Έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις!! 7.000 Έλληνες στρατιώτες μεταφέρονται σε Αιγαίο και Έβρο!

0
1587
στρατιώτες, https://viral-times.gr/

Έ κτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις!! 7.000 Έλληνες στρατιώτες μεταφέρονται σε Αιγαίο και Έβρο!

Πανέτοιμες οι Έν. Δυνάμεις για παν ενδεχόμενο- Ιδρύεται το Στρατηγείο Αρχιπελάγους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, μεταφέρονται 7000 Έλληνες στρατιώτες σε Αιγαίο και Έβρο ενισχύοντας τις παραμεθόριες περιοχές….

Οργανώνονται Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό για αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης.

Δύναμη, αποφασιστικότητα και βαθύ αίσθημα ευθύνης διακατέχει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, την ώρα που οι Τούρκοι απειλούν τη χώρα μας με εμπόλεμη σύρραξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> 10 «βρόμικα» μυστικά που κάνουν τις γυναίκες ποθητές & ακαταμάχητες! Στο 9ο μάλιστα, δεν αντιστέκεται κανείς…

Η εκπαίδευση και στα τρία Σώματα είναι καθημερινή και όπως τονίζουν υψηλόβαθμα στελέχη, το αξιόμαχο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως και το ηθικό στρατεύσιμων και μόνιμων.

Κοινή άσκηση της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου παρακολούθησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Μικρό κοpίτσι ποζάρει με τους νεαρούς γονείς του!! 17 χρόνια μετά, κοιτάζει πιο προσεκτικά τη φωτό & παθαίνει σ0κ

Από την ακριτική Ικαρία, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε πως εντός των επομένων

ημερών, 3.500 προσωπικό θα μεταφερθεί στα νησιά, στη δύναμη της ΑΣΔΕΝ, η οποία μετατρέπεται σε Στρατηγείο Αρχιπελάγους και άλλοι 3.500, μόνιμο και στρατεύσιμο προσωπικό, θα μεταφερθούν στον Έβρο.Αναφερόμενος στα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι «παρά το γεγονός ότι υπέστησαν τεράστιες περικοπές, όχι απλώς δεν “γονάτισαν”, όχι δεν έσκυψαν, όχι δεν λύγισαν, αλλά ίσα-ίσα στάθηκαν όρθια εκμεταλλευόμενα ακόμα και αυτή την κρίση, προκειμένου τα μέσα που διαθέτει η πατρίδα να είναι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα, να γίνεται καλύτερη εκπαίδευση για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα δύσκολα χρόνια».

Ο υπουργός Άμυνας πρόσθεσε, επιπλέον, ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε μία χώρα που «θα εκμεταλλεύεται τον φυσικό της πλούτο, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Αυτό σημαίνει ότι η ευθύνη για την άμυνα της πατρίδας μας επεκτείνεται στα όρια της οικονομικής ζώνης, επεκτείνεται δηλαδή αρκετές εκατοντάδες μίλια προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> H Σελήνη στον Τοξότη: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!! Επιτέλους, γυρίζει ο τροχός για τα συγκεκριμένα ζώδια

Αυτό σημαίνει αναδιοργάνωση, σημαίνει περισσότερα μέσα, τα οποία παρά την κρίση θα καταφέρουμε να τα έχουμε»… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...