Δολοφοvία Τoπαλούδη: Σε Tραγική Kατάσταση ο 21χρoνος Ροδίτης! Αρvείται να Mιλήσει Aκόμα & στους γονεiς τους

0
839

Δολοφοvία Τoπαλούδη: Σε Tραγική Kατάσταση ο 21χρoνος Ροδίτης! Αρvείται να Mιλήσει Aκόμα & στους γονεiς τους

Τι συμβαίνει με τον 21χρoνο κατηγορούμενο;

Σύμφωνα με πληροφορίες 21χρoνος Ροδίτης, εμφανίζει κυκλοθυμική συμπεριφορά στις φυλακές, έχει παχύνει και δεν επικοινωνεί με κανένα. Στην ανακρίτρια Γρεβενών εμφανίστηκε, ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για την….

Προκλητικός εμφανίστηκε στην ανακρίτρια Γρεβενών ο ένας από τους δύο

κατηγορούμενους για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Tρoμακτικά Aγvώριστη: Eτσι ΉTΑN η Κατερίνα Σαββoπούλoυ τoυ «Ροwer0fLονe» ΠPIN τις πλαστικές

Ο 21χρονος Ροδίτης, που κρατείται στις φυλακές Γρεβενών, μετέβη στην ανακρίτρια Γρεβενών μετά από αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου, για να δώσει τους κωδικούς του στους δύο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και τους κωδικούς στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν, αν και ο ίδιος δηλώνει απολύτως αθώος, ο νεαρός θέλησε να αντιμετωπίσει με ειρωνία και κάποιου είδους χιούμορ, την κατάσταση. Ο διάλογος που είχε με την ανακρίτρια είναι χαρακτηριστικός:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Aρης στους Διδύμoυς Φέρvει Ανατρoπές: Aλλάζoυν OΛΑ σε Εpwτικά-Oικovομικά Γι’ AYTA τα 6 Ζώδια

– «Επιτέλους ελεύθερος!»
– «Τι εννοείτε;»
– «Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;»
– «Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ»
– «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι…»

Ο 21χρονος κατόπιν, φέρεται να αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου, ενώ η οικογένειά του όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά και να συνοδεύσει εκ νέου τον κατηγορούμενο στην ανακρίτρια.

Εν τω μεταξύ, μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη, όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Βασiλης Κούκουρας: Κι Oμως ο ‘Μάvθoς’, Eχει ΠAIΔΙ με Hθoπoιό τoυ «Kωvσταντίvου & Eλέvης»

«Τις πρώτες ώρες και τις πρώτες πέντε μέρες συμβουλεύτηκαν κάποιους ανθρώπους και έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση τους. Δυστυχώς η Ελένη είναι νεκρή, δεν μπορεί να πει κάτι, να πει πραγματικά αυτά που έγιναν αυτοί οι κύριοι για να μην τους πω διαφορετικά… κάνουν τα παιχνιδάκια τους. Κάποιοι τους καθοδηγούσαν», λέει ο πατέρας της άτυχης Ελένης.

Ξένοι στην ίδια φυλακή είναι οι κατηγορούμενοι

Οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός δεν έχουν την παραμικρή επαφή μέσα στη φυλακή. Έχουν μεταφερθεί σε διαφορετικά κελιά τα οποία μάλιστα είναι απομακρυσμένα το ένα από το άλλο.

Προαυλίζονται σε διαφορετικές ώρες. Είχαν δηλώσει εξ’ αρχής ότι δεν θέλουν να συναντηθούν και αυτό τηρείται μέχρι σήμερα. Τα μέτρα ασφαλείας μέσα στις φυλακές για τους δυο κρατούμενους είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλβανός είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές Αυλώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παvικός σε Γvωστό Κoμμωτήριο με την Μενεγάκη!! Οι Φωvές της Ελέvης Ακoύστηκαν Παντoύ

Εμμένουν στην ίδια τακτική να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη. Το αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση αφορά μόνο στον Έλληνα καθώς ο Αλβανός έχει δώσει ήδη όλους τους κωδικούς του στα social media.

Ο 21χρονος Ροδίτης, εξάλλου, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Ant1, εμφανίζει κυκλοθυμική συμπεριφορά, έχει παχύνει πολύ, ενώ συχνά αρνείται να μιλήσει ακόμα και στους γονείς τους…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...