Aισθηματικές Προβλέψεις Της Κυριακής: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Φουvτώνουν» Πάλι Για 4 Ζώδια

0
4847

Aισθηματικές Προβλέψεις Της Κυριακής: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Φουvτώνουν» Πάλι Για 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής;

Τι ετοιμάζει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Tο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απρόσμενες καταστάσεις ταράζουν τα νερά σε κάποια ζώδια…

Tο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή σου δίνει μια ευκαιρία για να ξεκινήσεις μια φάση

προσωπικής ανάπτυξης που θα σε βοηθήσει να ζήσεις στο μέγιστο τις δυνατότητές σου. Αυτό ισχύει βέβαια σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 12 «ΚAKIEΣ» Κοριτσiστικες Συνήθειες Πoυ Ξετρελαίvoυν Toυς Άvτρες! Στη 3η Mάλιστα, ΔΕΝ Αvτιστέκεται Kαvείς

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής 24/10/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, δυναμική θα είναι η στάση σας, ό,τι δημιουργικό σκεφτείτε θα το κυνηγήσετε και θα το διεκδικήσετε. Απόρριψη και παραγκωνισμό θα δείξετε σε οτιδήποτε προσπαθήσει να σας περιορίσει, θα θελήσετε να περάσετε σε δημιουργικές ενέργειες, σε προσεγγίσεις που να μπορούν να φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας. Η στάση σας ως προς τα καινούργια πρόσωπα θα είναι δυναμική απελευθερωμένη και εύστοχη, προμηνύεται νέα εpwτική γνωριμία! 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα εστιάσετε σε ό,τι σας ευχαριστεί συναισθηματικά, θα βρείτε τον τρόπο να τερματίσετε καταστάσεις ή να απομακρύνετε πρόσωπα που σας παρασύρουν στην αδράνεια και τη στασιμότητα. Επιθυμία σας θα είναι να διεκδικήσετε αλλαγές, σήμερα θα καταφέρετε να ανατρέψετε αρνητικά δεδομένα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε εpwτικό ταίρι, ωστόσο σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πήγε Να Ομορφύvει, Αλλά Την Πάτησε: Η ΝEA Εικόvα Της Αθηνάς NY Στο Bachelor Τους «Γοvάτισε» Όλoυς (Pics)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο στόχος σας θα είναι οι νέες εμπειρίες και όχι η επιστροφή σε σχέσεις που στο παρελθόν σας είχαν αφήσει ανικανοποίητους. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την εpwτική σας ζωή εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει. Αν όντως επιδιώκετε να διαγράψετε οριστικά τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στη ζωή σας, καλό θα είναι να αποφασίστε πρώτα αν θέλετε κάτι μόνιμο και σταθερό ή κάτι απλά περαστικό!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε έναν τολμηρό τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αφορμή για να αποκτήσετε όρεξη για δράση, ο τρόπος που θα μιλήσετε και η τακτική που θα εφαρμόσετε στις ερωτικές σας προσεγγίσεις θα είναι επιτυχής. Εσάς τους διστακτικούς, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να πλησιάσετε το εpwτικό πρόσωπο που επιθυμείτε, εκδηλώστε άφοβα σκέψεις και αισθήματα, δεν θα υπάρξει αποτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πoια Ζώδια ‘Kολλάνε’ Όταv Τα «Φτύvεις» & ΠΟIA Aδιαφoρούν? ΔEN Φαvτάζεστε Tι Κάvει Ο Σκόρπιoς

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε θέματα κυριαρχίας, ίσως να γίνει κάπως υπεροπτικός ο τρόπος συμπεριφορά σας. Ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα σας βάλει σε σκέψεις, σε περίπτωση που πέσετε σε δίλλημα, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις και κυρίως το διπλό ταμπλό. Δεν θα λείψει το συμβάν νέας γνωριμίας, θα σας συστήσουν με πρόσωπο που δεν θα έχετε σκοπό να κρύψετε την έλξη που θα νιώσετε, ο ενθουσιασμός που θα προκύψει θα είναι αμοιβαίος!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, εpwτισμός και τόλμη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο ίσως να βγάλετε αρνητική και απότομη στάση σε περίπτωση που νιώσετε πίεση. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, αξιοποιήστε με ωριμότητα τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο εpwτικό ενδιαφέρον για εσάς θα σας κάνει πρόταση, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Συvαγερμός Mετά Tην Σημεριvή Έκpηξη Kρουσμάτων: Τα 3 ΝEA Μέτpα & Για Εμβολιασμέvους Που Παίρvει Η Kυβέρvηση

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την δυναμική και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες εpwτικές αναζητήσεις. Θα υπάρξει αποκαλυπτική συζήτηση με πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος, προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και υπερβολές. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην εpwτική σας ζωή, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, εσείς οι καταπιεσμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να ξεδώσετε και να ξεφύγετε από δεσμά. Νέες επιθυμίες θα προκύψουν, προσοχή στις εξτρεμιστικές αποφάσεις. Για εσάς τους εpwτικά άνευ σχέση, καταφθάνει στον δρόμο σας καινούργιο εpwτικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. O ενθουσιασμός σας ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε υπερβολές…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «Αvατρέπει» Δεδομέvα Για 5 Ζώδια

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει τις εσωτερικές σας άμυνες, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αποφασιστικοί, δεν θα έχετε σκοπό να καταθέσετε εύκολα τα όπλα. Εpwτισμός και ελκυστικότητα θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Εpwτικοί, πρόσχαροι και ελκυστικοί θα είστε όχι μόνο στο εpwτικό σας ταίρι, αλλά και σε κάποια καινούργια άτομα που θα βρουν τρόπο να σας προσεγγίσουν ή που εσείς οι ίδιοι θα τολμήσετε να πλησιάσετε!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε τα ηνία της εpwτικής σας ζωής περνώντας σε πράξεις που η κατάληξη τους θα φέρει μόνιμο ταίρι στο πλευρό σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, η αποφασιστικότητα σας θα φέρει αποτέλεσμα ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη, δεν αποκλείεται να συμβεί επανασύνδεση με πρόσωπο απ τα παλιά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, καταφθάνει καινούργια ερωτική γνωριμία που δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Ίσως να αποφασίσετε να αλλάξετε εpwτική κατεύθυνση γι αυτό και δεν θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που με θερμή διάθεση θα σας πλησιάσει. Κρατήσετε δεχτική στάση θα σας βγει σε καλό, θα σας φέρει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις ανοίγοντας προοπτική σταθερής εpwτικής σχέσης. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας, προχωρήσετε με σταθερές κινήσεις, αποφύγετε τις υπερβολές!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τάσεις υπερβολής. Φροντίστε τα λόγια σας και οι σκέψεις σας να κυμαίνονται στη σφαίρα του εφικτού. Ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τρόπο εpwτικής ζωής, οι πράξεις στις οποίες θα προβείτε θα δώσουν ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις. Τυχαία ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε εpwτικώς με καινούργιο πρόσωπο…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...