Η Nέα Σελήvη Στον Κριό ΑΠ0ΨΕ Φέpνει Aλλαγές! Φτάvουν Νέοι Έρwτες «ΦΩTΙΑ»  Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

0
13511

Η Nέα Σελήvη Στον Κριό ΑΠ0ΨΕ Φέpνει Aλλαγές! Φτάvουν Νέοι Έρwτες «ΦΩTΙΑ»  Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…. Ποια ζώδια θα είναι τα τυχερά;

Άκρως ανατρεπτική η Νέα Σελήνη Mαρτiου. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για να παρθούν αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική…

Άκρως ανατρεπτική η Νέα Σελήνη Μαρτiου.

Σήμερα ξεκινά επίσημα η Ανοιξιάτικη Περίοδος, η οποία και εγκαινιάζεται με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπαvασύvδεση «ΑΛΛΑZΕΙ» Καvόνες Σε 5 Ζώδια

Η μέρα μας προδιαθέτει να γυρίσουμε μία νέα σελίδα και να κάνουμε ένα νέο, σπουδαίο ξεκίνημα στην ζωή μας.

Αστρολογικές Προβλέψεις Για Σήμερα 21/93/2023

Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και γίνεσαι πρωταγωνιστής αυτού του φεγγαριού. Θα μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα, τόσο στην εξωτερική σου εμφάνιση, όσο και στις εσωτερικές σου επιδιώξεις. Θα λάμπεις με την παρουσία σου και θα ανοίγονται οι πόρτες για σένα. Οι προσωπικοί σου στόχοι θα ευοδωθούν και θα αναγνωριστείς σε όλους τους τομείς. Νέα ξεκινήματα λοιπόν, φίλε μου Κριέ, τα οποία θα στεφθούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά είσαι και νιώθεις ασφαλής και παίρνεις αγάπη από τον σύντροφο με αποδείξεις. Το ίδιο κάνεις κι εσύ από την μεριά σου κι έτσι νιώθεις ικανοποίηση. Η ανανεωμένη σου εμφάνιση, διάθεση και συμπεριφορά θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα προκύψει νέα γνωριμία που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά θα βάλεις το στίγμα σου στην δουλειά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αφού όλοι θα σε υπολογίζουν και θα μετράει η γνώμη σου. Οικονομικά θα δεις να αυξάνονται τα εισοδήματα σου κυρίως από την δουλειά σου που αναγνωρίζεται! Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Κριό βρίσκεται σε ένα μυστικό χώρο του χάρτη σου και αυτό σε κάνει αρκετά πιο εσωστρεφή. Δεν έχεις πολύ διάθεση για έξω και θα προτιμήσεις την ησυχία σου και την ηρεμία. Είναι κάτι προσωρινό και δεν είναι απαραίτητα κακό. Θέλεις να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου για να βγεις στην αρένα πιο δυναμικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά θα κινηθείς στα γνώριμα πεδία και θα μείνεις στάσιμος προς το παρόν. Παρόλα αυτά ο χρόνος που θα αφιερώσεις στον εαυτό σου θα σου κάνει καλό αφού θα φροντίσεις την εμφάνιση σου με κούρες ομορφιάς. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά θα ξεκινήσεις κάτι το οποίο θα κρατήσεις κρυφό προς το παρόν, μέχρι να το κατοχυρώσεις. Οικονομικά είσαι πολύ καλύτερα και το πορτοφόλι σου γεμάτο. Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κώστας Λεφάκης: H Nέα Σελήvη Στον Κριό ΦΕΡΝΕΙ Γούpι! Aλλάζουν «OΛA» Σε Έρωτα-Xρήμα Για Κριούς, Λέoντες & Άλλα 3 Ζώδια

Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού σε κάνει αρκετά εξωστρεφή που έτσι κι αλλιώς είσαι από την φύση σου οπότε δεν είναι κάτι νέο για σένα. Ετούτο το φεγγάρι όμως θα σε πάει ένα βήμα παραπέρα και θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Έντονη κοινωνική ζωή, με πολλές εκδηλώσεις και συμμετοχή στα κοινά. Το όνομά σου θα ακουστεί και θα αναδειχθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα σε απασχολήσει μια σχέση από το παρελθόν. Εάν είσαι αδέσμευτος, η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει μυστικότητα προς το παρόν και ρομαντική ατμόσφαιρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά είσαι σε καλή πορεία και αναδεικνύονται τα ταλέντα σου στα οποία συμβάλει η βοήθεια ενός φίλου. Οικονομικά έχεις εύνοια από χρήματα που έχεις από κρυφή πηγή εισοδήματος! Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού, σε ωθεί σε νέα δεδομένα ως προς την κοινωνική σου ζωή και καταξίωση. Θα προβληθείς και θα αναγνωριστούν οι ικανότητες σου που τόσο έχεις κοπιάσει. Θα δεχθείς πολλές προσκλήσεις για εξόδους στις οποίες θα πρωτοστατήσεις. Φώτα στραμμένα πάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Μια φιλική σχέση σε βλέπει ερωτικά και θα στο δείξει φανερά πλέον. Έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ταιριάζετε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι στο καλύτερο σημείο με προβολή και αναγνώριση. Ανέρχεσαι σταδιακά! Οικονομικά θα πας από το καλό στο καλύτερο με μισθολογική άνοδο, ή έξτρα μπόνους. Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Mου Το Ζώδιο Tου Nα Σου Πω, ΠΩΣ Θα Τov «ΦEPΕΙΣ» Aμέσως Κοvτά Σου

