Aισθηματικές Πpoβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «Φ0ΥΝΤΩΝΕΙ» Παλιά Πάθη Σε 5 Ζώδια

0
2457

Aισθηματικές Πpoβλέψεις Tου Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Επαvασύνδεση «Φ0ΥΝΤΩΝΕΙ» Παλιά Πάθη Σε 5 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το δικό σας ζώδιο…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου;

Αυτό το σαββατοκύριακο, χαρακτηρίζεται από την μετακίνηση της Σελήνης από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο. Έτσι, κανένα ζώδιο δεν πρόκειται να μείνει παραπονεμένο στα αισθηματικά του.

Οι θετικές όψεις που σχηματίζει αυτό το διήμερο θα ευνοήσουν απόλυτα

τα αισθηματικά μας, αφού η επικοινωνιακή μας δεινότητα, αλλά και η πρωτοτυπία θα ενισχυθούν, θα γίνουμε πιο αυθόρμητοι, ενώ θα έχουμε και τη διάθεση να ανοιχτούμε στους άλλους περισσότερο ή ακόμα και να τους συμπαρασταθούμε σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Από την άλλη βέβαια, το Σάββατο, μπορεί κάπου να χάσουμε την επαφή με την… πραγματικότητα, να ονειροπολούμε ή να νοιώθουμε ένα… συναισθηματικό κενό! Κατά τα άλλα, θα έχουμε ενεργητικότητα, δυναμισμό κι επικοινωνιακή διάθεση. Παράλληλα, την Κυριακή επηρεάζονται κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός κι Αιγόκερως), που ενισχύει τον αυθορμητισμό, όχι πάντα με… θετικά αποτελέσματα, αφού δρούμε χωρίς να σκεφτούμε… Το βράδυ της Κυριακής, η προσοχή μας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια, όπου αναζητούμε την ασφάλεια και τη σιγουριά.

Οι αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21 ως 22/1/2023

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένο Κριαράκι μου, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα κοινωνικό κι επικοινωνιακό! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου η ακτινοβολία σου είναι έντονη, τα φλερτ προκύπτουν από εκεί που δεν τα περιμένεις και με το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις… στο μάτι! Όλα αυτά βέβαια μέχρι το βράδυ της Κυριακής, γιατί μετά αρχίζουν να σε απασχολούν κάποια θέματα της καθημερινότητας, προκαλώντας σου μάλιστα κι έναν εκνευρισμό, που μπορεί να τον μεταδώσεις και σε μια νέα γνωριμία, βγάζοντας την εικόνα του γκρινιάρη ή της γκρινιάρας, που δεν σου πάει καθόλου!

Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένος/η, αυτό το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να επικοινωνήσεις βαθιά και ουσιαστικά με το ταίρι σου, να λύσετε όποιο θέμα και όποια παρεξήγηση μπορεί να προέκυψε τις προηγούμενες μέρες και να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας στο… κρεββάτι, που ειδικά το σαββατόβραδο φαίνεται να παίρνει… φωτιά! Απόλαυσέ το, γιατί από το βράδυ της Κυριακής θα αρχίσει να σε απασχολεί η οργάνωση της εβδομάδας που έρχεται, γεγονός που… μάλλον θα σε ρίξει ψυχολογικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα βάλεις τα χρήματα σε προτεραιότητα, είτε αυτά που κερδίζεις είτε αυτά που ξοδεύεις, και θα αφήσεις το ταίρι σου παραπονεμένο στην καλύτερη περίπτωση, ενώ στη χειρότερη η τσέπη σου θα γεμίσει… καβούρια και θα έχεις γκρίνιες από το ταίρι σου που θα θέλει να βγείτε να διασκεδάσετε! Αν θέλεις να κρατήσεις μια ισορροπία και να αποφύγεις τα προβλήματα, καλύτερα να μην του χαλάσεις το χατίρι, για να μη χαλάσει κι εκείνο το δικό σου και σε κάνει να νοιώσεις και συναισθηματική ανασφάλεια, εκτός από οικονομική!

