Αισθηματικές Πpoβλέψεις Tης Παρασκευής! Συvάντηση Mε Παλιό Έpwτα «ΞYΠΝΑ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

0
24311

Αισθηματικές Πpoβλέψεις Tης Παρασκευής! Συvάντηση Mε Παλιό Έpwτα «ΞYΠΝΑ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

H είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απροσδόκητες συναντήσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια από τα ζώδια…..

Η ημέρα ευνοεί την επικοινωνία για αυτό θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς προκειμένου

να κλείσεις σημαντικά ζητήματα. Συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα ευνοούνται ιδιαίτερα.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην 28η μοίρα του Ταύρου, θα καταδείξει αυτά τα οποία θα σε απασχολήσουν το προσεχές διάστημα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Παρασκευής 19/05/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα θελήσετε να ξεχωρίσετε, οι ερωτικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Στόχος σας θα είναι να κερδίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον κάποιων συγκεκριμένων ατόμων.

Εpwτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να βρεθείτε στο επίκεντρο ενός γοητευτικού προσώπου που θα σας δώσει άνοιγμα για σταθερή σχέση!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ανέμελο θα είναι το σκεπτικό σας και πολύ θερμή η στάση σας. Στόχος σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντιθέτου φύλου και όντως θα καταφέρετε να γίνετε ελκυστικοί με εντυπωσιακό παρουσιαστικό.

Έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας, αλλά και την από εδώ και πέρα καθημερινότητα σας. Ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί τα  αισθήματα που τρέφει για εσάς.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα, τα γεγονότα σας φέρνουν χαρά και αισιοδοξία. Ξανά ανοίγει παλιά ερωτική υπόθεση, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση, τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά.

Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Κινηθείτε δυναμικά χωρίς δισταγμούς και επιφυλάξεις, έρχονται εξελίξεις ελπιδοφόρες και ενθαρρυντικές!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, τολμηρή, ερωτική και θερμή, θα είναι η στάση σας, με δικές σας ενέργειες τερματίζετε κουραστικές ερωτικές υποθέσεις, παράλληλα η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου σας ανοίγει δίοδο νέας σχέσης.

Σε απρόσμενη τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε πρόσωπο που θα σας δει με θερμό εpwτικό μάτι. Έρχονται απρόσμενες εpwτικές εξελίξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει αμοιβαίος έρωτας και μάλιστα μεγάλης διάρκειας.

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, σε πράξεις εντυπωσιασμού θα προβείτε. Εσείς που είστε σε δεσμό, σήμερα δε θα ανεχτείτε περιορισμούς. Ευνοϊκά ανοίγματα θα υπάρξουν για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο.

Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες, ένα καινούργιο άτομο θα σας αλλάξει εpwτική κατεύθυνση. Ευχάριστα λόγια θα ανοίξουν πορεία νέας σχέσης, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα περάσετε σε νέες εpwτικές διεκδικήσεις, επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, έρχονται θερμά ερωτικά γεγονότα. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στο ταίρι που προσφάτως χώρισαν οι εpwτικοί σας δρόμοι.

Θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα που ως τώρα ήταν κρυμμένα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, εμπιστευτείτε τα θερμά λόγια που θα ακούσετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα εpwτικά σας σχέδια. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι,  με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις.

Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις εpwτικές σας βλέψεις, εσείς οι απογοητευμένοι θα καταφέρετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας, ενδεχομένως να γίνει κάπως ανατρεπτική η συμπεριφορά σας. Η ανάγκη σας για εpwτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες πράξεις, δεν αποκλείεται να κατευθυνθείτε σε κάπως πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις.

Η επιθυμία σας να ακολουθήσετε έναν πιο ξέγνοιαστο ερωτικό τρόπο ζωής, θα φέρει έντονη συναισθηματική και εpwτική ένωση με το πρόσωπο της καρδιάς σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η μέρα θα σας οδηγήσει σε πράξεις αυτοπροβολής. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σας θα είναι εντυπωσιακή, η στάση σας θα αποπνέει αυτοπεποίθηση, σας προτρέπω να περάσετε ανεπιφύλακτα σε δυναμικές προσεγγίσεις.

Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε. Αλλαγές θα υπάρξουν στην εpwτική σας καθημερινότητα, θα τις προκαλέσει η θέληση σας να απαλλαγείτε οριστικά από ό,τι σας δημιουργεί στασιμότητα!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει εpwτικούς, τολμηρούς, και ουσιαστικούς, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί στα μάτια του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης εpwτικής έλξης, υποχωρούν τάσεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε την συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, στο χέρι σας θα είναι οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αεράτη και δυναμική θα είναι η διάθεση σας και επειδή θα έχετε ανάγκη για αλλαγές γι’ αυτό θα καλοδεχτείτε το πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία στη ζωή σας.

Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, η νέα γνωριμία  που θα συμβεί θα αλλάξει τα δεδομένα σας, περνάτε σε περίοδο μεγάλων και οριστικών αλλαγών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν αποτελέσματα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις!

Ιχθείς

Φίλοι μου Ιχθείς, ενθουσιασμός και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις εpwτικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν,

θετικοί θα είστε στο να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τώρα θα έχετε την ψυχική διάθεση να κάνετε μια ολοκαίνουργια εpwτική αρχή. Σε φιλική παρέα θα σας συστήσουν πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα φανερώσει την συμπάθεια και την έλξη του για εσάς…..

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...