Ο Σάκης Αρvαούτoγλου Προειδoποιεί για Kακοκαιρία: «Πρoσοχή Oσoι Bρiσκεστε σε Aυτή την περιοχή»

0
1952
περιοχή, https://viral-times.gr/

Ο Σάκης Αρvαούτoγλου Προειδoποιεί για Kακοκαιρία: «Πρoσοχή Oσoι Bρiσκεστε σε Aυτή την περιοχή»

Δείτε για ποια περιοχή λέει ο γνωστός μετεωρολόγος.

Μάλιστα, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, καταγραφεί όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το φαινόμενο που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί ακόμα και σε Μεσογειακό Κυκλώνα…

Πρόκειται για φαινόμενο που δημιουργεί ανησυχίες στους μετεωρολόγους

για την τελική του ένταση και την πορεία που θα διαγράψει, κάτι που καταγραφεί στο μήνυμα του στη σελίδα του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα Αποκαλύπτει: «Πες μου το Ζώδιο του, να σου πω ΤΙ Ζητάει από μια σχέση»

«Κοινοποιήστε το σε φίλους και γνωστούς»

Με μια νέα του ανάρτηση ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την ανάγκη σωστής ενημέρωσης των κατοίκων της Δυτικής Ελλάδας, λόγω της δημιουργίας βαθέος βαρομετρικού χαμηλού στο Ιόνιο.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ καταγραφεί όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το φαινόμενο που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί ακόμα και σε Μεσογειακό Κυκλώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Συvαγερμός για Mεγάλo Kivδυvo στη Σαντορίνη! Πρoειδοπoιούv Επιστήμovες: «Mην Tαξιδέψετε στο Nησi»

Αναλυτικά όσα γράφει:

«Παράκληση!
Θα παρακαλούσα τις φίλες και τους φίλους που βρίσκονται ή θα βρίσκονται κυρίως στη δυτική κεντρική και νότια Ελλάδα το ερχόμενο Σαβ/κύριακο να παρακολουθούν γενικά τα δελτία καιρού για την περαιτέρω εξέλιξη του βαθέος βαρομετρικού χαμηλού που σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία αναμένεται να σχηματιστει ανοιχτά του Ιονίου πελάγους το επόμενο 48ωρο, για την ακριβή πορεία του οποίου δεν μπορούν προς το παρόν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα! . Αν δεν σας κάνει κόπο κοινοποιήστε το σε φίλους και γνωστούς.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης Πρoειδoποιεί για Οκτώβριο!! Avέλπιστη Tύxη σε Aισθηματικά-Oικovoμικά για τα Παρακάτω ζώδια

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:
πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...