Αποκάλυψη-β0μβα από την κόρη Λυκουρέζου: «Ο πρώην της Νατάσας ήταν σύντροφός μου. Ο πατέρας μου είναι…»

0
3575
Λυκουρέζου, https://viral-times.gr/

Α ποκάλυψη-β0μβα από την κόρη Λυκουρέζου: «Ο πρώην της Νατάσας ήταν σύντροφός μου. Ο πατέρας μου είναι…»

Για πρώτη φορά σχολιάζει δημόσια την σχέση του πατέρα της η κόρη Λυκουρέζου.

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη αποκάλυψε, για πρώτη φορά, ότι πρώην σύντροφός της, ήταν σύζυγος της Νατάσας Καλογρίδη- Πώς σχολίασε αυτό το γεγονός ο πατέρας της;

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλάει για την απώλεια

της μητέρας της, αλλά και για τη νέα αγαπημένη του πατέρα της, τη γνωστή ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έγκυος & η Έλενα Παπαρίζου!! Η φωτό που κατά λάθος «πρόδωσε» το ευτυχές γεγονός

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, είναι απόλυτα σύμφωνη με αυτή την σχέση και αποκαλύπτει ότι ο πρώην σύζυγος της Νατάσας, Γιώργος Μενεγάτος, ήταν πριν από 20 χρόνια και δικός της σύντροφος.

Πώς όμως διαχειρίζεται τη νέα σχέση του πατέρα της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την απώλεια της μητέρας της;

«Θα ήταν εγωιστικό αν με ενοχλούσε. Ο χρόνος είναι σχετικός για τον καθένα και πότε νιώθει την ανάγκη να περάσει καλά. Τι πάει να πει 7 ή 5 μήνες;

Ο πατέρας μου βιολογικά μπορεί να είναι μεγάλος, το λέει όμως η ψυχούλα του και η καρδιά του. Τον έβλεπα επτά μήνες μαραζωμένο, ζούσε και δεν ζούσε, περπατούσε με σκυμμένο κεφάλι μέσα στα νεύρα και τη μιζέρια, τον προτιμώ τώρα που είναι ευτυχισμένος… Η Νατάσα είναι εκκεντρική μεν κοπέλα αλλά αληθινά. Από το να είχε μια δήθεν, καλύτερα με μία έξυπνη γυναίκα», σχολίασε στο περιοδικό You Weekly.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ξύπνησε με μάτι μαυρισμένο & πονοκέφαλο & βρήκε ένα σημείωμα από τη γυναίκα του! Μετά από λίγο, τον πιάνουν τα κλάματα…

Σίγουρα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανήκει στους ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει

η γνώμη του κόσμου – μεγάλωσε σε μια οικογένεια που είχαν ως αρχή να ασχολούνται με τη δική τους ζωή και να την εξελίσσουν – συνεπώς όταν ερωτάται για την κριτική που δέχεται η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, απαντά:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πάθαμε μεγάλη πλάκα: Κι όμως το κοpιτσάκι που αγκαλιάζει ο Ρουβάς, είναι η…

«Δεν ζούμε για τον κόσμο, στην οικογένεια μου δεν ζούσαμε ποτέ. Ο πατέρας μου δεν έχει κάτι να κρύψει, αν είχε θα τα έκανε και κρυφά. Δεν ντρεπόμαστε για τίποτα, δεν ντρέπομαι για τον πατέρα μου, δεν χρωστάμε σε κανένα και δεν μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι, ζούμε για εμάς…».

Η ηθοποιός όμως προβαίνει και σε μια αποκάλυψη που αφορά το κοινό που έχει η ίδια με τη Νατάσα Καλογρίδη. Ο λόγος για έναν άντρα. Ο πρώην σύζυγος της Νατάσας, Γιώργος Μενεγάτος ήταν σε σχέση με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Καρμικό γεγονός ή μια ακόμα σύμπτωση; «Ήταν το ’96 πριν 20 χρόνια, που ήμουν με το Γιώργο Μενεγάτο. Αυτό μου έλεγε ο πατέρας μου αστειευόμενος. ‘’Είναι δυνατόν από όλες τις γυναίκες στην Ελλάδα να βρεθεί αυτή που ήταν παντρεμένη με έναν πρώην σου; Κουλό!’’.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έκτακτο: Θαύμα στο Ασκληπιείο!! Άλλαξαν όλα χθες στη κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Επειδή για κάποιο λόγο γίνονται όλα, ευχαριστώ τη Νατάσα που βρέθηκε δίπλα στον πατέρα μου τη στιγμή που εκείνος κατέρρεε», καταλήγει η κόρη της Ζωής Λάσκαρη…  πηγή: protothema.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...