Αποκάλυψη Β0μβα από Bάσια Τριφύλλη: «Ο Μεγαλύτερος Φόβος της Mενεγάκη Hταν μην της φάω τον…»

0
1979
Τριφύλλη, https://viral-times.gr/

Αποκάλυψη Β0μβα από Bάσια Τριφύλλη: «Ο Μεγαλύτερος Φόβος της Mενεγάκη Hταν μην της φάω τον…»

Για πρώτη φoρά στην δημοσιότητα- Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο του παρελθόντος στον χώρο της τηλεόρασης με πρωταγωνίστριες, την ίδια και την Ελένη Μενεγάκη….

Επίσης, η ηθοποιός εξέφρασε και το παράπονό της

για την αποχή της από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Βάσια Τριφύλλη -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο του παρελθόντος στον χώρο της τηλεόρασης με πρωταγωνίστριες μάλιστα, την ίδια και την Ελένη Μενεγάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Παρά Πάνω & από Εκτυφλωτική!! Η Eγγονή της Tζένης Καρέζη, είναι Αδιανόητα όμορφη

«Πηρα τον Ζουγανέλη να ζητήσω δουλειά και μου είπε ότι με αγαπάει και ότι θα με έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν με πήρε ποτέ» είπε με παράπονο η ηθοποιός και παρουσιάστρια στην εκπομπή «Παιδιά από Σπίτι», ενώ γυρνώντας τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στα πρώτα χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε για τη… φοβία της Ελένης Μενεγάκη.

«Ο μεγαλύτερος φόβος της Ελένης Μενεγάκη ήταν μην πάω εγώ στον Πρωινό Καφέ

και μου έλεγε ότι δεν θέλει τον πρωινό καφέ, πάθαινε πανικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> «Αυτά Είναι όλα…»: Aπάντηση β0μβα της Καλογρίδη για τον Xωρισμό της με τον Λυκουρέζο

Όταν μίλησε για τις πρόσφατες εξελίξεις στη ζωή της, η Βάσια Τριφύλλη δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για μία φίλη της στο Μάτι που έχασε όλη της την περιουσία από την τραγική φωτιά.

«Δεν ξέρω ακριβώς αν σώθηκε η φίλη μου. Δεν κάηκε, κάηκαν τα πάντα, τρία σπίτια μέσα στο κτήμα, τέσσερα σκυλιά, γάτες. Όλα αυτά είναι για τον καθένα μας ο περιβάλλοντας χώρος του. Είναι καλά, αλλά ψυχολογικά δεν ξέρω πώς είναι η φίλη μου.» είπε φανερά στενοχωρημένη η ηθοποιός…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> H Aση Μπήλιου Πpοειδοποιεί για την Αποψινή Eκλειψη! Μεγάλες Αλλαγές και Νέοι Έpwτες για τα Παρακάτω ζώδια

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε:

http://www.youtube.com/watch?v=wrv8TLVAdNw

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...