Ευτυχώς που το βράδυ της Κυριακής, ενισχύει την κοινωνικότητά σου και επιτέλους σε βγάζει από το… καβούκι σου! Το ίδιο ισχύει και για σένα που δεν έχεις ταίρι. Το βράδυ της Κυριακής προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς κάποιες νέες γνωριμίες προκύπτουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και σε ενθουσιάζουν, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως αισθησιακό για σένα, αγαπημένε μου Δίδυμε! Και βεβαίως, αυτό ισχύει είτε έχεις σχέση, είτε όχι, αφού στη δεύτερη περίπτωση οι θαυμαστές θα κάνουν ουρά πίσω σου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Εδώ βεβαίως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να το πάρεις επάνω σου, να τους κοιτάζεις όλους αφ’ υψηλού και να μη σου κάνει κανείς από όσους σε πλησιάζουν, με αποτέλεσμα τελικά να… κοιμηθείς στο τέλος μόνος/η σου, γι’ αυτό πρόσεξε! Άσε τη γοητεία σου να δουλέψει, αλλά μη βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά και μην απορρίπτεις κάποια άτομα, χωρίς να τους ρίξεις μια δεύτερη ματιά!

Λίγο πολύ το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις σχέση, καθώς αυτό το διήμερο μπορεί να βάλεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου πάνω απ’ όλα, αγνοώντας… επιδεικτικά το ταίρι σου! Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Εκείνο θα βρει τον τρόπο να σε κάνει να το προσέξεις, με τρόπο που… μάλλον δε θα σου αρέσει! Από την άλλη, αν αποφασίσεις να του δώσεις τη σημασία που του αξίζει, τότε είναι σίγουρο πως θα περάσεις αξέχαστες, καυτές στιγμές μαζί του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και τόσο στα πάνω της, ενώ και οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους, επηρεάζοντας κυρίως τον τομέα των αισθηματικών σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενδεχομένως η καχυποψία σου να ταλαιπωρήσει το ταίρι σου, που μπορεί να φτάσει ακόμα και στα όριά του με τη στάση σου. Αν δεν θέλεις να οδηγήσεις το δεσμό σου σε ρήξη, καλό θα είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις λοιπόν και να δώσεις στη λογική σου το πάνω χέρι!

Ευτυχώς που το βραδάκι της Κυριακής θα ισορροπήσει τις καταστάσεις, βοηθώντας σε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου! Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σ’ εσένα που ανήκεις στα αδέσμευτα Καρκινάκια. Η ανασφάλειά σου σε κάνει ευάλωτο/η και πιο ευαίσθητο/η, γεγονός που έλκει γύρω σου ενδιαφέροντα πρόσωπα, που συγκινούνται από το συναίσθημα που εκπέμπεις, όμως η καχυποψία σου δε σε βοηθά να ανοιχτείς! Αν όμως καταφέρεις να απομονώσεις τις αρνητικές σκέψεις, είναι σίγουρο πως θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες…

ΛΕΩΝ

Αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, αγαπημένε μου Λέοντα, θα είναι γεμάτο αντιφατικά συναισθήματα. Το Σάββατο, η αυτοπεποίθησή σου και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη, το ίδιο και ο αισθησιασμός σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι λάμπεις κυριολεκτικά, είσαι η ψυχή της παρέας και όλοι διεκδικούν τη συντροφιά σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, μην παρασυρθείς από το φιλικό σου κύκλο και παραμερίσεις το ταίρι σου, γιατί μετά θα έχεις γκρίνιες! Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, είναι σίγουρο ότι το σαββατόβραδό σου προβλέπεται άκρως… αισθησιακό και παθιασμένο!

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η, αφού θα βγεις, θα διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα φλερτάρεις… αβασάνιστα με τις στρατιές των θαυμαστών που θα σε προσεγγίζουν! Ευχαριστήσου το, γιατί το βράδυ της Κυριακής, μπορεί να χάσεις λίγη από την εξωστρέφεια του σαββατόβραδου και να θελήσεις να απομονωθείς και να οργανωθείς για την εβδομάδα που έρχεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, θα σε απασχολήσει κυρίως η επαγγελματική σου ζωή και η καριέρα σου, γεγονός που θα αφήσει τα αισθηματικά σου σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το ταίρι σου ενδεχομένως να σου φανεί χρήσιμο, καθώς θα βελτιώσει την εικόνα που θέλεις να προβάλεις στη δουλειά ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση που σχετίζεται με αυτή. Φρόντισε ωστόσο να μην το κάνεις να νοιώσει πως το χρησιμοποιείς για να ανέβεις επαγγελματικά, γιατί μετά θα έχεις… γκρίνιες!

Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μέσα στο χώρο της δουλειάς μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με κάποιο άτομο κύρους, όμως πρόσεξε, γιατί… ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Ευτυχώς, το βράδυ της Κυριακής φέρνει την προσωπική σου ζωή και πάλι στο προσκήνιο! Έτσι, θα βρεις χρόνο να συναντήσεις με το ταίρι σου τους κοινούς σας φίλους και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανανεωθείτε. Αν είσαι μόνος/η, και πάλι ο φιλικός σου κύκλος θα παίξει σημαντικό ρόλο, αφού μέσα από αυτόν θα κάνεις μια γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για σένα, Ζυγέ μου! Ειδικά το Σάββατο, η ενεργητικότητά σου θα είναι ανεξάντλητη και δεν πρόκειται να μείνεις στιγμή κλεισμένος/η σπίτι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις μια υπέροχη μέρα με το ταίρι σου αλλά και με κοινούς φίλους, γεμάτη διασκέδαση, επικοινωνία και αισιοδοξία, που μάλιστα θα κλείσει με πολύ… πάθος, αφού με τον ερωτισμό που σε διακρίνει, το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά!

Αντίστοιχα, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, εκπέμπεις, ακτινοβολείς και γοητεύεις όποιο άτομο βρεθεί στο δρόμο σου! Εκμεταλλεύσου το πλανητικό σκηνικό λοιπόν, για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, και πού ξέρεις; Αυτή η μέρα μπορεί να είναι η αρχή μιας μεγάλης σχέσης! Βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει από το βράδυ της Κυριακής και φέρνει επαγγελματικά θέματα στο προσκήνιο, αναγκάζοντάς σε να αφήσεις στο περιθώριο την προσωπική σου ζωή. Αν θέλεις όμως να αποφύγεις τα παράπονα από το ταίρι σου, καλύτερα να μην το παραμελήσεις, αλλά να του αφιερώσεις κι εκείνου το χρόνο που του αξίζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δε θα σου κρύψω, Σκορπιέ μου, ότι το σαββατοκύριακο σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες συνθήκες για σένα. Αυτό το διήμερο ενισχύει την ευαισθησία σου και την ανασφάλειά σου στον αισθηματικό τομέα, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η. Τώρα το έντονο συναίσθημά σου παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει ακόμα πιο καχύποπτο με το ταίρι σου, ενώ βγάζεις και μια κτητική διάθεση, που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.

Ωστόσο, να ξέρεις πως η γοητεία σου εξακολουθεί να είναι έντονη κι αν καταφέρεις να τιθασέψεις τις αρνητικές σκέψεις, έχεις όλα τα φόντα να περάσεις ένα αισθησιακό σαββατόβραδο στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου, που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου! Και μην ξεχνάς ότι το βράδυ της Κυριακής, όλα αλλάζουν και η διάθεση σου βελτιώνεται άμεσα! Κι αυτό να το θυμάσαι κυρίως εσύ που είσαι αδέσμευτος, καθώς η γοητεία σου θα φέρει άφθονα φλερτ και νέες γνωριμίες! Κι αν ήδη υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το πλησιάσεις με τον γνωστό σου αισθησιασμό και να το κατακτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σένα, αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι… καυτό, από την αρχή μέχρι το τέλος του! Η κοινωνικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο, όπως επίσης και η γοητεία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καταφέρνεις να έλξεις γύρω σου πλήθος υποψήφιων συντρόφων, ενώ κι εσύ νοιώθεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε μια δέσμευση, αφήνοντας στο παρελθόν την εργένικη ζωή! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις πλέον, είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή, γιατί πρέπει να σε προειδοποιήσω ότι αυτή η επιλογή μπορεί να σε συνοδεύει για πολύ-πολύ καιρό!

