Δολοφovία Ελένης Tοπαλίδoυ!! Σε Kατάσταση Σ0κ Mέσα στη Φυλακή οι 2 Kατηγορούμεvοι

0
985
Ελένης, https://viral-times.gr/

Δολοφovία Ελένης Tοπαλίδoυ!! Σε Kατάσταση Σ0κ Mέσα στη Φυλακή οι 2 Kατηγορούμεvοι

Άσχημη νύχτα των φερόμενων δολοφόνων της Ελένης Tοπαλίδoυ.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε χθες από τις φυλακές Αυλώνος, στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος. Συνεχίζουν να τα «φορτώνουν» ο ένας στον άλλο…

Οι υπεύθυνοι των φυλακών ακολουθούν σχέδιο ανάλογο με εκείνο που εφάρμοσαν

για τον “δράκο της Πάρου”. Οι δύο κατηγορούμενοι και οι κινήσεις τους…

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται πλέον οι δύο νεαροί, που κατηγορούνται για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αλλάζουv ΟΛΑ γι’ Aυτά τα Ζώδια!! Kαρμικές Επαvασυνδέσεις & Tελικές Δεσμεύσεις Mέσα στον Δεκέμβρη

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, έφτασαν στις φυλακές με την ίδια κλούβα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου τα όσα ακολούθησαν.

Όπως είπε όταν έφτασε η κλούβα, βγήκαν οι δύο κατηγορούμενοι ένας – ένας. Πέρασαν από σωματικό έλεγχο και στη συνέχεια οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών για να κάνει σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eχεις Υπoψiες Oτι σε «Kερατώvει»? AYTA τα 7 Σημάδια, θα σου ΛYΣOYN την Aπoρία

Ιδιαίτερα φοβισμένος ο 19χρονος Αλβανός

Στη συνέχεια επέστρεψε στη φυλακή και όπως λέει ο κύριος Τσακμακόπουλος

ήταν ιδιαίτερα φοβισμένος. Οι μνήμες από τον άγριο ξυλοδαρμό του, στις φυλακές του Αυλώνα είναι ακόμα νωπές. Ο Αλβανός κατηγορούμενος μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο κοντά στην είσοδο όπου θα παραμείνει μόνος, μακριά τόσο από τον 21χρονο όσο και από τους υπόλοιπους κρατούμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> AYTA Είvαι τα Γυvαικεία Ζώδια που Αφήvουν Σημάδια! Γυvαίκες, που τις Σκέφτοvται οι Πρώηv τους &…Kλαίvε

Πιο ψύχραιμος ο Ροδίτης κατηγορούμενος, που και αυτός βρίσκεται σε απομονωμένος. Οι νύχτες τους πλέον περνούν αργά και βασανιστικά. Το σχέδιο που ακολουθούν οι υπεύθυνοι των φυλακών, θυμίζει όπως λέει ο κύριος Τσακμακόπουλος, εκείνο που εφαρμόστηκε για τον “δράκο της Πάρου” που χτύπησε βάναυσα την άτυχη Μυρτώ.

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν επαφή στις φυλακές. Είναι πιθανό να είπαν κάποιες κουβέντες μόνο μέσα στην κλούβα, αλλά και εκεί είχαν μπροστά τους διαχωριστικά.

Δείτε στο βίντεο τους κατηγορούμενους στις φυλακές Γρεβενών
Η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη

Η γυναίκα λέει ότι είναι σοκαρισμένη από όλα όσα έγιναν αλλά και ανακουφισμένη, από τη στιγμή που έμαθε ότι το DNA στο φονικό σίδερο, δεν είναι του γιου της. “Ακόμη είμαι σοκαρισμένη. Εξ αρχής ο γιος μου ισχυριζόταν ότι δεν είχε σχέση με τα χτυπήματα στην άτυχη κοπέλα και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο δικηγόρος μας υπέβαλε αίτημα εξέτασης αποτυπωμάτων και DNA για το φονικό σίδερο” είπε η μητέρα του 21 ετών νεαρού, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Εμείς ξέραμε την αλήθεια κατά βάθος, ξέρουμε τι είναι το παιδί μας. Η ανάκριση συνεχίζεται, περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών, να αξιολογηθούν τα ευρήματα και να δείξουν ποιος έκανε τι και το βάρος της ευθύνης του καθενός” πρόσθεσε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eκτακτο: Παvικός στη Φυλακή με τους Δυo Δολοφόvoυς της Ελέvης Τοπαλούδη

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η μητέρα του Ροδίτη:
πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...