Το Bαφτιστήρι του Πέτρoυ Πολυχρονίδη, Διέλυσε Oριστικά τον Kαρκίνο και Eίναι Eτοιμο να Xαρεί τη ζωή του

0
545

Το Bαφτιστήρι του Πέτρoυ Πολυχρονίδη, Διέλυσε Oριστικά τον Kαρκίνο και Eίναι Eτοιμο να Xαρεί τη ζωή του

Μεγάλη νίκη για το Bαφτιστήρι του Πέτρoυ Πολυχρονίδη…

«Τρεις μέρες να είχε καθυστερήσει ο Βαγγέλης να πάει στο Memorial στη Νέα Υόρκη και δεν θα τα είχε καταφέρει…». Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στην «espresso» για το βαφτιστήρι του…

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στην «espresso» για το βαφτιστήρι του, για το οποίο

είχε κινήσει γη και ουρανό πριν από ενάμιση χρόνο προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα τα οποία ήταν αναγκαία για τη μεταφορά και τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Αμερικής, ώστε να καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τραγωδiα στη Κρήτη: Το «Tρυφερό» Mήνυμα του Kώστα στη Γυvαίκα του Λίγo ΠPIN τη Mοιραία Bραδιά

Τον Ιούνιο του 2017, μέσα από την εφημερίδα, ο παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης» διοργάνωσε φιλανθρωπική εκστρατεία και ο μικρός αγωνιστής Βαγγέλης Ελευθεριάδης ταξίδεψε τελικά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, κατορθώνοντας, όπως αναφέρει τώρα ο νονός του, να νικήσει την αρρώστια του.

«Ο Βαγγέλης βρίσκεται στην Αμερική, σε καλή κατάσταση και είναι καθαρός από τον καρκίνο. Έτσι λένε οι γιατροί. Σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει βγει από το νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Βασίλης Kούκουρας: Κι Oμως ο ‘Μάνθoς’, Έχει ΠAIΔΙ με Hθoποιό του «Kωνσταντίvου & Ελέvης»

Ο Βαγγέλης είναι πλέον επτά χρονών και παρά τις δυσκολίες, το ανοσοποιητικό του

σύστημα ανταποκρίθηκε. Είναι δυνατός για όλους τους Έλληνες», δήλωσε ο κ. Πολυχρονίδης στην espresso.

Ο αγαπητός παρουσιαστής, εντούτοις, δεν σταματάει στις ευχαριστίες: «Ο Βαγγέλης δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί και των γονιών του, της Δήμητρας και του Στέλιου. Είναι παιδί όλων μας. Αυτό που έκανε η Espresso απέδειξε τη δύναμη του Τύπου και πώς μπορεί να παρουσιαστεί ένα θέμα με αξιοπρέπεια και αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 3 Xρόνια Xωρίς τον Παντελίδη: Δάκρυσαv & οι Πιo «Σκληρoί» με το Mήνυμα του Mικρού του αδελφoύ

Ακόμη και τα 5 ευρώ που μπορεί να έδωσε κάθε ελληνική οικογένεια έδωσαν πνοή ζωής στον Βαγγέλη. Είναι στο χέρι μας, λοιπόν, να σώσουμε όλοι μαζί και άλλα παιδιά, αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ», καταλήγει στις δηλώσεις του ο παρουσιαστής…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...