Όσο για σένα που ήδη ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου αλλά και με κοινούς φίλους, να διασκεδάσετε και να ανανεώσετε την αγάπη σας. Άλλωστε, ιδιαίτερα το Σάββατο, η συμβιβαστική διάθεση ανάμεσα σας αμβλύνει τις διαφορές του προηγούμενου διαστήματος, ενώ φέρνει και έντονο αισθησιασμό, κάνοντας το κρεββάτι σας να παίρνει φωτιά! Την Κυριακή το βράδυ, σε κάνει πιο εσωστρεφή, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί σου προκαλεί παράλληλα και μια ερωτική ένταση, που θα κάνει το ταίρι σου… ευτυχισμένο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το Σάββατο μάλλον δεν θα είναι και το πιο ερωτικό που έχεις ζήσει, αφού θα φέρει σε πρώτο πλάνο κάποια επαγγελματικά θέματα που πιέζουν για επίλυση… Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου, γεγονός που είναι εντάξει αν είσαι… ελεύθερος/η και ωραίος/α, αν όμως έχεις ταίρι, μάλλον θα σου κάνει παράπονα και θα πρέπει να υποστείς την γκρίνια του!

Μη στενοχωριέσαι όμως, γιατί την Κυριακή, θα μπορέσεις να επανορθώσεις πλήρως! Ο συναισθηματισμός σου θα ανέβει στα ύψη, ενώ η ανάγκη σου για τρυφερότητα και ρομαντισμό θα σε… ρίξει στην αγκαλιά του! Το βράδυ της Κυριακής προβλέπεται παθιασμένο και καυτό! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, με την κοινωνικότητα και τη γοητεία που θα σε διακρίνει, θα έλκεις γύρω σου τους θαυμαστές σαν… μαγνήτης! Οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν από παντού, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή, γιατί το πρόσωπο που θα διαλέξεις, θα σε συντροφεύει για… πολύ καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά το διήμερο σου, αγαπημένε μου Υδροχόε, αφού οι αστρολογικές όψεις του σαββατοκύριακου φροντίζουν να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου στα ύψη! Η μόνη επιθυμία που έχεις είναι να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, είτε έχεις σχέση είτε όχι, και θα τα καταφέρεις, το Σάββατο τουλάχιστον, με το πλανητικό σκηνικό να σε πριμοδοτεί. Βεβαίως, αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να διχαστείς, γιατί θα θέλεις να περάσεις χρόνο και με το ταίρι σου, αλλά και με τους φίλους σου, αλλά ποιος είπε πως δεν μπορείς να τα συνδυάσεις όλα;

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, ποιος σε πιάνει! Με τη γοητεία σου και τον αισθησιασμό σου στα ύψη, τα φλερτ θα είναι άφθονα, δεν έχεις παρά να κάνεις την καλύτερη επιλογή και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις κι εσύ τέλεια! Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει κάπως το βράδυ, οπότε πρόσεξε, κράτα χαμηλό προφίλ και απόφυγε τις εντάσεις, για να μη σου βγει το σαββατόβραδο… ξινό!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένο μου Ψαράκι, κατά το μεγαλύτερο μέρος του σαββατοκύριακου το συναίσθημά σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο, η ευαισθησία σου θα είναι εμφανής και ίσως να νοιώθεις ευάλωτος/η. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν, αν ανήκεις στους τυχερούς, δεσμευμένους Ιχθύες, είναι να το περάσεις αγκαλιά με το ταίρι σου, που μπορεί να κατευνάσει τις ανασφάλειές σου και να σε χαλαρώσει! Άσε που μπορείς να αξιοποιήσεις το σαββατόβραδο για να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για… δυο, καταλήγοντας σε ένα παθιασμένο κρεββάτι, που θα απολαύσετε και οι δυο!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η να ξέρεις πως αυτή η ευαισθησία σου σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή! Αξιοποίησε τη γοητεία σου για να κατακτήσεις όποιο άτομο σου κάνει… κλικ, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς, άσε την όποια σχέση προκύψει τώρα, να εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς. Άλλωστε την Κυριακή, είτε με μια νέα γνωριμία είτε με κάποιο πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει, θα μπορέσεις να το σταθεροποιήσεις και να το βάλεις στη ζωή σου με… ομαλό τρόπο… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...