Έχασαν την 4χρονη κοpούλα τους στο φονικό τσουνάμι!! 10 χρόνια META την βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους

Έχασαν την 4χρονη κοpούλα τους στο φονικό τσουνάμι!! 10 χρόνια META την βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους

Η ζωή τελικά τους επιφύλασσε την πιο όμορφη έκπληξη….

.

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από το διαβόητο Tσουνάμι.

που κατέστρεψε ένα τεράστιο μέρος της Ινδονησίας και της Ταϊλάνδης τον Δεκέμβριο του 2004, σκοτώνοντας περισσότερους από 230.000 ανθρώπους και τραυματίζοντας αμέτρητους άλλους.

Οι εικόνες ευαισθητοποίησαν ολόκληρο τον κόσμο, φέρνοντας βοήθεια και εθελοντές στις πληγείσες περιοχές…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου!! Ξαφνική επανασύνδεση θα συγκλονίσει τα παρακάτω ζώδια

Μεταξύ των θυμάτων ήταν ένα μικρό κopίτσι που ονομάζεται Raudhatul Jannah.

Αυτή και ο αδελφός της Arif Pratama Rangkuti χωρίστηκαν από την οικογένειά τους και χτυπήθηκαν από τα βίαια κύματα. Οι γονείς τους καταστράφηκαν.Δυστυχώς είχαν χάσει και τα δύο παιδιά τους.

Για περισσότερο από ένα μήνα έψαχναν συνεχώς για τα δύο παιδιά τους, τοποθετώντας ειδοποιήσεις παντού και σκάβοντας μέσα στα ερείπια, αλλά μάταια.

Και οι δύο φαινόταν να έχουν χαθεί. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν.

Στη συνέχεια, στα μέσα του 2014, μια δεκαετία αργότερα, ένας συγγενής είδε ένα κοpίτσι στο δρόμο που έμοιαζε ακριβώς όπως η Raudhatul.Δεν μπορούσε να το πιστέψει και πήγε να ρωτήσει. Στην πραγματικότητα, το κοpίτσι είχε ξεβραστεί σε ένα κοντινό νησί μετά το τσουνάμι και την ανακάλυψε ένας ψαράς και η μητέρα του κατέληξε να μεγαλώνει το παιδί.

Η τώρα 14 ετών κοπέλα θυμάται ακόμα ότι έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της και ότι βρέθηκε σε μια παράξενη παραλία. Επιτέλους τα κομμάτια της ιστορίας της επρόκειτο να συνδεθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πάθαμε μεγάλη πλάκα…Έμεινε μισή: Δείτε πως είναι σήμερα η Ελισάβετ Μουτάφη

Όταν οι γονείς της ήρθαν να την πάρουν, ήξεραν ότι ήταν σίγουρα η κόpη τους. Δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα δάκρυα τους όταν τελικά την κράτησαν ξανά στην αγκαλιά τους, ασφαλή και υγιή.

Τι δώρο, μετά από μια τέτοια τραγωδία. Τώρα η Raudhatul ζει με τους γονείς της ξανά, οι οποίοι ελπίζουν ότι η επιβίωσή της είναι ένα σημάδι ότι και ο αδελφός της θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανός…