Απiστευτο ΘPIΛΕΡ με τον θάvατο 20χpovης !! Πέθαvε στις Oικογεvειακές διακoπές

Απiστευτο ΘPIΛΕΡ με τον θάvατο 20χpovης !! Πέθαvε στις Oικογεvειακές διακoπές

Tpαγική Φιγούpα οι γοvεiς της- Videο…

.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της 20χpovης, που υπέστη μυστήριο θανατηφόρο τραυματισμό σε πισίνα στο Μεξικό όπου απολάμβανε τις διακοπές με την οικογένειά της.

Η Abbey Conner και ο μεγάλος της αδερφός Austin βρέθηκαν αναίσθητοι στην πισίνα στο θέρετρο Iberostar Paraiso del Mar λίγες μόνο ώρες μετά την άφιξή τους και παρά το γεγονός ότι ήταν καλοί κολυμβητές.

Η οικογένεια της 20χρονης εξακολουθεί να ψάχνει απαντήσεις για τον μυστηριώδη θάνατό της έξι μήνες μετά. Ο αδερφός της Austin νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και κρατήθηκε στη ζωή, ενώ η Abbey κατέληξε όταν την έβγαλαν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής νοσοκομείου της Φλόριντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Aυτός o πατέpας EΦTIAΞE 1 Mvημείο για τov Nεκpό γιo του!! 12 Xpovια Mετά… ΔEN Mπopoύσε vα Πιστέψει στα Mάτια του

Τα δύο αδέρφια, όπως δήλωσε ο αδερφός της Austin, είχαν πιει 4 με 5 σφηνάκια τεκίλα, ενώ μετά ήπιαν σφηνάκια και με μια παρέα στο μπαρ αλλά δεν ήξεραν τι περιείχαν. Η μητέρα τους και ο πατριός τους δεν βρίσκονταν μαζί τους στην πισίνα.

“Στο κολέγιο έπινα πολύ αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πέσω στην πισίνα και να κοιμηθώ”, δήλωσε ο Austin. Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα τους ήταν 0,26 για τον Austin και 0,25 για την Abbey, με οτιδήποτε πάνω από το όριο του 0,25 να μπορεί να προκαλέσει απώλεια των κινητικών δεξιοτήτων.

“Κάποιος πρέπει να τους έριξε ναρκωτικά”, τόνισε ο πατέρας τους Bill Conner που ήταν μαζί τους στο θέρετρο. “Το να γνωρίζουμε ότι είμαστε θύματα κάποιου άρρωστου ανθρώπου που μας νάρκωσε είναι σχεδόν σουρεαλιστικό”, τόνισε ο Austin στο Journal Sentinel.

Το πιστοποιητικό θανάτου της Abbey αναγράφει “τυχαίο πνιγμό”, με την οικογένειά της να δηλώνει πως οι αρχές ήταν απρόθυμες να προβούν σε εμπεριστατωμένη έρευνα. Η οικογένεια προσέλαβε δικηγόρο και διαπιστώθηκε ότι οι αστυνομικοί μίλησαν σε 3 υπαλλήλους του θερέτρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Θρήνος για την 18χρονη φοιτήτρια: Την έσπρωξε στην αυτοκτονία το ΙΔΙΟ το αγόρι της

“Είναι πάρα πολύ βολικό”, δήλωσε ο δικηγόρος Florentino Ramirez. “Αν ήταν ατύχημα που ήταν όλοι; Δεν βγάζει νόημα, υπάρχουν πολλά κενά”. Ο πατέρας της Abbey συγκλονίζει δηλώνοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. “Περιμένω ακόμα την κόρη μου να μπει στο σπίτι. Δεν θα μπορούσε να συμβεί… στη μέση του μπαρ, δύο ενήλικες να επιπλέουν στην πισίνα για τόση ώρα μέχρι να πνιγεί”…

ΔEITE ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:


Πηγή: Nydailynews