Moλις Avακoιvώθηκε: Kλειστά Aυριο Δευτέρα 25/2 OΛA τα Σχολεία στις Παρακάτω περιοχές

0
2320
Σχολεία, https://viral-times.gr/

Moλις Avακoιvώθηκε: Kλειστά Aυριο Δευτέρα 25/2 OΛA τα Σχολεία στις Παρακάτω περιoχές

Για ποιο λόγο θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση και πιο συγκεκριμένα, κλείνουν τα σχολεία για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις παρακάτω περιοχές της χώρας….

Μεγαλώνει η λίστα με τα κλειστά σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα

για αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου. Σοβαρά προβλήματα στους δρόμους και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από την επέλαση της κακοκαιρίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Power 0f Love Gala! Πάγωσαv ΟΛOI με τον Αγριo Kαυγά: «Ψηφiστε τον Να Φύγει να Τελειώvουμε…»

Σε εξέλιξη η επέλαση της κακοκαιρίας

Σε εξέλιξη η επέλαση της κακοκαιρίας στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά στις χαμηλές θερμοκρασίες, τα χιόνια και τους θυελλώδεις ανέμους.

Σε πολλές περιοχές παρατηρούνται προβλήματα, με τα συνεργεία να βρίσκονται επί ποδός, για να μείνουν ανοιχτοί όσοι περισσότεροι δρόμοι γίνονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aς APXIΣΟΥΝ Nα Πρoετοιμάζoνται AYTA Tα 5 Ζώδια!! ΦTANOYN Aλλαγές «Φωτιά» MEΣΑ στο 2019

Από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας,

ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, καθώς και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών επισημαίνει ότι τα εντονότερα φαινόμενα της «Ωκεανίδας» για ακόμη μία φορά θα εντοπίζονται στα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης, όπου θα πέσουν μεγάλες ποσότητες βροχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πιεiτε ΑYTO Πριν Πάτε για Yπνο & Απoκτήστε Επιτέλoυς την Κοιλίτσα των Οvείρων σας

Κλειστά τα σχολεία αύριο Δευτέρα 25/2/2019

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου τα Νηπιαγωγεία,

ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια στα χωριά Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αριστοτέλη αυτό οφείλεται στη χιονόπτωση και τα προβλήματα που προκάλεσε και στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Στη Λήμνο αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 5 «Bρώμικα» ΜΥΣΤΙΚΑ Για Nα Δαγκώσει Έvας Άvτρας Tην Λαμαρίvα!! Με το 6ο Eιδικά, θα…Ψάχvει Kουμπάρo

Στη Φλώρινα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09.00 το πρωί, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον Αλμυρό Βόλου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου Δ.Εσερίδη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι δήμοι Ρήγα Φεραίου και Ν. Πηλίου θα εκτιμήσουν την κατάσταση στα σχολικά συγκροτήματα και θα εκδώσουν σχετική ανακοίνωση αργότερα, την Κυριακή.

Κλειστά αύριο θα παραμείνουν και τα σχολεία στην Αμφίκλεια, λόγω μεγάλης χιονόπτωσης.

Τα σχολεία στη Σαμοθράκη θα παραμείνουν κλειστά, αφού η κυκλοφορία στο νησί είναι αδύνατη και επικίνδυνη.

Στο Διδυμότειχο η κατάσταση παραμένει ρευστή. Τα σχολεία εντός της πόλης αναμένεται να λειτουργήσουν, όμως σε ό,τι αφορά τα χωριά το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Ο δήμαρχος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και η απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στην ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> «Παρακαλώ Nα Διαβαστεi Ψύχραιμα! Ναί, η Aλήθεια Eίναι Oτι ο Παντελίδης…»

Στον δήμο Σουφλίου τα σχολεία θα μείνουν κατά πάσα πιθανότητα κλειστά, και εκεί η απόφαση θα ληφθεί μέσα στην ημέρα. Σε ό,τι αφορά τις Φέρες όπου στους δρόμους υπάρχει παγετός, η λειτουργία θα εξαρτηθεί από την πορεία της σημερινής ημέρας. Ενδέχεται να κλείσουν για τις πρώτες ώρες και να λειτουργήσουν κανονικά για το υπόλοιπο της ημέρας, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ανοιχτά…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...