Master Chef- Αποκάλυψη: Μπαiνει Tέταρτος Kριτής Στο Παιχνiδι! Δεiτε το πρόσωπo του

0
303
Master, https://viral-times.gr/

Master Chef- Αποκάλυψη: Μπαiνει Tέταρτος Kριτής Στο Παιχνiδι! Δεiτε το πρόσωπo του

Γοητευτικό τον λες… ε;

Αποκλειστικό “βόμβα” σας έχω και σήμερα στο Youweekly.gr και το Vanda’s blog όσον αφορά το Master Chef! Αυτός είναι ο τέταρτος κριτής που και μπορείτε να δείτε εδώ το πρόσωπό του…Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν…

Αποκλειστικό “βόμβα” σας έχω και σήμερα στο Youweekly.gr

και το Vanda’s blog όσον αφορά το Master Chef!

Αυτός είναι ο τέταρτος κριτής που και μπορείτε να δείτε εδώ το πρόσωπό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ήβη Aδάμoυ! Σαρώvει η Θαυματoυργή Δiαιτά της: «Eτσι Απέκτησα Πάλι ‘Κoιλιά Πλάκα’ Aμέσως Mετά τη Γέvνα»

Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν έκανε θραύση αφού έσπασε τα μηχανάκια της τηλεθέασης είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας με… κάποιες όμως αλλαγές!

Όπως πληροφορήθηκα και σας αποκαλύπτω πρώτη στο Vanda’s blog, εκτός από την

παρουσία των ήδη αγαπημένων κριτών θα υπάρξει κι άλλη μια φέτος και ακούσει στο όνομα… Βασίλης Μουρατίδης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης Προειδoποιεί: Η Nέα Σελήvη Σεπτεμβρiου Φέρvει «Άσχημα» Nέα σε 2 Ζώδια

Είναι από την Θεσσαλονίκη και φημίζεται για το φαγητό που φτιάχνουν τα…χεράκια του!

Βιογραφικό

Ο Βασίλης Μουρατίδης δεν ονειρευόταν να γίνει σεφ. Οι συγκυρίες το έφεραν να σπουδάσει

μαγειρική σ’ ένα Ι.Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου κατάγεται: “Βρέθηκα στον χώρο της μαγειρικής εντελώς τυχαία. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν κάτι που με άφηνε αδιάφορο, αλλά ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα την αγαπήσω τόσο πολύ και θα εξελιχθεί σαν κομμάτι της ζωής μου. Στη σχολή, απλώθηκε μπροστά μου ένας κόσμος μαγικός και τόσο δημιουργικός, ώστε παθιάστηκα και ταυτίστηκα αμέσως… ”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου!! Mετά Από Kαιρό, Aλλαγές & Nέοι Έpwτες Για 5 Ζώδια

Αλλά, κακά τα ψέμματα, από τη στοιχειώδη σχολή μαγειρικής μέχρι να γίνεις executive chef σε μια κουζίνα υψηλής γαστρονομίας μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια κι ενώ διανύεις ακόμα τα 30s σου, προϋποθέτει σκληρή δουλειά, αφοσίωση και θητεία σε αξιόλογες κουζίνες. Ο Βασίλης Μουρατίδης τα έχει στο ενεργητικό του και τα τρία. Δεν έχασε χρόνο σε κοινές κουζίνες. Δούλεψε από την αρχή της καρριέρας του σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού απ’ όπου πήρε πολύτιμες εμπειρίες (La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam), κατόπιν ως sous chef στο καλό Da Vinci στο Kempinski της Θεσσαλονίκης και από το 2010 στο Squirrel με chef τον Hervé Pronzato. Τα δυο τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην κουζίνα του Greenhouse restaurant στο Λονδίνο (2* Michelin) για εκπαίδευση, με internship. Η πορεία αυτή δείχνει έναν άνθρωπο που πραγματικά αγαπάει τη δουλειά του και σκοπεύει ψηλά.

Η ευκαιρία να γίνει περισσότερο γνωστός του δόθηκε πριν από χρόνια, όταν αποχώρησε απρόοπτα από το Danai ο εξαιρετικός chef Hervé Pronzato, που ήταν αιτία να βραβεύεται επί χρόνια το Squirrel με Χρυσό Σκούφο. Η απαιτητική, υψηλού επιπέδου κουζίνα, βρέθηκε στα χέρια του Βασίλη. Πριν προλάβουν ορισμένοι να εκφράσουν επιφυλάξεις, ήρθε μια ακόμη βράβευση με τον Χρυσό Σκούφο 2015: ο νέος executive chef τα είχε καταφέρει. Έχοντας δουλέψει επί χρόνια πλάι στον Pronzato, συνέχισε με το ίδιο επίπεδο κουζίνας, κράτησε βασικές αρχές και ιδέες, αλλά έβαλε και τη σφραγίδα του…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...