ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Έχει Βουίξει ΟΛΗ η περιοχή!! Μοναχός Κλέφτηκε με Νεαρή ξεναγό

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Έχει Βουίξει ΟΛΗ η περιοχή!! Μοναχός Κλέφτηκε με Νεαρή ξεναγό

Αυτό ΔΕΝ το περίμενε κανένας…

.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής που Κλέφτηκε Μοναχός με Νεαρή ξεναγό.

Έχει βουίξει εδώ και λίγες ημέρες από ένα ασυνήθιστο εpωτικό σκάνδαλο που αφορά την αποπλάνηση ενός νεαρού… καλόγερου, ολόκληρη η περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, ο μοναχός, εγκατέλειψε ένα από τα ιστορικά και πλουσιότερα μοναστήρια του πανέμορφου νησιού, για να ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα με μια αιθέρια γυναικεία ύπαρξη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Σπαρακτικό ΑΝΤΙΟ από τη μαμά της 3χρονης Γεωργίας: «Καλό παράδεισο αγγελούδι μου»

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της Σάμου, οι οποίοι έχουν κάνει μοναδικό θέμα συζήτησής τους την απόφαση του 30χρονου μοναχού να πετάξει τα ράσα και να «κλεφτεί» με μια νεαρή Γερμανίδα, με την οποία γνωριζόταν εδώ και τρία χρόνια, χωρίς κανείς να φαντάζεται ότι έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή.Σε πρώτη φάση, όσοι γνώριζαν τι είχε συμβεί προσπάθησαν να το κρατήσουν μυστικό, ώστε να μη βγει έξω από τους κόλπους της ιεράς μονής, καθώς οι καλόγεροι που υπηρετούν σε αυτήν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Ακόμη και σήμερα, που ο 30χρονος άνδρας έχει εγκαταλείψει πια τη μοναστική ζωή, είναι πολλοί αυτοί που εξακολουθούν να καταβάλλουν προσπάθειες να μείνουν κρυφές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, που έσκασε σαν βόμβα και αποτελεί ντροπή για την ιστορία της μονής. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα το σούσουρο για την πρωτοφανή ερωτική ιστορία να αρχίσει σιγά σιγά να διαδίδεται σε ολόκληρο το νησί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανσέληνος Αυγούστου: Αυτά τα Ζώδια θα ΒΡΟΥΝ το Μέγαλο έpωτα

Αμοιβαία έλξη

Ολα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν η όμορφη νεαρή Γερμανίδα ξεναγός βρέθηκε για πρώτη φορά στον φιλόξενο χώρο του μοναστηριού, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού του Πυθαγόρα, κατά τη διάρκεια προκαθορισμένης επίσκεψής της μαζί με ομάδα τουριστών. Εκεί βρέθηκε για πρώτη φορά τετ α τετ με τον νεαρό καλόγερο, που φαίνεται από τη μια να τη γοήτευσε με το παρουσιαστικό του και από την άλλη να την εντυπωσίασε με τις ιστορικές γνώσεις του.Λίγο ο τρόπος με τον οποίο τον πλησίασε, λίγο οι ματιές που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, το… κακό δεν άργησε να συμβεί. Οπως όλα δείχνουν, ανάμεσα στους δύο αναπτύχθηκε κεραυνοβόλα αμοιβαία έλξη, την οποία δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν για να συνεχίσουν τις ζωές τους, όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος.

Η ομορφιά της Γερμανίδας και ο ευγενικός τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν στην ομάδα των τουριστών στάθηκαν ακαταμάχητα όπλα, τα οποία γοήτευσαν τον καλόγερο. Οσο κι αν προσπάθησε να καταπνίξει τα συναισθήματά του, τελικά αποφάσισε να παραδοθεί στο θέλημα του μικρού φτερωτού θεού και να αλλάξει τη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΕΚTAKTΟ: Ισχυρός σεισμός ΠΟΛΛΩΝ ρίχτερ!! Πληροφορίες για νεκρούς

Αρχικά, το ζευγάρι τόλμησε να υποκύψει στη θύελλα του πάθους, φυσικά κρυφά απ’ όλους. Αν και η Γερμανίδα ξεναγός επισκεπτόταν συχνά τη μονή εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, κανένας δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε μεταξύ εκείνης και του 30χρονου, έως τη στιγμή που ο καλόγερος πήρε τη μεγάλη απόφαση… να τα βροντήξει και να φύγει μαζί της!

Η εφημερίδα «Espresso» επιχείρησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με τον ηγούμενο της ιεράς μονής, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό… πηγή