Αvατροπή Β0μβα για Δολολοφοvία Τοπαλούδη: «Σκότωσαv την Ελέvη, Όταv Άκoυσε πως…»

0
2375
Τοπαλούδη, https://viral-times.gr/

Αvατροπή Β0μβα για Δολολοφοvία Τοπαλούδη: «Σκότωσαv την Ελέvη, Όταv Άκoυσε πως…»

Οι νέες πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Οι λιμενικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι η απόφαση για τη δολοφονία της πάρθηκε από κοινού και ότι από τη στιγμή που έβαλαν στο φορτηγάκι.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες της δολοφονίας της 21χρονης

Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, με τις αρχές να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο νεαροί να τη σκότωσαν γιατί πιθανόν να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απίστευτες Ανατροπές!! Tι λένε τα Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 17/12

Σκότωσαν την Ελένη γιατί άκουσε κάτι που δεν έπρεπε;

Οι λιμενικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι η απόφαση για τη δολοφονία της Ελένης πάρθηκε από κοινού και ότι από τη στιγμή που έβαλαν την άτυχη κοπέλα στο φορτηγάκι είχαν αποφασίσει να τη σκοτώσουν.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή

«Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε πως υπάρχουν πληροφορίες ότι τόσο ο 19χρονος, όσο και ο 21χρονος Ροδίτης συμμετείχαν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα, το οποίο είχε να κάνει με τη χρήση, αλλά και τη διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πώς εμπλέκονται σε αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> To Θαύμα Έγιvε: Σηκώθηκε ο Σουμάχερ!! Δηλώvει Έτoιμος να Εμφαvιστεί Mπρoστά στους Φίλoυς του

Ενδέχεται λοιπόν, το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της να μην ήταν εpwτικό, αλλά το κορίτσι να άκουσε ή να έμαθε κάτι που σχετίζεται με τη συμμετοχή των δύο κατηγορουμένων στο κύκλωμα ναρκωτικών.

Όπως είπε ο Γ. Καραϊβάζ, δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι τη χτύπησαν,

την έδεσαν, την έβαλαν στο φορτηγάκι ενώ εκείνη είχε τις αισθήσεις της και παρά το γεγονός ότι τους μιλούσε δεν την πήγαν σε ένα νοσοκομείο, αλλά την έριξαν από τα βράχια με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν τώρα πολύ πιο σοβαρές κατηγορίες.

Εκτιμάται επίσης από τους Λιμενικούς, σύμφωνα με τον Γ. Καραϊβάζ, ότι ο Ροδίτης ήταν εκείνος που έδινε τις εντολές, ωστόσο, από τη στιγμή που και οι δύο τη μετέφεραν στην απόκρημνη παραλία και την πέταξαν από τα βράχια και οι δύο φέρουν ίδιο μερίδιο ευθύνης για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι Oμως, η Πραγματική Mαμά της Mικρής ‘Λήδας’ Παiζει στο «Τατoυάζ»! Δεiτε ΠOIA Eίναι

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:
πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...