Απoκάλυψη Β0μβα για Ευαγγελάτο-Στεφαvίδου! Η “Παράvομη” Σχέση, το Tρίτο Πρόσωπo και το Σκληρo διαζύγιo

0
3092
σχέση, https://viral-times.gr/

Απoκάλυψη Β0μβα για Ευαγγελάτο-Στεφαvίδου! Η “Παράvομη” Σχέση, το Tρίτο Πρόσωπo και το Σκληρo διαζύγιo

Άγνωστες πτυχές από την ζωή της γνωστής παρουσιάστριας, στη δημοσιότητα.

Τι κρύβεται τελικά πίσω από τους Στεφανίδου-Ευαγγελάτο; Η “παράνομη” σχέση, το δύσκολο διαζύγιο και όλο το παρασκήνιο όπως το παρουσίασαν δημοσιογραφικά γραφεία…

Ο πρώτος γάμος της Τατιάνας Στεφανίδου, κατέληξε πολύ γρήγορα σε διαζύγιο

και η παρουσιάστρια πλέον έχει αφήσει τα μελανά αυτά σημεία του παρελθόντος της στην άκρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kαταιγίδες, Χιόvια & Θυελλώδεις Aνεμοι τις Επόμεvες Ώρες! Η Avάλυση του Σάκη Αρναoύτογλου

Ερωτευμένη με τον επί χρόνια πλέον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Νίκο Ευαγγελάτο, η Τατιάνα Στεφανίδου, γνωστή ως Τάτι, έχει κατακτήσει το ελληνικό κοινό.

Ωστόσο, πριν από όλη αυτή την αναγνωριστιμότητα, πολλοί Πατρινοί θυμούνται στα μέσα της δεκαετίας του 1990 την ανερχόμενη τότε παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 Τατιάνα Στεφανίδου να επισκέπτεται πολύ συχνά την Πάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> AΥΤΑ Eίναι τα 5 Ζωδιακά Zευγάρια Πoυ Χωρiζoυv το 2019!! Με το 4ο, θα Πέσετε Aπό τα σύvvεφα

Ο λόγος ήταν ο Πατρινός επιχειρηματίας και τότε συζυγός της Παναγιώτης Σταυρόπουλος,

ο οποίος παρότι ζούσε στην Αθήνα με την παρουσιάστρια επισκεπτόταν πολύ συχνά την γενέτειρα.

Μαζί του και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία τον συνόδευε πάντα, και η οποία είχε αποκτήσει και στενές σχέσεις με αρκετούς πατρινούς. Ο γάμος τους διήρκεσε 7 χρόνια και τελείωσε με αιχμηρές δηλώσεις που καταγράφηκαν στον Τύπο της εποχής. Το διαζύγιο εκδόθηκε το 2002. Πλέον η Τατιάνα δεν θέλει ούτε να τον αναφέρει τον συγκεκριμένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέα Σελήνη στον Tαύρο: Η Άση Μπήλιου Προειδοποιεi! Xαμογελάει η Tύχη σε Εpwτικά-Οικoνομικά γι’ Αυτά τα 4 ζώδια

Ωστόσο… το όνομα της παρουσιάστριας ενεπλάκη λίγα χρόνια αργότερα για “σκάνδαλο”, μπαίνοντας τρίτο πρόσωπο σε γάμο!

Όλα ξεκίνησαν μόλις έκανε σχέση με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος είχε χωρίσει

πρόσφατα με την πρώην γυναίκα του Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Ο παρουσιαστής είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο με την Ζέτα, αφού ο έρωτας τους είχε σβήσει και μάλιστα είχε φύγει από το σπίτι και έμενε σε ένα κοντινό διαμέρισμα για να μπορεί να βλέπει το παιδί του.

Όταν η Ζέτα λοιπόν, λίγο πριν εκδοθεί το διαζύγιο, όπως αναφέρουν πηγές

και σας μεταφέρει το Youweekly.gr, έμαθε ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι με μία παρουσιάστρια και συγκεκριμένα την Τατιάνα Στεφανίδου έγινε έξαλλη καθώς οι κακές γλώσσες υποστήριζαν πως από πριν ήταν μαζί και πως εκείνη ήταν η αφορμή να πάρει διαζύγιο από την Ζέτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bικτώρια Καρύδα: Συγκλοvίζει το ΠΡΩTO της Μήvυμα Mετά τη Δολοφοvία του συζύγου της

Μάλιστα όπως υποστήριζαν τα δημοσιογραφικά γραφεία, η Ζέτα έμαθε ότι ο Νίκος

είχε ερωτευθεί την Τατιάνα πριν ακόμη αποφασίσουν να διαλύσουν τον γάμο τους και γι’αυτό όταν εκείνος της ζήτησε διαζύγιο, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου δεν του το έδωσε με αποτέλεσμα να τραβήξει πολλά χρόνια αυτή η κατάσταση μέχρι να εκδοθεί και να μπορέσουν Στεφανίδου – Ευαγγελάτος να κάνουν το επόμενο βήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Full Ιn Lονe» Γιάvvης Τσιμιτσέλης-Κατερίvα Γερoνικολού: Επιτέλους Aνέβασαν την ΠΡΩΤΗ Kοινή τους Φωτoγραφία

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι ιστορίες που ακούγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία! Η αλήθεια είναι, έτσι όπως την γνωρίζει το Youweekly.gr πως… η Τατιάνα και ο Νίκος έκαναν σχέση πολύ αργότερο αφότου πήρε απόφαση ο Ευαγγελάτος να χωρίσει την Θεοδωρακοπούλου…Πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...