Αισθηματικές Πpoβλέψεις Της Τετάρτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «XΤΥΠ0ΥΝ» Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
25131

Αισθηματικές Πpoβλέψεις Της Τετάρτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «XΤΥΠ0ΥΝ» Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης σήμερα που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, έρχονται ανατροπές στον εpwτικό τομέα. Έντονες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια από τα ζώδια…

Εσείς που προσμένετε πρόσωπο από το παρελθόν, κλείνουν τα εμπόδια,

η συνάντηση σας θα αποτελέσει αφετηρία δεσμού μακροχρόνιας πορείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ιχθύς, Καρκίνοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 19/7/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, δε θα αφήσετε το ταίρι σας να σας πιέσει, μεθοδική θα είναι η συμπεριφορά σας, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αλλαγές και καινούργια σχέδια.

Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας στα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας, σωστή θα είναι η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την θετική σας ενέργεια!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, εσείς οι χωρισμένοι προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς, στις προτάσεις σας θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει λύνονται παρεξηγήσεις, περνάτε σε νέο ξεκίνημα, αυτή τη φορά θα δοθούν εξηγήσεις και υποσχέσεις.

Εσείς που προσμένετε πρόσωπο από το παρελθόν, κλείνουν τα εμπόδια, η συνάντηση σας θα αποτελέσει αφετηρία δεσμού μακροχρόνιας πορείας. Για τους μοναχικούς έρχονται αισιόδοξα ανοίγματα, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες. Ευδιάθετη και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, σήμερα θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Καταφθάνει θετικό συμβάν με πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σας, ανοίγεται δίοδος για σταθερή σχέση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν τη διάθεση σας, οι επαφές που θα αποκτήσετε με ένα καινούργιο άτομο σιγά σιγά θα εξελιχτούν σε έναρξη σχέσης.

Γοητευτικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, για εσάς τους ελεύθερους έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις που θα φέρουν άνοιγμα σχέσης. Ακούστε με προσοχή τα λόγια που θα βγουν από την καρδιά προσώπου που ήδη σας ενδιαφέρει, θα υπάρξει ειλικρίνεια και διάθεση για επανένωση!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα δεν αποκλείεται να ψυχαναλύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη αισθήματα και βλέψεις. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης.

Έρχεται σμίξη, σε περίπτωση χωρισμού θα επανασυνδεθείτε, πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει επανένωση. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στη μελλοντική εξέλιξη των υποθέσεων σας, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια και μονιμότητα. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο, ετοιμαστείτε για αλλαγές που θα δώσουν νέα ώθηση στη προσωπική σας ζωή.

Η μέρα σας θα έχει απρόοπτα τηλεφωνήματα και ουσιαστικές συναντήσεις, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Ένα καινούργιο άτομο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, αυτή η νέα γνωριμία θα κλείσει με επιτυχία. Καταφθάνει πρόσωπο που θα βρει τον τρόπο να σας εντυπωσιάσει. Άτομο γοητευτικό θα σας πλησιάσει με διαθέσεις ιδιαιτέρως θερμές και πολλά υποσχόμενες, οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι, τα γεγονότα θα ανοίξουν δίοδο επικοινωνίας, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ξεδιαλύνουν το ομιχλώδες τοπίο, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις.

Εσάς τους ελεύθερους ή μοναχικούς σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα σας προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας, οι συγκυρίες θα σας δώσουν άνοιγμα για σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό. 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, εκπλήξεις θα έχει η μέρα σας, θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα βρεθείτε να κουβεντιάζετε μεταξύ σας. Η αμοιβαία οικειότητα και έλξη θα σας ανοίξει δίοδο προσωπικών επαφών.

Η απόφαση σας να περάσετε σε άμεσες πράξεις προσέγγισης θα φέρει τελικά έναρξη σχέσης, στο προσωπικό ραντεβού που θα κλείσετε θα υπάρξει κλίμα ιδιαιτέρως θερμό. Εσείς οι τσακωμένοι θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, με το ταίρι σας συμφιλιώνεστε και ισορροπείτε. Η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις αφορμές και τα νέα ανοίγματα θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις εφήμερες καταστάσεις και να περάσετε σε στάδιο σταθερότητας!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, σήμερα θα μπορέσετε να διεισδύσετε σε σκοτεινές ή μπερδεμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Με επιτυχία θα κλείσουν οι συζητήσεις ή προσεγγίσεις σας, θα έχετε την ικανότητα να ψυχολογήσετε, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από τυχόν παγίδες.

Κατανόηση  θα δείξετε στο ταίρι σας, ειρωνικές και συγκαταβατικές θα είναι οι ενέργειες σας. Το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας θα σας δείξει την αγάπη που νιώθει για εσάς, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες ή αμφιβολίες. Μια τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία, με ένα καινούργιο πρόσωπο.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο από τα παλιά θα φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης. Θα εμφανιστούν ξεχασμένα αισθήματα που θα φέρουν συναισθηματική και σωματική ένωση. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στην πορεία της προσωπικής σας ζωής, θα δημιουργηθεί άνοιγμα για νέα αρχή.

Θα λάβετε άμεσες προτάσεις σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε τολμηροί, θα είναι λάθος αν αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Θα δοθεί έναυσμα για δημιουργικές κινήσεις, η μεθοδικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Εσείς που είστε σε δεσμό θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές και μάλιστα υπό την καθοδήγηση σας!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ένα ιδιαιτέρως θερμό τηλεφώνημα και μια ξαφνική συνάντηση, θα ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεση σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εσώψυχες εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σήμερα θα απαλλαγείτε από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, παίρνετε τα πάνω σας, με ενθουσιασμό προχωρείτε σε νέο ξεκίνημα.

Συμβιβαστικές και ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα τα ξαναβρείτε με το ταίρι που προσφάτως τσακωθήκατε. Ο αυθορμητισμός και ο αισθησιασμός σας θα κινήσουν τα νήματα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο, που θα πάρει την απόφαση να φανερώσει την έλξη του για εσάς. Αποκαλυπτική συζήτηση θα ανοίξει καινούργια δίοδο, καταφθάνει έναρξη νέας σχέσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι κουβέντες και οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, στην επικοινωνία σας θα είστε εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι.

Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας, θα προβείτε σε άμεσες κινήσεις με στόχο τη σταθερή σχέση. Οι συγκυρίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε παρελθοντικά γεγονότα, αν εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας θα καταφέρετε να κλείσετε οριστικά παλιές πληγές!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, με ορθολογισμό θα ψυχολογήσετε το ταίρι σας, σήμερα θα αναζητήσετε ισορροπία, αρμονία, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Έντονη συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει τα αισθήματα σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα είναι μόνιμες και δεσμευτικές.

Προτάσεις και ουσιαστικές υποσχέσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα συνομιλήσετε και θα γνωρίσετε. Εσείς οι ελεύθεροι, ξεκινάτε νέα σχέση με γοητευτικό άτομο, η χημεία και η έλξη που θα αισθανθείτε θα σας οδηγήσει πολύ γρήγορα σε καινούργια αρχή…..

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...