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού θα σε ωθήσει σε νέες περιπέτειες και θα κάνεις ταξίδια που θα ανεβάσουν την διάθεσή σου. Η επιθυμία σου να γνωρίσεις τον κόσμο είναι εμφανής και η περιπέτεια στο αίμα σου. Από την άλλη μπορείς να ξεκινήσεις σπουδές, μεταπτυχιακό, πτυχίο, ή δίπλωμα οδήγησης. Η μεγάλη εικόνα που θα αποκτήσεις για τον κόσμο θα σε ανεβάσει στο κοινωνικό στάτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα έχεις μεγάλη τύχη και θα γνωρίσεις καινούργια άτομα που θα σε ενθουσιάσουν. Η παρέα του νέου ερωτικού συντρόφου θα είναι ευχάριστη. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις τέλεια με το ταίρι σου και θα ταξιδέψεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά θα έχεις άνοδο και καταξίωση. Οι ανώτεροι σου σε επευφημούν και θα λάβεις την στήριξη τους. Οικονομικά διανύεις πολύ καλή περίοδο με άριστες απολαβές! Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού σε φέρνει αντιμέτωπο με τις εσωτερικές σου ανησυχίες και τα άγχη που σου προκαλούν οι εκκρεμότητες που δεν μπορείς να κλείσεις. Με το να τρελαίνεσαι, τίποτα δεν θα γίνει. Πρέπει να αποκτήσεις δύναμη ψυχής την οποία θα στην δώσει το καινούργιο φεγγάρι και έτσι θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά νιώθεις μια εσωτερική αναστάτωση και δεν πιστεύεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου. Φρόντισε να μην του κάνεις ζήλειες και τον απομακρύνεις. Η καλύτερη λύση είναι να φύγετε κάπου μακριά και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά δεν υπάρχουν μεταβολές για σήμερα και η κατάσταση είναι στάσιμη. Οικονομικά ζεις μια τρέλα με χρέη που δυσκολεύεσαι να αποπληρώσεις. Σε πολύ λίγο θα τα τακτοποιήσεις διότι εσύ είσαι άτομο με συνέπεια και θα τα καταφέρεις. Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού στρέφει την προσοχή σου στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Μια νέα αρχή που θέλεις να κάνεις τους αφορά άμεσα αφού χρειάζεσαι να αναδιαμορφώσεις την κατάσταση και οι υπόλοιποι δεν βοηθούν. Πάρε τα ηνία και μόνος σου θα βάλεις σε όλους σειρά . Επιπλέον σου υπόσχομαι νέες συνεργασίες που θα σου ανοίξουν δρόμους με νέες προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα υπάρχει ένταση και πάθος με τον ερωτικό σύντροφο, αλλά μη σε παρασύρει η ορμητική ενέργεια που νιώθεις και συμπεριφερθείς με κτητικότητα. Μείνε στην ουσία και μην αναλώνεσαι σε ανούσιες χειραγωγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και μαζί σου θα έχεις λίγους και καλούς. Ευνοούνται συμβόλαια, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Οικονομικά σε αγχώνει ένα χρέος από κάποιο δάνειο που θα το τακτοποιήσεις αφού θα έχεις οικονομική άνοδο και θα αυξηθούν τα εισοδήματά σου! Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Κριό θα σε κάνει ευερέθιστο και κυκλοθυμικό. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και σε κατανοώ απόλυτα, όμως με το άγχος και την πίεση δεν θα καλυτερεύσουν τα πράγματα, γι’ αυτό χαλάρωσε και μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Ο υγιεινός τρόπος ζωής με άσκηση και διαλογισμό θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά βρίσκεσαι σε πολύ καλύτερη περίοδο και αυτό το οφείλεις στον ερωτικό σου σύντροφο που βάζει τα δυνατά του για να σε δει και πάλι να χαμογελάς. Έχεις στο πλευρό σου το έτερον ήμισυ που περιμένει να του δείξεις την αγάπη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά θα νιώθεις πιεσμένος λόγω του όγκου εργασίας που έχεις να διαχειριστείς. Έχουν πέσει όλα τα βάρη πάνω σου και τα περιμένουν όλα από σένα. Υπομονή γιατί είναι περαστικό. Οικονομικά δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες μεταβολές και κινείσαι με αυτά που έχεις εκτός κι αν σε συνδράμει ο σύντροφος. Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού σε ευνοεί ιδιαίτερα και θα περάσεις υπέροχα με πολλές εξορμήσεις. Θα διασκεδάσεις και θα γελάσεις με την καρδιά σου. Νέα ξεκινήματα θα σου φέρει τούτο το φεγγάρι που θα καταφέρεις να διώξεις οτιδήποτε ήταν αρνητικό στην ζωή σου έως τώρα. Χαρά και αισιοδοξία που ταιριάζουν τόσο πολύ στην επεκτατική σου φύση. Ήρθε η στιγμή που περίμενες για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά διανύεις ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα με πολλές γνωριμίες και φλερτάκια, αν είσαι αδέσμευτος. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση, θα ζήσεις τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφο σου. Υπάρχει αγάπη και το δείχνεις παντού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά είσαι σε γόνιμη και παραγωγική περίοδο. Οι υφιστάμενοι πίνουν νερό στο όνομα σου. Χαίρονται να δουλεύουν μαζί σου αλλά κι εσύ το ίδιο κάνεις. Το μότο σου είναι <εργασία και χαρά>. Οικονομικά θα έχεις τις απολαβές που με το σπαθί σου κέρδισες. Εκμεταλλεύσου την κάθε ευκαιρία! Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού θα σε σπρώξει να κάνεις μερικές αλλαγές στο σπίτι και να διαμορφώσεις το χώρο σου. Η αλλαγή αυτή θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης, που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Αν το πας παραπέρα, τότε το νέο καινούργιο σπίτι που είναι στα σχέδια σου, θα το αποκτήσεις. Οι οικογενειακές σχέσεις μπαίνουν σε νέα βάση και κάνεις μια νέα αρχή. Η αδικία που ένιωσες δεν υπάρχει πια και όλοι θα μπουν στην θέση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά διανύεις υπέροχη περίοδο και θα έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου. Κάνε του την πρόταση για μια έξοδο και θα δεις ότι θα περάσεις καταπληκτικά. Εάν δεν έχεις ταίρι, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις, όμως θα πρέπει να κυκλοφορήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά έχεις πέσει με τα μούτρα στην δουλειά και δεν λες να σηκώσεις κεφάλι. Οι προτάσεις που θα δεχθείς θα είναι προς το συμφέρον σου. Οικονομικά θα έχεις εύνοια κυρίως από ένα χόμπι σου που θα το αξιοποιήσεις κατάλληλα. Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού θα σε φέρει σε επαφή με το κοντινό σου περιβάλλον. Η επικοινωνιακή σου φύση βρίσκει τρόπους εκδήλωσης μέσα από επαφές, συζητήσεις και πολλές μετακινήσεις. Θα συναντήσεις συγγενείς, αδέρφια και ταυτόχρονα θα κάνεις γνωριμίες. Οι οικείοι σου θα απολαύσουν την συντροφιά και την παρέα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά αυξάνεται η οικειότητα που νιώθεις για τον σύντροφο και η συγκατοίκηση είναι πλέον το επόμενο βήμα. Η ανταλλαγή των θετικών συναισθημάτων σε γοητεύει. Αν δεν έχεις βρει ακόμα τον ιδανικό σύντροφο, τότε έχεις πολλές ελπίδες να τον συναντήσεις κάπου εκεί έξω που θα βγεις με τους φίλους σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά σε ευνοούν οι συνθήκες, ακόμα και αν πρόκειται για κατ’ οίκο εργασία. Πάντως δεν θα λείψουν και οι συμφωνίες για νέες συνεργασίες. Οικονομικά είσαι εξαιρετικά καλά και αυξάνεται το εισόδημα σου. Θα έχεις όφελος από εκμετάλλευση ακινήτου! Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού θα βάλεις σε νέα βάση τις ανάγκες σου, που δεν είναι και λίγες εδώ που τα λέμε… Οι προσπάθειες που έχεις καταβάλλει για να αλλάξεις τα πράγματα στην ζωή σου τώρα θα φανούν. Δεν είσαι μόνος σε αυτόν τον αγώνα και το ξέρεις. Τα άτομα που είναι δίπλα σου σε υποστηρίζουν και με το παραπάνω. Τα αδέρφια τάσσονται στο πλευρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά νιώθεις ασφαλής, αφού έχεις τσεκάρει πολλές φορές τον σύντροφό σου και τον βρήκες άψογο. Τώρα θα πιστέψεις πολύ περισσότερο στον εαυτό σου και στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος σίγουρα θα φλερτάρεις με τον έρωτα που σε περιμένει σε κάποια παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά δεν αλλάζει κάτι που να σε αφορά άμεσα. Παρόλα αυτά θα σου γίνει μια πρόταση, η οποία είναι ενδιαφέρουσα. Πάντως και αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα είναι αξιοζήλευτα. Οικονομικά νιώθεις επάρκεια και πληρότητα, αφού μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Θα έχεις όμως και προοπτικές για το κάτι παραπάνω με τούτο το καινούργιο φεγγάρι. Δες Τις Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ…… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...