Σε Τραγική Κατάσταση η Καίτη Γαρμπή! Δεν ΜΠΟΡΕΙ να το Πιστέψει η τραγουδίστρια

0
767
Γαρμπή, https://viral-times.gr/

Σε Τραγική Κατάσταση η Καίτη Γαρμπή! Δεν ΜΠΟΡΕΙ να το Πιστέψει η τραγουδίστρια

Άσχημα τα νέα για την Καίτη Γαρμπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, αναμένεται δευτεροβάθμιο δικαστήριο, οπότε και θα ήταν ορθότερο να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις κι έπειτα να εκδικαστεί το ζήτημα της νομιμοποίησης. Υπενθυμίζεται πως το περασμένο….

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας δικαίωσε

την Καίτη Γαρμπή στην πολυετή διαμάχη της με τη Εφορία, καθώς της διέγραψε πρόστιμο 900.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eκτακτο: Απόφαση Β0μβα από την Bικτώρια Καρύδα!! ΠΑΓΩΣΕ Ολόκληρη η showbiz

Στο εδώλιο για ξέπλυμα χρήματος η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή

Σύμφωνα με το ethnos.gr, η Καίτη Γαρμπή επρόκειτο να καθίσει στο εδώλιο την Τρίτη στο Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για να αντιμετωπίσει την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ’ εξακολούθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αυτά Είναι & με Διαφορά, τα 4 ΠIO Iσχυρά ζώδια

Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου εναρμονίζεται με εκείνη του Συμβουλίου

της Επικρατείας που έκρινε, το 2017, ότι είναι αντισυνταγματική η δυνατότητα του ελληνικού Δημοσίου να ελέγξει περιπτώσεις φοροδιαφυγής πέραν της πενταετίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ΤΩΡΑ Πάγωσαν ΟΛΟΙ με το Aιφvιδιαστικό «OΧΙ» της Καρύδα! Aρvήθηκε Kάθετα να…

Η υπόθεση και οι κατηγορίες

Η υπόθεση πήρε αναβολή για τους επόμενους μήνες καθώς ο συνήγορός της επικαλέστηκε λόγους ουσίας και αυτό γιατί έχει σχεδόν μηδενιστεί το πόσο του καταλογισμού και αναμένεται δευτεροβάθμιο δικαστήριο σχετικά με τα χρέη στο Δημόσιο, οπότε και θα ήταν ορθότερο να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις κι έπειτα να εκδικαστεί το ζήτημα της νομιμοποίησης εσόδων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο άκουσμα της υπόθεσης και της υποβολής του συγκεκριμένου λόγου αναβολής, η εισαγγελέας της έδρας εξήγησε ότι για προσωπικούς λόγους θα πρέπει να απέχει και να εξετάσει το ζήτημα άλλος εισαγγελέας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ξεχάστε Ολα OΣΑ Ξέρατε!! ΑYTOI Εivαι οι 12 ΠΙΟ Aπαγoρευμέvoι Συνδυασμοί Zωδίων! Mη Mπλέξεις

Προκειμένου να αποφευχθεί η σημαντική καθυστέρηση που απαιτεί αυτή η διαδικασία, ο δικηγόρος ερωτήθηκε από την έδρα αν υπάρχει άλλος λόγος αναβολής, με τον πρώτο να απαντά ότι ζητά τελικά αναβολή στο πρόσωπο της κατηγορουμένης, η οποία δεν μπορούσε να παρασταθεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο επειδή λείπει για συναυλία στο Λονδίνο….Με πληροφορίες από ethnos.gr Πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...