Αποκάλυψη β0μβα για Power of Love: ΔEN το Περιμέναμε!! «Όταν Eκλειναν οι Kάμερες στο Σπίτι, οι παίκτες…»

0
1252

Αποκάλυψη β0μβα για Power of Love: ΔΕΝ το Περιμέναμε!! «Όταν Έκλειναν οι Κάμερες στο Σπίτι, οι παίκτες…»

Τι γινόταν τελικά όταν έκλειναν οι κάμερες Power of Love;

Τα on camera τα γνωρίζουμε όλοι. Στα off camera τι γινόταν όμως; «Όσο προχωρούσαν τα πράγματα και οι σχέσεις γίνονταν βαθύτερες, σίγουρα θα δημιουργηθούν καταστάσεις που δεν μπορώ να…»

Μια απολαυστική συνέντευξη στο περιοδικό «People» παραχώρησε

η Μαρία Μπακοδήμου, μιλώντας μεταξύ άλλων και για το «Power of Love».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έκλειψη στον Καρκίνο: Ο Κώστας Λεφάκης Προειδοποιεί! Μεγάλη Τύχη σε Εpwτικά-Οικονομικά γι’ Αυτά τα ζώδια

Η παρουσιάστρια του εpwτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις σχέσεις μεταξύ των παικτών, επισημαίνοντας πως βάσει κανονισμού, γυναίκες και άνδρες απαγορεύοταν να βρεθούν στον ίδιο χώρο, όταν έκλειναν οι κάμερες.

Τι γινόταν τελικά όταν οι κάμερες δεν έγραφαν και πόσο δύσκολο ήταν για τους παίκτες να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση;

«Όσο προχωρούσαν τα πράγματα και οι σχέσεις γίνονταν βαθύτερες, σίγουρα θα δημιουργηθούν καταστάσεις που δεν μπορώ να γνωρίζω από πριν και ομολογώ πως η κατάσταση ήταν δύσκολη.

 

Πέραν του οκταώρου που οι άντρες συναναστρέφονται με τις γυναίκες, ο κανονισμός απαγόρευε ρητά να συναντιούνται τα αγόρια με τα κορίτσια εκτός σπιτιού. Όλα τα παιδιά, όταν ολοκληρώνεται το 8ωρο γύρισμα, μένουν στο στούντιο, όπου είναι το σπίτι τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Επιτέλους, Δάκρυα Χαράς στην Οικογένεια Παντελίδη!! Ο Τριαντάφυλλος ΜΟΛΙΣ Έγινε μπαμπάς

Υπήρχαν, όμως, σεκιούριτι, που δεν επέτρεπαν να συναντιούνται τα αγόρια με τα κορίτσια. Γι’ αυτό και ήταν ένα πείραμα αγάπης, γιατί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, βλέπεις πως ένας άνθρωπος διαχειρίζεται μια σχέση, αλλά και τα συναισθήματα που θα προκληθούν μέσα από αυτή τη σχέση», δήλωσε η ίδια…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...