Αισθηματικές Πpοβλέψεις της Kυριακής!! Συvάvτηση «Φωτιά» με Παλιό Epwτα για Aυτά τα ζώδια

0
2233
Αισθηματικές, https://viral-times.gr/

Αισθηματικές Πpοβλέψεις της Kυριακής!! Συvάvτηση «Φωτιά» με Παλιό Epwτα για Aυτά τα ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής;

Η Σελήνη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, ανεβάζει τη libido μας στα ύψη και φέρνει την ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Ξαφνικές συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά σε κάποια ζώδια…..

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής 12/8

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα βιώσετε ένα είδος συναισθηματικής έντασης, κοφτερά λόγια θα ανταλλάξετε με το ταίρι σας, ωστόσο ο δυναμισμός και η ειλικρίνεια σας θα σας βοηθήσουν να δώσετε τελικά λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν. Σε αναλυτική σας συζήτηση θα προκύψουν αποκαλύψεις, θα βγουν στο φως αλήθειες, γεγονός που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή θα σας φέρει αλλαγές και μετατοπίσεις που όμως η εξέλιξη τους θα έχει θετική κατάληξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Aση Μπήλιου: «Zητώ την Kατανόησή σας… Είναι η ΠΙΟ Δύσκολη Eκλειψη του Φετινού Kαλοκαιριού»

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να διεκδικήσετε με επιμονή, προσοχή στον εμμονικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα προκύψει ευχάριστο συμβάν, θα σας δώσω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε τη γοητεία σας, μην αγνοήσετε τα ερωτικά υπονοημένα που θα σας ρίξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις, έρχονται ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την οξυδέρκεια σας, θα βγάλει στην επιφάνεια την κοφτερή σας αντίληψη. Θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε αποφασιστικές πράξεις επανασυνδέσεις με στόχο να κλείσουν οριστικά αρνητικές και ψυχοφθόρες καταστάσεις. Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εκμυστηρεύσεις που θα σας κάνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σε περίπτωση που υπάρχουν σκοτεινά σημεία τώρα θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις. Ένα εντυπωσιακό άτομο θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Φωτιά Αττική: Πάγωσαν Όλοι! Το Θεόσταλτο Σημάδι στο Kαμένο Σπίτι της Ηθοποιού Τιτίκας Σαριγκούλη

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παλιές συναισθηματικές πληγές, θα πάρετε απόφαση να ξεχάσετε τις αποτυχίες, περνάτε σε δυναμικό τρόπο σκέψης και δράσης. Με το ταίρι σας θα λυθούν οι συναισθηματικοί κόμποι, θα έχετε συζήτηση που θα βγάλει μυστικά θα αποκαλυφθούν αλήθειες. Σήμερα θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας απελευθερώσει από τυχόν καχύποπτες σκέψεις, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής σταθερότητας και έντονου ερωτισμού.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Θα θελήσετε να κλειδώσετε τα μυστικά σας και θα είστε σε θέση να προστατέψετε τα μυστικά που θα σας εκμυστηρευτούν, ωστόσο καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε βάρη που θα προκαλέσουν ψυχική φθορά ή εσωτερική απομόνωση. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, θα σας διακατέχει έντονη και σωστή διαίσθηση, καλό θα είναι να ανοίξετε τον συναισθηματικό σας κόσμο δεν θα υπάρξει γεγονός απογοήτευσης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στην ερωτική σας ζωή έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας και έντονης ερωτικής έλξης. Δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, προσοχή όμως να μην τα δώσετε όλα από την πρώτη στιγμή και χάσετε την έλξη του μυστηρίου. Σήμερα το ταίρι σας θα περάσει σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις, καλό θα είναι να διασφαλίσετε τα μυστικά που θα σας αποκαλύψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκάλυψη Β0μβα από Bάσια Τριφύλλη: «Ο Μεγαλύτερος Φόβος της Mενεγάκη Hταν μην της φάω τον…»

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αισθαντική και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες προκειμένου να τερματίσετε καχυποψίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Τώρα θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, βασική σας επιθυμία θα είναι να εξηγήσετε και να αποκαλύψετε. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξει με το ταίρι σας έλξη και έντονος ερωτισμός, για τους ελεύθερους καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την διαίσθηση και τη διορατικότητα σας, ίσως να τοποθετήσετε σκέψεις και όνειρα σε μια διαφορετική τροχιά. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη αρνητικά παρελθοντικά ζητήματα, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα ερωτικής εξέλιξης. Οι θερμές ερωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αποκαλύψεις και εκδηλώσεις πάθους ίσως να μη λείψουν σκηνές ερωτικής ζήλειας. Πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας, για εσάς του ερωτικά μόνους θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να φλερτάρετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> H Aση Μπήλιου Πpοειδοποιεί για την Αποψινή Eκλειψη! Μεγάλες Αλλαγές και Νέοι Έpwτες για τα Παρακάτω ζώδια

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα έχετε την ανάγκη να αποκαλύψετε στο ταίρι σας κάποιες κρυμμένες σας σκέψεις. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, θα σας διακατέχει έντονη διορατικότητα, γεγονός που θα οδηγήσει τη δράση σας σε σωστές πράξεις. Σε περίπτωση που είστε προσφάτως χωρισμένοι θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Το πρώην ταίρι σας θα κάνει το πρώτο βήμα να σας πλησιάσει, αν επιθυμείτε επανένωση καλό θα είναι να αναλάβετε το δεύτερο βήμα. Κινηθείτε με στρατηγική, μιλήστε με ειλικρίνεια.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε σε θέση να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα, ωστόσο προσοχή στις αντιδράσεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε σκηνές ζήλειας. Στρατηγική θα εφαρμόσετε σε θέμα επανασύνδεσης, θα καταφέρετε να οδηγήσετε το πρώην ταίρι σας στα δικά σας νερά. Εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάστε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα το άτομο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, διορατικές θα είναι οι ικανότητες σας, εμπιστεύσιμο το ένστικτο σας, ακολουθήστε το άφοβα. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να ανακαλύψετε κρυμμένες ψυχικές καταστάσεις, το ταίρι σας θα σας εξομολογηθεί αισθήματα που μέχρι τώρα τα έκρυβε. Θα σας φανερωθούν αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε τη σχέση σας πάνω σε πιο γερές βάσεις, έντονος ερωτισμός θα κάνει την εμφάνιση του. Εκτιμείστε τα συμβάντα, αξιοποιήστε τις νέες αποκαλύψεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα ξεκλειδωθούν κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις, σε περίπτωση που διανύετε φάση χωρισμού θα προκύψει επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν στο να κάνετε μια μεγάλη βουτιά στο κέντρο της καρδιάς σας, τώρα θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας αισθήματα, φεύγουν οι αυταπάτες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που όμως θα θελήσετε να το κρατήσετε μυστικό…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...