Ανάσα από τον ΟΑΕΔ: Εφάπαξ επίδομα 1.000 ευρώ πρός όλους τους…

Ανάσα από τον ΟΑΕΔ: Εφάπαξ επίδομα 1.000 ευρώ πρός όλους τους…

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, εγκρίθηκε…

.

η εφάπαξ χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ποιοι δικαιούνται από τον ΟΑΕΔ το εφάπαξ επίδομα των 1000 ευρώ ?

Αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

Εγκρίθηκε από τον ΟΑΕΔ η εφάπαξ χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ, σε κάθε πρώην μισθωτό της επιχείρησης με την επωνυμία «ΙΚΟ PRESS ΑΕ» που, κατά τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης, α) έχει λάβει παροχές αφερεγγυότητας από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με το πδ 1/1990 (Α΄1), όπως ισχύει και β) δεν απασχολείται σε άλλον εργοδότη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τρομάξαμε να τις αναγνωρίσουμε: 15 Διάσημες Ελληνίδες Τολμούν να ποζάρουν Χωρίς μακιγιάζ

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης γίνεται, μετά α)την προσκόμιση καταλόγου από τη Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων «ΙΚΟ PRESS ΑΕ», στον οποίο αναγράφονται τα εξής στοιχεία:

– Το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο κάθε δικαιούχου.

– Ο αριθμός της αστυνομικής του ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου, προκειμένου περί αλλοδαπών.– Ο αριθμός του μητρώου κοινωνικής του ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

– Ο αριθμός του φορολογικού του μητρώου (ΑΦΜ).

– Ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού του (με πρώτο όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης), καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (IBAN) και β) σχετικού ελέγχου από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, βάσει του οποίου προκύπτει η εργασιακή σχέση με την επιχείρηση και η εκπλήρωση των προϋποθέσεων που καθορίζονται στο άρθρο 1 της παρούσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πανικός στις τουαλέτες: Αυτό το Κουκούλωσαν!! Όσο Εκείνος χόρευε Ζεϊμπεκιές με τον Ρέμο, η γυναίκα του…

Οποιαδήποτε διαφορά προκύπτει μεταξύ των δικαιούχων της οικονομικής ενίσχυσης του άρθρου 1 και του ΟΑΕΔ επιλύεται με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ… fimes.gr