Ο Eρμής Σε Ορθή Πορεiα- H Άση Μπήλιου Προειδοποιεi: Φτάνoυν Καpμικές «Συναvτήσεις» Και Επαvασυνδέσεις-Φωτιά Για 5 Ζώδια

0
2764

Ο Eρμής Σε Ορθή Πορεiα- H Άση Μπήλιου Προειδοποιεi: Φτάνoυν Καpμικές «Συναvτήσεις» Και Επαvασυνδέσεις-Φωτιά Για 5 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας. Για ποια τυχερά ζώδια χτυπάει το καμπανάκι;

Εξαιρετικό διάστημα για τις σχέσεις σε ερωτικό επίπεδο, για επισημοποιήσεις. Eίναι πιθανό να έχουμε επιστροφές ατόμων από το ερωτικό μας παρελθόν που μας συνέδεε μια καρμική σχέση…

Αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα αυτή την εβδομάδα,

μιας και στις 19/10 δύο πλανήτες επιστρέφουν ξανά σε ορθή πορεία.

Ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και αντίστοιχα ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό. Από τη μία, ο Δίας σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει ανανέωση και αισιοδοξία και μας βοηθάει να βγούμε από την απραξία και να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας.

Από την άλλη, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό έρχεται για να αποκαταστήσει την τάξη και την επικοινωνία στις σχέσεις μας και φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε είχε καθυστερήσει ή είχε παρερμηνευτεί, προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση.

Στις 19/10 o Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία,

χαρίζοντας δυναμισμό και αποφασιστικότητα για δράση.

Θα νιώσουμε την ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες, προκειμένου να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να τις κάνουμε πιο λειτουργικές, όμως δεν αποκλείεται να γίνουμε πιο παρορμητικοί και ανταγωνιστικοί από όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις. Είναι στο χέρι μας λοιπόν το πώς θα αξιοποιήσουμε αυτή την έντονη ενέργεια.

Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας 18–24/10/2021 Της Ά. Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 19/10 μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης κίνησης και επιτέλους θα μπορέσετε σιγά-σιγά να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν με το ταίρι σας και να δρομολογήσετε ό,τι είχε καθυστερήσει να γίνει το προηγούμενο διάστημα. Θα είναι πιο εύκολο από δω και πέρα να… ΔEITE ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ> ΕΔΩ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...