Η Εpωτική Αφροδίτη στοv Καρκίνο: Τι Επιφυλάσσει στα 12 Ζώδια?

0
193

Η Εpωτική Αφροδίτη στοv Καρκίνο: Τι Επιφυλάσσει στα 12 Ζώδια?

Παλιές Αγάπες Αναβιώνουν- Δείτε…

.

Τι ετοιμάζει τελικά η θεά του έpωτα στα 12 Ζώδια?

Έντονα και μοιραία αυτά που θα συμβούν, οι χωρισμένοι θα ξανασμίξουν!

Η εpωτική Αφροδίτη αφήνει τους παιχνιδιάρηδες Διδύμους, και περνάει στον θηλυκό οίκο του Καρκίνου.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τώρα Eπiδoμα ANAΣA 370 Eupώ πpoς Oλoυς

Εσείς οι Καρκίνοι μαζί με τους Σκορπιούς, είστε από τους πρώτους, που θα δεχτούν ό λη την θετική – εpωτική επιρροή της αλλαγής ζωδιακού οίκου, της Αφροδίτης.Στατικές αισθηματικές υποθέσεις, ή ακόμη και ιστορίες που τώρα ξεκινούν, θα πολλαπλασιάσουν την δυναμική τους και το πιο πιθανόν, οι σοβαρές σχέσεις, να περάσουν και σε ένα νέο καθεστώς… πιο δεσμευτικό.

Οι Κριοί και οι αδελφοί του οι Λέοντες,

έχουν ένα πλεονέκτημα σε υποθέσεις επανασυνδέσεων και δεσμεύσεων επίσημων, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ακόμη και ζευγάρια που έχουν χωρίσει, μεγάλα χρονικά διαστήματα, ακόμη και αν έχουν παρεμβληθεί τρίτα πρόσωπα, θα είναι μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Μεγάλος ΠΑNIKΟΣ στα Τρίκαλα: Σχόλασε ο Γάμος Oταν Αποκαλύφθηκε πως η Νύφη ήταν…

Για τους εκκεντρικούς Υδροχόους και τους Ιχθείς, που είναι μόνοι, ή έστω απογοητευμένοι από κάποιον έpωτα, μέσα στο πρώτο 15μερο,θα τους έρθουν νέα πρόσωπα που θα τους γεμίσουν την καρδιά. Ξαφνικό χρήμα, σας ανακουφίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Αποκάλυψη S0Κ της Πρώην Συζύγου του Δολοφόνου της Δώρας: «Ήταν Μπροστά στην Κόρη μας, όταν…»

Τα παιδιά της Αφροδίτης οι Ταύροι και οι Ζυγοί, θα βρεθούν στο επίκεντρο… πολλών νέων καταστάσεων. Τα οικονομικά σας θα στρώσουν άμεσα και θα σας ανάψουν το πράσινο φως, για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε, τους στόχους σας, στη προσωπική σας σχέση με τον άνθρωπο σας.

Δεν θα χρειαστεί οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι, να κάνουν πολλά, στην αισθηματική τους ζωή, για να την ισορροπήσουν. Τα άστρα, σας κάνουν το απόλυτο ερωτικό κέντρο, για καινούργιο κόσμο, που πιθανόν, και να δημιουργηθούν μέσα από αυτό, έρωτες και αγάπες. Ενισχυμένα και τα εpωτικά των ήδη εν σχέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΤΩPA Πυροβολισμοί στο Παγκράτι!! Πληροφορίες για ΔΥΟ τραυματίες…

Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι, οι σοφιστές του ζωδιακού κύκλου, έχουν πολλά μικρά και μεγαλύτερα ζητήματα στην καθημερινότητα τους, που θα χρειαστεί να περάσουν αυτές τις επόμενες εβδομάδες, ψάχνοντας για πρακτικές λύσεις. Τα εpωτικά σας θέματα, ίσως και να είναι τα πρώτα που θα λυθούν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.