Ζώδια Σήμερα !! Tι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 9 / 4

0
2238
ζώδια, https://viral-times.gr/

Ζ ώδια Σήμερα !! Tι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 9 / 4

Πρόσεχε καλά τι δίνεις, γιατί η ζωή τα επιστρέφει με τόκους…Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα…

Πως θα κυλήσει η μέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά; Ξεκινάει μια όμορφη εβδομάδα, καθώς η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και γινόμαστε πιο ανθρωπιστές. Είναι ωραία η σημερινή Δευτέρα λοιπόν και χαμογελάμε….

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Σήμερα η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και γινόμαστε πιο ανθρωπιστές, αλτρουιστές, προοδευτικοί, φιλικοί και χαρούμενοι! Είναι ωραία η σημερινή Δευτέρα λοιπόν και χαμογελάμε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Βίκυ, σε ευχαριστούμε !! Η σούπερ-δίαιτα της Χατζηβασιλείου για να χάσεις για πάντα 5 κιλά σε 1 μήνα

Κριός♈
Γενικά
Επιτυγχάνεις να δρομολογείς τις εξελίξεις, Κριέ, αλλά σήμερα κάποια γεγονότα θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, καθώς εμπλέκονται άτομα, των οποίων τις απόψεις δε συμμερίζεσαι. Αυτά που θα προκύψουν πάντως, τελικά θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις επιφυλάξεις σου. Γίνε πιο αποτελεσματικός, για να κερδίσεις έδαφος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου, Κριέ, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα κινηθούν σήμερα σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Ταύρος♉
Γενικά
Ανανεώσου σήμερα, Ταύρε, και μέσα από τη διάθεση να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, προσπάθησε να ξεκουραστείς και ανασυγκροτήσου. Γενικά νιώθεις πολύ καλά, αφού έχεις επικεντρωθεί στο εαυτό σου και με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσεις εμπιστοσύνη και άνεση στη συμπεριφορά σου. Πάρε πάντως γρήγορα κάποιες αποφάσεις για ορισμένες καινούργιες καταστάσεις που θα προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε μου, κάποια απομόνωση. Μίλησε με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Αν η περίοδος σε βρίσκει χωρίς ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα έρθουν τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου σήμερα, Ταύρε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις, που φαίνεται να σταματούν τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να ετοιμάσεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που έχεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τρομακτική εικόνα!! Παραμορφωμένο το πρόσωπο της Λάουρα Νάργες

Δίδυμοι♊
Γενικά
Απολαμβάνεις μια υψηλή δημοτικότητα, Δίδυμε, την οποία αξιοποιείς με στόχο να εξυπηρετήσεις τον εαυτό σου στην πρόληψη κάποιων θεμάτων. Πρέπει όμως να οργανωθείς καλύτερα, για να συμμαζέψεις οτιδήποτε υπάρχει σε κατάσταση χάους. Ενώ είσαι δυναμική παρουσία, αναλώνεσαι σε πολλές λεπτομέρειες και αναλύσεις, που βέβαια στην παρούσα φάση σου φαίνονται αναγκαίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Δίδυμέ μου, να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε πάντως να κάνεις σήμερα καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να βλέπεις βελτίωση και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

Καρκίνος♋
Γενικά
Έχεις κλειστεί στον εαυτό σου, Καρκίνε μου, και προτιμάς να μένεις μόνος, παρά να είσαι με κόσμο. Κάτι όμως σου λέει το ένστικτό σου και θα μπεις με μεγάλη φόρα στην αρένα της ζωής. Ξεκουράσου από τα πολλά και κάνε κάθαρση σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, θα βοηθήσεις και ορισμένα άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Κάποια συνάντηση που θα γίνει, πρέπει να την κρατήσεις μυστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις και τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε περιττές δαπάνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που αφήνουν «βαθιά» σημάδια!! Δεν τις ξεπερνούν με τίποτα οι άντρες

Λέων♌
Γενικά
Γεμίζεις τις μπαταρίες σου, Λέων, και με κάποιο τρόπο θα είσαι συνεχώς μαζί με φίλους και γενικά με άτομα, που περνάς καλά. Κάνε κάποιες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν. Αυτό που κυρίως χρειάζεσαι πάντως, είναι να είσαι περισσότερο ρεαλιστής και προσγειωμένος σε κάθε επιδίωξή σου, αφού μερικές φορές φεύγεις από το στόχο σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων μου, αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου, ότι αρχίζουν να υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων, πηγαίνει αρκετά καλά κι εσύ έχεις την απαιτούμενη δυναμικότητα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος♍
Γενικά
Εισπράττεις γενικά μια εύνοια, Παρθένε, και νιώθεις ιδιαίτερη εμπιστοσύνη για τον εαυτό σου. Πιστεύεις ότι κάτι καλό θα συμβεί με αυτόν τον τρόπο, ο οποίος μετριάζει όλες τις δυσκολίες που σου συμβαίνουν. Έχεις αφήσει πίσω πολλά από τα πράγματα που σε απασχολούν και κάνεις συνεχώς αισιόδοξες σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Παρθένε, αν σήμερα ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα στο δρόμο σου. Στα οικονομικά σου, θα έχεις αυτή τη μέρα την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές, που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έξαλλη η κόρη του Λυκουρέζου: «Ο πρώην της Νατάσας ήταν σύντροφός μου. Ο πατέρας μου είναι…»

