«Διάλυσε» Toν Γάμo Λiγο ΠPIN Γίvει!! Eξαλλη η Νύφη Eβρισε Γαμπρo, Συγγεvείς και Φίλoυς

0
1912
Νύφη, https://viral-times.gr/

«Διάλυσε» Toν Γάμo Λiγο ΠPIN Γίvει!! Eξαλλη η Νύφη Eβρισε Γαμπρo, Συγγεvείς και Φίλoυς

Δεν το χωράει ανθρώπινος νούς αυτό που έγινε.

Η υποψήφια νύφη, είχε ετοιμάσει τα πάντα (στο μυαλό της), ώστε να παντρευτεί την Πέμπτη 30/8. Να όμως, που τέσσερις ημέρες πριν την τελετή, ανακοίνωσε μέσω Facebook πως ο γάμος δεν θα γίνει. Δείτε φωτό που ακολουθούν…

Η νύφη ακύρωσε το γάμο της, χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της και έβρισε όλους

τους φίλους και τους συγγενείς της, γιατί δεν της έδωσαν από 1500 δολάρια, ώστε να κάνει το γάμο των ονείρων της. Το ξέσπασμα της στο Facebook, έγινε viral.

Η Susan είναι μια γυναίκα που είχε ετοιμάσει τα πάντα (στο μυαλό της), ώστε να παντρευτεί την Πέμπτη 30/8. Τέσσερις ημέρες πριν την τελετή, ανακοίνωσε μέσω Facebook πως ο γάμος δεν θα γίνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>  Epwτικές Προβλέψεις της Κυριακής! Παλιoi Epwτες «Xτυπούν» Ξαφνικά την Πόρτα σε 4 Ζώδια

Στη μακροσκελή ανακοίνωση που έκανε (17 παραγράφων), ενημέρωνε πως “μια ώρα μετά το post, θα κλείσω τη σελίδα μου. Τα social media μου προκάλεσαν παράνοια και τοξικότητα. Θα περάσω τους δυο επόμενους μήνες στη Νότιο Αφρική, εξερευνώντας τη ψυχή μου και αδειάζοντας από την αρνητική ενέργεια, με την οποία με γέμισαν φίλοι και συγγενείς. Αυτοί που πίστευα πως μπορώ να εμπιστευτώ περισσότερο”.

Ακολουθεί ολόκληρη νουβέλα, όπως χαρακτήρισε η ίδια το ποστάρισμα. Εξήγησε πότε γνωρίστηκε με τον άνδρα που επρόκειτο να παντρευτεί, ότι σπούδασαν μαζί, έκαναν οικονομίες “και καταφέραμε να μαζέψουμε 15.000 δολάρια, για το γάμο μας. Η αγάπη μας ήταν σαν παραμύθι και θέλαμε να το τιμήσουμε, με την τελετή, στην οποία θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και ο γιος μας. Ένα μέντιουμ της περιοχής μας είπε να πάμε για τα πιο ακριβά. Σκεφτήκαμε “γιατί όχι;”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έχoυν Aφήσει Άφωvες Όλες Tις Γυvαίκες! 10 Σoύπερ Φθινoπωρινά Χτεvίσματα Πoυ Δίvουν «Όγκo» Στα Λεπτά Μαλλιά

Αναλύει τι είδε στα μέρη που επισκέφτηκε και ήταν υποψήφια να φιλοξενήσουν το γάμο της, βρίζει όσους την πίκραναν, αλλά μέχρι αυτό το σημείο δεν έχει εξηγήσει τι της έκαναν.

“Ο γάμος των ονείρων μας έφτανε στα 60.000 δολάρια. Το μόνο που ζητήσαμε ήταν μια μικρή βοήθεια από τους φίλους και την οικογένεια, για να τον κάνουμε πραγματικότητα”. Τι βοήθεια; “Να μας δώσουν ρευστό, αντί για δώρα”. Όχι ό,τι ήθελε ο καθένας, αλλά 1.500 δολ. ο κάθε καλεσμένος. Διευκρίνιζε δε, στο λαό πως όποιος δεν ήθελε να δώσει αυτό το ποσό, δεν θα έπαιρνε πρόσκληση.

Σύντομα ανακάλυψε ότι δεν υπήρχαν πολλοί που θα διατίθενται να δώσουν αυτό το ποσό, για να παραστούν στην καλύτερη μέρα της ζωής της -όπως την είχε προμοτάρει.

“Μόνο 8 μας απάντησαν και έστειλαν επιταγή”. Αισθάνθηκε οργή και μετά απόγνωση. “Ενημερώσαμε πως ο καθένας μπορούσε να δώσει ό,τι ήθελε. Αλλά σοβαρά: τι είναι 1000 δολάρια; Τι είναι 1500 δολάρια. Προφανώς όχι πολλά”.

Πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι δεν θα έπιανε ποτέ το στόχο. “Με τον αρραβωνιαστικό μου αισθανθήκαμε εξαντλημένοι”. Ο σύντροφος της πρότεινε να παντρευτούν στο Las Vegas, για να γλιτώσουν λεφτά. Εκείνη το πήρε ως αστείο. Όταν κατάλαβε πως σοβαρολογεί, τον έβρισε. “Έφυγε από το σπίτι, χωρίς να μου ζητήσει συγγνώμη για την πρόταση του”.

Μετά άρχισε να βρίζει την κουμπάρα της, που της είχε τάξει -λέει- 5000 δολάρια, αλλά δεν της τα έδωσε. “Ήξερε ποιο είναι το γ… το όνειρο μου, ότι θα έκανα γάμο που δεν θα είχε ξαναδει κανείς. Ήθελα να αισθανθώ Kardashian για μια μέρα. Την έβρισα και της έκλεισα το τηλέφωνο στη μούρη”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έτoιμη Για το GNTM η Έλεvα Παπαρίζου: Η ‘Τoλμηρή’ Aλλαγή Πoυ Τoυς Άφησε Όλoυς Άφωvους

Δεν ήταν λίγοι οι αναγνώστες του κειμένου που έγινε viral, που σχολίασαν ότι αποκλείεται να ‘χουν συμβεί όλα αυτά. Πως το περιεχόμενο ήταν fake. Η Susan εκνευρίστηκε και με αυτούς. Γνωστοί της διαβεβαίωσαν πως όντως έτσι είχαν γίνει τα πράγματα…πηγή

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...