Έχoυv Ξετρελάvει OΛEΣ τις Γυvαiκες!! Οι 10 Πιo ΗΟΤ Tάσεις για MONTEPNO Κούρεμα τoυ 2019

0
13883
Κούρεμα, https://viral-times.gr/

Έχoυv Ξετρελάvει OΛEΣ τις Γυvαiκες!! Οι 10 Πιo ΗΟΤ Tάσεις για MONTEPNO Κούρεμα τoυ 2019

Κορίτσια δείτε φωτό που ακολουθούν και δεν θα χάσετε….

Ως γνωστόν, οι τάσεις στο γυναικείο κούρεμα αλλάζουν συνεχώς, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και αναδεικνύοντας καλύτερα τα γυναικεία χαρακτηριστικά της εκάστοτε γυναίκας….

10 Μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για το 2019

Μπορείς να αλλάξεις το συνολικό σου στυλ με ένα κούρεμα που αρχικά απορρίπτεις, αλλά έπειτα θα δεις πως μπορεί να σε μεταμορφώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάγωσαv ΟΛΟΙ Mέσα στο Power 0f Lονe: Τρόμoς Μην «ΒΓOYN» τα Mυστικά τους Πiσω απο τις κάμερες

Θα σου δείξω μερικά από τα πιο όμορφα hairstyles για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να αλλάξεις προς το καλύτερο την εμφάνισή σου, εντυπωσιάζοντας με την αισθητική σου και το γούστο σου.

Τα κουρέματα για φέτος, έχουν μια πιο ανάλαφρη αίσθηση με αγαπημένα τα ασύμμετρα look που χαρίζουν βάθος και όγκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέα Σελήvη στον Σκoρπιό: Η Λίτσα Πατέρα Πρoειδοποιεί! Avατροπές και Απρόβλεπτoι Epwτες γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια

10 Υπέροχα γυναικεία κουρέματα για κάθε τύπο γυναίκας

1) Γυναικείο καρέ με πλάγια φράντζα

Αυτό το καρέ με πλάγια φράντζα, είναι απίστευτα θηλυκό και μοντέρνο κούρεμα, που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου. Μπορείς να παίξεις με μύτες, ενώ το μάκρος που φτάνει στο πηγούνι, είναι ιδανικό για να γλυκάνει τυχόν γωνίες του προσώπου.

2) Καρέ με όγκο και ασύμμετρη φράντζα

Αν σου αρέσει ο όγκος στα μαλλιά, επίλεξε ένα μακρύ καρέ με όγκο που χαρίζει στυλ και κομψότητα σε κάθε γυναίκα. Μπορείς να προσθέσεις τη φράντζα στα μαλλιά σου για πιο γλυκιά όψη , ή να προσθέσεις αφέλειες που μαλακώνουν τις γωνίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bγήκε Ραvτεβού με Κάποιoν πoυ Γvώρισε στο διαδiκτυο!! Την Aλλη Mέρα Eλαβε 1 Μήνυμα πoυ της Έκoψε την Aνάσα

3) Καρέ με μακριά φράντζα

Ένα καρέ με μακριά φράντζα είναι από τα πιο αγαπημένα κουρέματα της χρονιάς. Ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με μοναδικό τρόπο.

4) Σπαστά μαλλιά με ασύμμετρη φράντζα

Τα μακριά σπαστά μαλλιά, είναι υπέροχα και πάντα θηλυκά. Αν θέλεις ένα πιο μοντέρνο

look, πρόσθεσε αφέλειες ή μια μακριά φράντζα στο πλάι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απoκάλυψη-B0μβα Γιάvvη Πλούταρχoυ για Παντελίδη: «Καvείς ΔEN τo Πήρε Xαμπάρι, ΠΩΣ ο Παvτελής…»

5) Μακριά σπαστά μαλλιά με μύτες

Αν σου αρέσουν οι μύτες, μπορείς να επιλέξεις αυτό το κούρεμα που ταιριάζει ιδανικά σε μακριά μαλλιά. Οι μύτες πρέπει να ξεκινάνε από το πηγούνι για να μην χάσεις από το μάκρος των μαλλιών και για πιο σικ και γοητευτικό αποτέλεσμα.

6) Ασύμμετρο κοντό καρέ

Το ασύμμετρο καρέ, είναι από τα πιο μοντέρνα κουρέματα που μπορείς να κάνεις. Η μία πλευρά φτάνει μέχρι το πηγούνι και η άλλη μέχρι τον ώμο. Ιδανικό για ίσια μαλλιά, καθώς αναδεικνύεται καλύτερα το κούρεμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απoκάλυψη-B0μβα από Πάvο Kαλίδη: «Εiδα στη Κάμερα, τηv Nταντά τoυ Παιδιoύ μoυ vα…»

7) Ασύμμετρο μακρύ καρέ

Το ασύμμετρο μακρύ καρέ, είναι η τάση για το καλοκαίρι 2019. Σε συνδυασμό με απαλό σπάσιμο στο κάτω μέρος των μαλλιών, έχεις ένα ανέμελο και παράλληλο κομψό κούρεμα που ταιριάζει ιδανικά όλες τις ώρες της ημέρας.

8) Σγουρά καρέ μαλλιά με πλάγια φράντζα

Αν σου αρέσει να ξεχωρίζεις, επίλεξε ένα σγουρό καρέ που χαρίζει φινέτσα σε κάθε γυναίκα. Μπορείς να παίξεις με αφέλειες και να δημιουργήσεις έτσι περισσότερο όγκο στα μαλλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Avατροπή: To Mega Eivαι ΠAΛΙ Eδώ!! Ξαvά στον “AEPA” το Kαvάλι

9) Κοντά μαλλιά με ξύρισμα στο πλάι

Αν έχεις οβάλ ή στρόγγυλο πρόσωπο, τότε αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για εσένα. Είναι ένα κοντό σχεδόν αγορίστικο κούρεμα με ξυρισμένο το κεφάλι από τη μια πλευρά. Για δυναμικές γυναίκες που θέλουν να είναι μοναδικές.

10) Πολύ κοντό καρέ ασύμμετρο

Ένα ασύμμετρο κούρεμα που ξεκινάει πολύ κοντό και τελειώνει λίγο πάνω από το πηγούνι, είναι εξαιρετικά μοντέρνο και δυναμικό. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα έντονο χρώμα και να ξεχωρίσεις για το στυλ σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aποκάλυψη-B0μβα Nαταλίας Γερμανού Oταv Eίχε Σχέση με Παρθέvη: «Περίμεvα να Kοιμηθεί το Bράδυ, Για vα…»

Τα γυναικεία κουρέματα για το 2019, είναι πρωτότυπα και εξαιρετικά μοντέρνα. Μπορείς να βρεις το ιδανικό για εσένα, πάντα με την καθοδήγηση ενός επαγγελματία και να αποκτήσεις ένα μοναδικό στυλ που εντυπωσιάζει…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...