή ΑΥΤΑ τα δυο Ζώδια

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Προσοχή ΑΥΤΑ τα δυο Ζώδια

Δείτε ΕΔΩ τι λέει για το ζώδιο σας…

.

Ποια είναι τελικά τα δυο Ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά?

Στις 10 Αυγούστου 2017, Ο Ερμής, από την Παρθένο και πριν γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος θα συναντήσει την υπερπροστατευτική Αφροδίτη, στην θετική όψη του εξαγώνου και αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα με τους δικούς σου ανθρώπους, εισπράττοντας βοήθεια, αλλά και αποδοχή.

Η συναισθηματική Αφροδίτη, με την επιρροή του Ερμή, θα σταματήσει να ..γκρινιάζει και θα προσπαθήσει να τακτοποιήσει τα του οίκου της, επιστρατεύοντας τη λογική. Καλές μέρες για να βελτιώσεις επαφές, να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να περάσεις όμορφα με την οικογένεια σου και να χαλαρώσεις .

Επηρεάζονται κυρίως Καρκίνοι, γεννημένοι 1, 2, 3 Ιουλίου και Παρθένοι, γεννημένοι 2,3,4 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ευνοούνται και τα υπόλοιπα ζώδια του νερού, Σκορπιοί, Ιχθύες και της γης, Ταύροι , Αιγόκεροι , γεννημένοι τέλος α’ δεκαημέρου και αρχές β’και όσοι/ες έχουν πλανήτες στα αντίστοιχα ζώδια και την μοίρα 10η , 11η.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ας ΠΡΟΣΕΧΕΣ Mαvτάμ: Tpαγική Kατάληξη 50χpovης Θεσσαλονικιάς που παντρεύτηκε 21χρονο Αλβανo

Ας δούμε τις προβλέψεις για τα 12 Ζώδια:

Κριός

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης ευνοεί την καθημερινότητα σου και έχεις την πολυτέλεια να περάσεις όμορφα με τους δικούς σου ανθρώπους. Διάλειμμα από το στρες της δουλειάς.

Ταύρος

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης δίνει το προβάδισμα σε ερωτικά θέματα, μπορείς να φλερτάρεις και να ζήσεις τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου. Ξεφεύγεις από τα προβλήματα.Δίδυμοι

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης, διευκολύνει θέματα σπιτιού και βλέπεις οικονομική βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Τακτοποιείς εκκρεμότητες χωρίς να αγχώνεσαι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Aπίστευτη Τραγωδία: Νύφη σκοτώθηκε Πηγαίνοντας στο γάμο της

Καρκίνος

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης, ενθαρρύνει δημιουργικά ξεκινήματα αλλά και προσωπικές εκκινήσεις μέσα από μια νέα σχέση. Ψυχολογικά φτιάχνει η διάθεση σου.

Λέων

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης προσφέρει καλύτερες συνθήκες εργασίας, βελτιώνεται αρκετά η καθημερινότητα σου και είσαι πιο ανέμελος/η. Καιρός να χαλαρώσεις.

Παρθένος

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης ευνοεί φιλικές σχέσεις και εκπλήρωση ονείρων μέσα από προσωπικά εγχειρήματα και ξεμπλοκάρεις. Δημόσιες σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ο Κώστας Λεφάκης Προειδοποιεί: Αυτό το Ζώδιο σήμερα θα Περάσει μια απαίσια ημέρα

Ζυγός

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης ευνοεί μια μυστική σου σχέση και ετοιμάζεσαι για το επόμενο βήμα. Επισημοποιείς τα συναισθήματα σου.Σκορπιός

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης, χαρίζει ξεγνοιασιά και διακοπές με αγαπημένη παρέα, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ξεκουράζεσαι σωματικά.

Τοξότης

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης, βελτιώνει επαφές με πρόσωπα εξουσίας και δέχεσαι αρκετές προτάσεις. Χρήματα από τρίτους , έρχονται στα χέρια σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τώρα στη Δημοσιότητα: Ομολογία S0Κ της έμπιστης Οικιακής βοηθού της Άννας Βίσση που γνωρίζει πολλά

Αιγόκερως

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης, σταθεροποιεί συνεργασίες και βελτιώνονται οι επαφές με τους συνεργάτες σου. Θετική ψυχολογία.

Υδροχόος

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης ομορφαίνει μια στενή, προσωπική σου σχέση και ξεπερνάς τις αναστολές σου. Διαχειρίζεσαι καλύτερα τις ανάγκες σου.

Ιχθύες

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης απομακρύνει αμφιβολίες-ανησυχίες και ετοιμάζεσαι για ένα νέο ξεκίνημα που αργά αλλά σταθερά θα σε απογειώσει. Προσεχώς…Youweekly.gr