ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Πείτε ΑΝΤΙΟ στο Κάπνισμα!! Αυτή η Απλή θεραπεία Μπορεί να σας Σώσει…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Πείτε ΑΝΤΙΟ στο Κάπνισμα!! Αυτή η Απλή θεραπεία Μπορεί να σας Σώσει…

Δείτε ΕΔΩ & δεν θα χάσετε…

.

Θέλετε και εσείς να σταματήσετε το Κάπνισμα?

Η διακοπή του καπνίσματος μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολη, ειδικά εάν είστε μακροχρόνιος καπνιστής. Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Psychology Today, οι περισσότεροι άνθρωποι που προσπάθησαν να σταματήσουν το κάπνισμα, υποτροπίασαν εντός ενός έτους.

Υπάρχουν πολλά επιθέματα νικοτίνης, τσίχλες και φάρμακα που διατίθενται στην αγορά, αλλά δυστυχώς, είναι ελάχιστα αποτελεσματικά.

Ο Richard Webster αφιέρωσε πολλά χρόνια από τη ζωή του βοηθώντας ανθρώπους με προβλήματα συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με εθισμό στο κάπνισμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Zωδιακοi Συνδυασμoi ποu Kάνouv TPEΛH Xημεiα στo Kpεβάτι

Ο Webster συστήνει τη μαγειρική σόδα ως εξαιρετικά αποτελεσματικό φάρμακο για να σταματήσετε το κάπνισμα, σύμφωνα με το merriliiynhope.com.

Η Τεχνική Διακοπής Του Καπνίσματος Με Μαγειρική Σόδα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε λίγη μαγειρική σόδα στη γλώσσα σας, όποτε αισθάνεστε την επιθυμία να καπνίσετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα άτομα που ακολουθούν δίαιτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο ή πάσχουν από υπέρταση, θα πρέπει να αποφεύγουν αυτή τη μέθοδο.


«Διάβασα ένα άρθρο εφημερίδας που ανέφερε έναν γιατρό που είπε ότι για τη διακοπή του καπνίσματος θα πρέπει να ανακατέψετε 1 κουταλιά μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι νερό και να το πίνετε, δύο φορές την ημέρα για την πρώτη εβδομάδα και στη συνέχεια μία φορά την ημέρα για τη δεύτερη εβδομάδα. Κάπνιζα μία κούτα τσιγάρα την εβδομάδα εκείνη την εποχή, ή περίπου 30 τσιγάρα τη μέρα. Ήπια δύο ποτήρια την Κυριακή και τη Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Περίμεναν να Θάψουν το Γιο τους αμέσως Μετά τη Γέννα!! Μόλις είδαν ΤΙ κρύβεται στα Μαλλιά του ξέσπασαν σε κλάματα

Την Κυριακή και τη Δευτέρα κάπνισα δύο τσιγάρα. Την Τρίτη νομίζω ότι κάπνισα ένα τσιγάρο και μετά το έκοψα τελείως. Συνέχισα να πίνω το διάλυμα μαγειρικής σόδας για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Δεν νομίζω ότι το χρειαζόμουν και τη δεύτερη εβδομάδα. Δεν έχω ξανακαπνίσει τσιγάρο εδώ και 20 χρόνια». – Joanne Fanizza, Farmingdale, N.Y.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η μαγειρική σόδα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας υγιεινής αλκαλικής διατροφής. Επίσης, δεν πρέπει να καταναλώνεται επ’αόριστον.

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μαγειρική σόδα για λίγες εβδομάδες και στη συνέχεια να κάνετε διακοπή για μερικές εβδομάδες, ακόμη και αν δεν καταφέρετε να σταματήσετε το κάπνισμα. Η υπερβολική κατανάλωση μαγειρικής σόδας μπορεί να βλάψει τα νεφρά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας: Λατρεμένος ηθοποιός που μας ΜΕΓΑΛΩΣΕ κάποτε ζητιάνεύε για να ζήσει

Marva @Truelife.gr* Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.