Ζυγός♎
Γενικά
Ανάλυσε σήμερα τα πάντα, Ζυγέ μου, ειδικά αυτά που είναι κρυμμένα μέσα σου, μιλώντας και στα άτομα που είναι δίπλα σου ως φίλοι. Το θέμα τις ασφάλειάς σου σε απασχολεί πάρα πολύ, γι’ αυτό προσπαθείς να κάνεις κάποιες κινήσεις για να το διορθώσεις. Όποια κι να είναι τα προβλήματα, εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να τα ξεπεράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δίνεις τις λύσεις που θέλεις στον αισθηματικό σου τομέα, Ζυγέ μου, με βοήθεια από τη μεγάλη κατανόηση που δείχνει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ζυγέ, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι συνέχεια σε έξοδα. Προσπάθησε να έχεις ένα σωστό προγραμματισμό, διότι μπορεί να βρεθείς εύκολα εκτός στόχων.

Σκορπιός♏
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, σε οδηγούν η εξυπνάδα και η περιέργεια, ενώ με την ευστροφία και τη γρηγοράδα σου βρίσκεις πάντα τον τρόπο να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ως λάτρης της κοσμικότητας, επιδιώκεις διαρκώς τη βελτίωση της προσωπικής και κοινωνικής σου θέσης. Μην είσαι πάντως ανυπόμονος και ασταθής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε προτεραιότητες, που πιέζουν αυτή την στιγμή. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πάρα πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκάλυψη-β0μβα από Πάνο Καλίδη: «Είδα στη κάμερα τη νταντά του παιδιού μου να…»

Τοξότης♐
Γενικά
Είσαι φιλόδοξος, Τοξότη μου, αφού δεν θέλεις να βρίσκεσαι σε δεύτερο πλάνο, και χάρη στη λήψη πρωτοβουλιών και την ανταγωνιστικότητά σου θα πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις μια απαράμιλλη ικανότητα να βρίσκεις λύσεις σε όλα τα προβλήματα, είτε πρόκειται για δικά σου, είτε των άλλων. Οι πάντες θα απευθυνθούν σε σένα, για να τους δώσεις απάντηση στα ερωτήματά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου, Τοξότη μου, και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, πρέπει σήμερα να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές που φαίνεται πως θέλεις να κάνεις, αφού η περίοδος αυτή μπορεί να σου φέρει προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Εκτιμάς σε βάθος τις καταστάσεις, Αιγόκερε, θα βρεις τι δεν πάει καλά και θα δώσεις μια απάντηση που θα σε ικανοποιήσει. Ορισμένα μέλη του κύκλου σου έχουν μια αντίστοιχη ικανότητα να λύνουν προβλήματα, αλλά όχι τη δική σου. Όπως και να έχει, θέλουν διαρκώς να καταπιάνονται με κάτι που θα αποτελεί πρόκληση απέναντί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βρες τον εαυτό σου παρόλο το άγχος που έχεις, Αιγόκερέ μου, και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά κι η ενεργητικότητα που θα έχεις, σήμερα θα κινηθούν ψηλά. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

Υδροχόος♒
Γενικά
Σε διακρίνουν κατά καιρούς κάποιες κυκλοθυμικές τάσεις, Υδροχόε μου, με τις διαθέσεις σου να εμφανίζουν διακυμάνσεις από τη χαρά στην απογοήτευση. Γίνεσαι ιδιαίτερα ευερέθιστος, αν αισθανθείς παγιδευμένος σε ρουτίνα. Σήμερα πάντως, θα δείχνεις να προτιμάς την επιτυχία από τη γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, Υδροχόε, κι έτσι μπορείς να δίνεις ευχάριστο τόνο στη σχέση σου, κάνοντας το ταίρι σου να περνάει όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις τις εκκρεμότητες που έχεις, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, αφού είσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύες♓
Γενικά
Συχνά, Ιχθύ, δένεσαι με περισσότερους από έναν ανθρώπους, αφού δε μένεις για πολύ ευτυχισμένος σε μια κατάσταση κι έχεις διαρκώς την αίσθηση, ότι σε ένα άλλο περιβάλλον θα είναι καλύτερα. Αν θέλεις κάποιος να σε κρατήσει κοντά του, πρέπει να δημιουργεί με πρωτοτυπία συνθήκες, που διατηρούν το ενδιαφέρον σου ζωντανό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα οδηγήσουν σε καλή πορεία τη σχέση σου. Αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, οι πλανήτες σου δίνουν ό,τι καλύτερο έχουν, για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες.
Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και νιώθεις άβολα με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κινηθείς αποτελεσματικά, για να αυξήσεις τα έσοδά σου… Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...