Το Τετράγωvο Σελήvης-Κρόvου ΜΑΣ ‘Κpύβει’ Ταραχές: Pήξεις, Σκληpά Λόγια Kαι «Xωρισμoi» Γι’ Αυτά Τα 4 Ζώδια

0
2170

Το Τετράγωvο Σελήvης-Κρόvου ΜΑΣ ‘Κpύβει’ Ταραχές: Pήξεις, Σκληpά Λόγια Kαι «Xωρισμoi» Γι’ Αυτά Τα 4 Ζώδια

Δες τι λέει για το ζώδιο σου- Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουv προβλήματα;

Ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι μεθοδικός και όχι επιπόλαιος ή ανυπόμονος, ελλοχεύει κίνδυνος για λάθη, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι πολύ καλά συντονισμένες. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο…

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο,

σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα εκδηλωθεί ανάγκη για χαλάρωση και συναισθηματική ισορροπία, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εξασφάλιση, στην κατοχύρωση και στην οικονομική σταθερότητα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, σε θέματα

επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους. Ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι μεθοδικός και όχι επιπόλαιος ή ανυπόμονος, ελλοχεύει κίνδυνος για λάθη, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι πολύ καλά συντονισμένες.

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να καταφέρουν να ελέγξουν και να οριοθετήσουν τις αντιδράσεις τους, οι αποφάσεις που θα πάρουν δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στα ρίσκα, θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα.

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Για Σήμερα 21/10/2021

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα γιατί απολαμβάνοντας μικρά καθημερινά πράγματα θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή καθώς οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και θα… ΔEITE ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ> ΕΔΩ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...