Αισθηματικές Προβλέψεις Tης Παρασκευής! Συvάvτηση Με Παλιά Aγάπη «ΞΥΠNA» Πάθη Σε 4 Ζώδια

0
26209

Αισθηματικές Προβλέψεις Tης Παρασκευής! Συvάvτηση Με Παλιά Aγάπη «ΞΥΠNA» Πάθη Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις. Έντονες και απρόσμενες καταστάσεις θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός;

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις.

Ξεκαθαρίζουν πολλά στον τομέα των σχέσεων, από αυτά που σε έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Πρόσωπα που δεν περίμενες θα σε πλησιάσουν.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 4/8/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, για εσάς τους ελεύθερους και ανεξαρτήτους έρχεται ευκαιρία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας δώσουν το κίνητρο να αλλάξετε ριζικά τις συνθήκες της εpwτικής σας ζωή.

Σήμερα θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας με θερμότητα και αυθορμητισμό, προτάσεις ανανέωσης θα κάνετε στο ταίρι σας, θα καταφέρετε να οδηγήσετε τη σχέση σας στο σημείο που επιθυμείτε. Εσείς που στοχεύετε στη δέσμευση, οι αποφασιστικές σας ενέργειες θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε εpwτικά ζητήματα που αφήσατε στη μέση, συνεπώς θα επιδιώξετε ολοκλήρωση.

Οι απελευθερωμένες κινήσεις σας, θα σας δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Στο χέρι σας θα είναι το αν θα επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε τυχόν παρεξηγήσεις και να αποκατασταθεί η ισορροπία της σχέσης σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα αναζητήσετε την ανανέωση και την περιπέτεια, κάτι μέσα σας θα σας ωθήσει στο να περάσετε την εpwτική σας ζωή σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Μετατοπίζετε στόχους και επιθυμίες, σε αυτή σας την απόφαση ενδέχεται να σας οδηγήσει η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο.

Αλλαγές έρχονται στη ζωή σας στην καρδιά σας και στις προτιμήσεις σας. Πριν περάσετε σε τελεσίδικες πράξεις ή υποσχέσεις, φροντίστε πρώτα να ξεκαθαρίσετε ανοιχτές παρελθοντικές υποθέσεις!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα πατήσετε φρένο στη στασιμότητα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την σκέψη και την καρδιά  σας, σήμερα παίρνετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα ερωτική σχέση.

Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας και θα σας δημιουργηθεί την ανάγκη να προχωρήσετε μπροστά χωρίς επιφυλάξεις. Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Η ζωτικότητα που θα έχετε σας βοηθήσει να γίνετε ελκυστικοί και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν.

Ευχάριστες συναντήσεις θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα, κινηθείτε με αυθορμητισμό και περάστε σε ανάλογες προσεγγίσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, η επιλογή σας να του δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας, θα σας βγει σε καλό!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει εpwτικά ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά τότε θα φέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην εpwτική σας ζωή, είτε είστε σε σχέση είτε είστε μόνοι.

Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη κατάληξη αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματα σας, δείξτε αυτό ακριβώς που θα αισθανθείτε. Περάστε σε αποκαλύψεις, απελευθερώστε την εpwτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα ώθηση σε ανοιχτές εpwτικές σας υποθέσεις.

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει εpwτικούς και τολμηρούς. Σήμερα θα αποκαλυφτείτε και θα εκδηλωθείτε, ενδέχεται κάποιοι απ’ εσάς που είστε χωρισμένοι να προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

Από μόνοι σας θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε εpwτικό κλίμα σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο που προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Καταφθάνει επιτυχία σε εpwτική σας υπόθεση, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε νέα αρχή με άτομο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποδράσετε από την εpwτική σας ρουτίνα, θα αντιταχτείτε σε οτιδήποτε σας δημιουργεί στασιμότητα. Εσείς που αναζητάτε το απρόοπτο και το συναρπαστικό, σήμερα θα ρισκάρετε, θα προσεγγίσετε με τολμηρό και αυθόρμητο τρόπο.

Η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου θα εξιτάρει το εpwτικό σας ενδιαφέρον, οι επαφές σας θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσετε σχέση με ολοκαίνουργιο άτομο.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα είστε αυθόρμητοι και ζωτικοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ερωτικές διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στην υπερβολή, οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Μελετήσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας, επιστρατεύστε λογική και αυτοσυγκράτηση.

Εσάς τους μόνους ένα ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, καλό θα είναι η αισιοδοξία σας να μην ξεφύγει από τα συνετά όρια, προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις και συγκεκριμένες βλέψεις!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα δοκιμάσετε έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, ρεαλιστικό μεν αλλά πιο φιλοσοφημένο. Η ελκυστική παρουσία ενός προσώπου θα καταφέρει να εξιτάρει το εpwτικό σας ενδιαφέρον, εσείς που είστε χωρίς σχέση με απελευθερωμένο τρόπο θα αφεθείτε στην έλξη που θα νιώσετε.

Έρχονται ευχάριστες και απρόοπτες εξελίξεις που θα καταφέρουν να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή, αποφύγετε την υπερβολή, διατηρήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να διαφοροποιήσετε τα ερωτικά σας δεδομένα, ενδεχομένως οι ενέργειες σας να είναι ανατρεπτικές με στόχο να βγείτε από την ανία. Η επιθυμία σας για εpwτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες πράξεις, δεν αποκλείεται να κατευθυνθείτε σε κάπως πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις.

Εσείς οι μόνοι θα αναζητήσετε καινούργια γνωριμία, σήμερα θα φλερτάρετε χωρίς επιφυλάξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξη σχέσης με γοητευτικό πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει!

Ιχθύς 

Αγαπητοί μου Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, αισιοδοξία και όρεξη για νεες ερωτικές περιπέτειες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές εpwτικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας.

Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει νέο έpwτα στη ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας, η κατάληξη θα σας εντυπωσιάσει…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...